reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Powitanko :tak:

Basienka - ogromu zdrowka zycze Nati i Tobie! tak mi przykro, ze chorobska ciagna sie za Wami :-( Ale jestescie twarde kobitki, trzymam kciuki zeby juz bylo tylko lepiej :tak:
Marlenka - aaa no tak mama przyjezdza :tak: ale super :-) i super, ze ciagle z nami bedziesz :tak:
Mata - moja mala tez parowkozerca :-D a coz to Dobrusie meczy? :-( oby zadne chorobsko!
Ewa - takie przykre co piszesz :-( zadnego wsparcia widze ze nie masz, z zadnej strony :-( Ale tym bardziej powinnas byc silna - dla swoich slicznych dziewczynek!
Mamoot - i udalo sie Stasia zaszczepic?

To ja tez daje znac ze zyje :zawstydzona/y: Podczytuje Was codziennie, ale jak chce przysiasc i cos napisac to ciagle cos mi w tym przeszkadza - najczesciej Ola ;-) taka sie stala absorbujaca ;-)Dzis tez pisze od rana... No ale od rana zaliczony wczesniejszy Mikolaj ;-) (ale mala w szoku byla :szok:) a potem szczepienie :tak: Nastepne dopiero gdy Ola skonczy 10lat :szok: yyy Ola troche plakala wiec nie wiem czy dobrze zrozumialam :zawstydzona/y: Wspomnialam tez lekarce ze mala jak chodzi stopki uklada do srodka... obserwuje ja od jakies czasu i mam takie niedobre wrazenie :-( Dostalysmy skierowanie do ortopedy, mam nadzieje ze wszystko dobrze bedzie bo juz sie stresuje a wizyta dopiero w styczniu :sorry: Oooo marudka moja wstala, wiec nic juz pewnie nie dopisze... ale bede sie starac czesciej! Buziole babeczki :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja
Kasica masz pisac ino już!!!!!;-):-D
Marleńciu ależ ty teraz odpoczniesz jak bedziesz miała mame przy sobie:-D:-D heh a psina to chyba ma jakiś mega instynkt:-D
Martuś moja Zuzia po ostatnim szczepieniu tez taka markotan była mimo ze poprzednie znośiła świetnie!Jutro juz wszytko wroci do normy!
Ewcia nawet takich głupot nie wypisuj! Bo sie wkurzę i nakopię Ci do dupsztala!!!! I nie martw sie jestem pewna że w te mikołajki małe będa sie cieszyć jakimiś drobiazgami!:tak:;-) przecież św Mikołaj naprawde istnieje ;-):tak:
Joasiek fsajnie że napisałaś co u Was. Odwiedzaj nas czynnie częściej:-D
A u nas standard spacer zaliczony teraz małą jeszcze śpi a potem n aimpre dwa piętra wyżęj:-D:-D ale sie objem :zawstydzona/y: aż wstyd

Martusiu, Marlenko, Uleńko, jak dorosły człowiek nie dorósł do tworzenia rodziny a tym bardziej do jej utrzymania, to prędzej czy później będą tego takie konsekwencje. Że małe wylądują w domu dziecka, a ja samiuteńka na środku ulicy. Niestety, głupota nie popłaca :-(

Ula, pewnie będą się cieszyć, bo mają babcie i dziadków. Od mojej firmy dostały paczki, a szanowny pan mąż zeżarł prawie wszystko z niej :angry::angry:

A mnie to może i nakop mi po dupie!!! może wykopiesz mi tę głupotę...

Martusia, zdrówka dla Waszej familii!!!

A co tam u Was wieczorkiem??? właśnie dzwonili do Adama w sprawie pracy. jutro o 9.15 ma rozmowę. Mam nadzieję, że nic nie spartaczy. To wtedy ja będę zapierdzielać w grudniu na jego umowę w agencji pracy tymczasowej...

Ewcia no to powodzonka , mam nadzieję , że po złej wiadomości będą na święta tylko same dobre :-) tulaski :-)
Dziewczynki obiecuję poprawę w pisaniu .
No Marlenia to super naprawdę z tą siłownią i w ogóle i mamulę będziesz miała , fajnie .

Ale tutaj faktycznie cisza jak maczkiem zasiał....
Dopisuję do ostatniego postka:szok:

Ostatnia edycja:
Dobry wieczor dziewczeta:-)
Ewa-niech Wam zacznie w koncu los sprzyjac!
Mata-zdrowka,ja tez nienawidze czosnku,a niestety teraz tez musze ic,bo sie przeziebilam.

No wlasnie,kaszle strasznie,lekarka nie chciala mi dac zadnego syropu-chyba poprosze mame,zeby mi z paczka na swieta przyslala tez ten polski syrop dla kobiet w ciazy,*spam*.
Maje tez juz pobiera....
Milego wieczorku!

Majka zdrówka Wam, nie macie u siebie Stodalu? To homeopatyczny syrop, więc pewnie możesz brać...
Kasiu widzisz, mniej piszesz to i nie ma komu odpisywać :-p
Ze mna ciut lepiej (od wczoraj zjadłam prawie główkę czosnku :szok::eek:, robię mocną miksturkę, zamiast ząbka 2-3 konkretne i tylko troche cytryny, bleeeeeee) najważniejsze, że cos działa i chyba obędzie się bez mocniejszych leków ;-)
Dobrusia tylko bidulka po tym szczepieniu jakaś niemrawa, nóżka ją bolała jak wstała z drzemki (ponad godzinę nie dała rady wstać, zaraz płacz i siadała :-(), teraz juz lepiej i mam nadzieję, że jej przejdzie...
a ja jak lepiej sie czuję, to chyba cos porobie na szydełku dla dzieciaczków pod choinkę (mogę sobie w łóżku leżeć ;-))

Maajka, ja swojego czasu rozrabiałam ciepłe mleko i dodawałam miodu, może Tobie też pomoże?

Martusiu dobrze, że z Wami lepiej :tak:

Kurde, Julka mi łobuzuje, zaraz ją zastrzelę chyba... Andziusia mi przysnęła na brzuszku i sobie lula.

Ola już śpi od godzinki lalala:-)
Dzis była z tatą na zjeżdżalni i ją postawił wysoko i chciał tylko przelecieć z drugiej strony żeby ją złapać a ona już zjeżdżała :-D:-D:-Dchwila moment rach ciach ciach

reklama
Witam Kobiałki:-) Kubalo śpi sobie smacznie. Kacper jeszcze gania, ale zaraz też muszę go ścignąć. Dziaij byliśmy na tańcach, wyszalał sie to nie powinno byc problemu ze spaniem:-)

Marlenko fajnie,m że masz mamę już przy sobie:tak: I od jutra widzę, że siłownia czeka na Ciebie. Jak Ty znajdziesz czas na wszystko. A może to ja jakaś niezorganizowana jestem:-D:-D:-D

Kasiu przy Oleńce trzeba mieć oczy na około głowy. M pewnie był w szoku. dobrze, że nie spadła:tak::tak:

Marta zdróweczka dla Ciebie. Kuruj sie kochana kuruj:tak::tak: Mnie czeka też szczepienie w przyszłym tygodniu. Napisz mi Kochana ile ukłuć jest teraz o ile masz te zwykłe szczepionki??

Majeczko zdróweczka dla Was. Musisz teraz uważać na wszelkie wirusy:tak::tak:

Joasiek następne szczepienie będzie na 6 lat:tak::tak: Mam nadzieję, że wizyta u ortopedy będzie tylko proformą. Ale lepiej sprawdzić i moeć spokój:tak::tak:\

Do góry