reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruuunia no to świetne Andrzejki się szykują,
i dla Ciebie i dla Barta...:)

Mamootku Wojtaszek w końcu musiał pokazać kto tu rządzi.

Ja pamietam demonstracje siły u moich braci, tylko tu było
odwrotnie, młodszy starszemu rozwalił głowę tłuczkiem do mięsa.
Na szczęście dużo siły nie miał i obyło się bez szycia,
ale mogło się skończyć tragicznie.
Dobrze, że Wojtek posłużył się "tylko" zębami!

Dobra kobitki lecę, bo mój tata chce siąść na kompie troszkę ;)

reklama
Witajcie, widzę, że Mejdia już na mnie nakablowała ;-) zdjęcia są zrobione telefonem. Zrzucę je do Adama telefonu, bo ja mam USB zepsute :-p i pokażę Wam rozróby Wojtusia i Julki, a jest co oglądać :-D

A Mejdia to super babka!!! fajna, wygadana :tak: wygadałam i wyśmiałam się za wszystkie czasy, wybawiłam się z dzieciakami... fajnie było tak posiedzieć i nie myśleć o niczym... inaczej człowiek się czuje :tak: a Wojtuś jest prześliczny, a cudak nieziemski :-D gadał jak najęty, a z Julką latali i nie odstępowali się na krok ;-) Juluś też już wyautowana, nie spała cały dzień ;-)

Ania, jeszcze mnie tu zaczepia, ale pewnie zaraz walnie w kimono ;-) też jest zmęczona...

Dziewczyny super, że spotkanko udane, no ale nie mogło byc inaczej, bo my tu na bb to same fajne babeczki jesteśmy :-p:-D
Dobrze, że Wojtek szczepiony. ;-):-D
To na wściekliznę tez chłopaków szczepicie :eek:;-):-D dobrze, że tylko tak sie skończyło, no ale to dopiero początek "miłości" braterskiej :rofl2:

młodszy starszemu rozwalił głowę tłuczkiem do mięsa.
no to miałaś towarzystwo do zabawy :baffled::-D

Mata jak wygląda sytuacja z Dobrusi oczkiem?
Na szczęście oczko juz ładnie wygląda i tylko jak się przyjrzeć dokladnie to widać miejsce po jęczmieniu, ale pewnie i to niedługo zniknie :tak:
pisz Basiu jak tam z Tobą?

a my dzisiaj z m mieliśmy akcję (bez skojarzeń proszę :-p) oglądałam film i szydełkowałam, na chwilę wstałam i szydełko mi w fotel wpadło, a że nie mam innego o podobnym rozmiarze, trzeba było obicie od spodu rozwalać :eek: na szczęście po jakichś 20 minutach udało nam się szydełko odzyskać, a jutro czeka nas naprawa tapicerki :confused2:
smigam zaraz do łóżka, bo małą coś niespokojnie spi i pewnie kolejna wesoła nocka przed nami :sorry:

Ja pamietam demonstracje siły u moich braci, tylko tu było
odwrotnie, młodszy starszemu rozwalił głowę tłuczkiem do mięsa.
Na szczęście dużo siły nie miał i obyło się bez szycia,
ale mogło się skończyć tragicznie.
Dobrze, że Wojtek posłużył się "tylko" zębami!

Mejdia, pliizzz, nie przerażaj mnie. :szok:Ja nawet nie chcę próbować myśleć co im do tych łepetynek przyjdzie. :-D

To na wściekliznę tez chłopaków szczepicie :eek:;-):-D dobrze, że tylko tak sie skończyło, no ale to dopiero początek "miłości" braterskiej :rofl2:

Nie mówiłam, ze na wściekliznę. :-D Ale może by się przydało?;-):-D

Ewunia, aż miło czytać ześ taka zadowolona. :tak:

Kasiula no to jeśli masz imieniki to również życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń....

Witajcie!
Ja już melduje się z pracy, właśnie pije kawkę i czekam aż coś się zes...a;-)
Mata dobrze, że z oczkiem Dobrusi dużo lepiej!A akcja z fotelem suuuper... :-)
Mejdia no to miałas pomysłowych braci, ja pamiętam, jak kiedyś moja siostra mnie wkurzyła i nie wiem dlaczego biegłam za nią z nożem i akurat babcia do nas weszła :shocked2::-D obyło się bez krwii :sorry:;-) ale babcia najadła się strachu :tak:
Basiu a Ty nic o sobie znowu nie napisałaś... mam tylko nadzieje że wszystko ok u Ciebie!

Życzę Wam miłego dnia!!!!

aaaa, zapomniałam sobie, strój czarodzieja tj. peleryne zrobi mi moja znajoma krawcowa, natomist czapkę poszukam w tesco bo słyszłam że podobno są jakieś, a różdżkę to jakoś wykombinuje :-)

reklama
Kasiu przesyłam imieninowego CAŁUSA

Ewunia cieszę się ,że się u mnie trochę zrelaksowałaś :)
A dziś Wojtol od rana woła Julu, Lulu... :)
Oj długo chyba będzie pamiętał Juleczkę!

Mata och te szalone szydełka!!!

Basiu no właśnie, a jak u Ciebie,piszesz ciągle o
innych- Skromniaczku...

Darunia może w Tesco też znajdziesz różdżkę,
teraz to tyle tych gotowych strojów robią...

Dziewczyny idę bo mi Wojtol marudzi

Do góry