reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
GRATULKI DLA MAMY ALLANKA!!!
Dużo zdrówka i siły dla obojga!

NO my z Ewunia się umówiłyśmy na jutro,
a wiecie, że mój Wojtek i Ewci Julka są z tego samego dnia!!!
Zobaczymy czy podobne charakterki mają!

reklama
oj dziewczynki moje kochane,trzymam kciukasy za jutrzejsze spotkanko,mam nadzieje,ze przypadniecie sobie do gustu,ale Wam fajnie,szczerze zazdroszcze!

GRATULKI DLA MAMY ALLANKA!!!
Dużo zdrówka i siły dla obojga!

NO my z Ewunia się umówiłyśmy na jutro,
a wiecie, że mój Wojtek i Ewci Julka są z tego samego dnia!!!
Zobaczymy czy podobne charakterki mają!

Uprzedzam KArolinka, Julka to diabeł wcielony :-D:-D:-D a różnica pomiędzy nimi to nawet 10 godzin :-D ot, tak wyszło :rofl2:

MArlenka, wielkie grtaulacje dla świeżo upieczonej mamy!!! zdrówka dla niej i dla syneczka!!! i dla Ciebie, Matko Chrzestna, również ;-)

narzekasz, że się z nikim nie spotykasz, to przyleć do mnie!!!

MAMOOTKU, może kiedyś doczekam tego dnia, że ucieknę gdzieś daleko... nie będę o niczym myśleć i będę mogła powiedzieć sama do sbiebie - jestem szczęśliwa...

I tego Ci z całego serca życzę. Oby jak najszybciej.

Jak miałabym planować to za 2-3 lata. Ale na dziecko nigdy nie ma "tego" odpowiedniego momentu, więc nigdy nic nie wiadomo. Ale na pewno sie Wam pochwale :laugh2::laugh2:

No ma się rozumieć!:-D:-D

Martusia, dobrze, że z oczkiem Dobrusi juz lepiej. :tak:
Dzięki za wieści od Uli.
Marlenko, gratulacje dla Alanka i jego Mamy. I dla Ciebie też.

Staś juz dziś lepiej z tym przeziębieniem. Mam nadzieję, że w końcu mu przechodzi. Będę mogła sie zacząc przymierzać do szczepienia.
Wojciaszek cały szcześliwy po przedszkolu. :-)

Hej,hej!:-)
Marlenko-gratulki dla Ciebie jako chrzestnej i dla rodzicow Alanka!:-)Ale blondasek:-)
Ewa-oby wam sie wszystko tak ulozylo,abyscie mogli oderwac sie od tesciow!

reklama
Cześć dziewczyny!
Ale się działo!!!!! Ho, Ho...

Majeczko ogromne gartulacje :-):-):-)
Alanku witaj na świecie ;-)

U mnie dużo się dzieje choc niedzielę miałam leniwą. Jasiek nadal chodzi za mna jak cień i wyje jak mnie nie widzi dobrze, ża mam zaradna nianię i potarfi go czymś zająć rano bo pewnie zawitałabym w pracy z Jaśkiem przyczepionym do nogi lub tyłka - ostatnio ugryzł mnie w pośladek :rofl2: cóż z resztą wcale mu się nie dziwię bo zębole idą chyba z 6 sztuk - 2 na górze i 4 na dole :-p poza tym brakuje mu mamusi przez cały dzień tylko niania :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-( z m raz lepiej raz gorzej, dzis też miałam mega doła i poplakalam się pocichu w pracy.... ale teraz mam lepszy humorek ;-)
Ewunia wstawiłam przepis na rybkę :-p;-):-)

buziaki i spokojnej nocy :cool:

Do góry