reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam ;-)

Ewula dobrze,ze sobie na spacerek pojdziecie,zazdrosze u mnie tak leje,ze szkoda slow:tak:
Kasiu,Patyczku witajcie:tak:
Ja wlasnie sobie smaze omleta,Marys moja zje serek wiejski,narazie planow nie mam,pewnie posiedzimy w domku:tak:

Milej niedzielki:tak:

reklama
Witajcie dziewczeta:-)
I ja jestem-Maja spi,M drzemie,a ja na bb:-)
Dziekuje za wszystkie gratulacje:-)

Już wróciliśmy ze spacerku, jest w Kielcach ponad 10 stopni, świeci piękne słońce, aż żal byłoby tego nie wykorzystać ;-) Julka się wybiegała za wszystkie czasy. Wzięliśmy troche kaszy i karmiliśmy gołębie, Julka myślałam, ze zgłupieje :-D:-D A teraz próbujemy ją uśpić, bo już się upierdliwa robi... pewnie ją to bieganie wymęćzyło ;-)

A po południu pojedziemy do mojej mamy, dawno u niej nie byliśmy i stęskniło mi się ;-) A siedzi w domu, drakul nie ma, mamy wolną chatę i święty spokój ;-)

To ja też witam! My po basenie z Wojciaszkiem, bo Staś nie poszedł, bo taaaaki zakatarzony. Teraz chłopcy spia i cisza aż w uszach dzwoni :-):-)

MAAJKA - strasznie się cieszę!!!!
Całuski dla BRZUSZKA twojego ;)

Iwosz i Agacina choć się nie znamy też ogromne gratulki.
Ja jeszcze muszę poczekać na stabilność sytuacji,
może za 2 latka...

A wczoraj przyjechał do nas T. na weekendzik i wieczorkiem wybraliśmy się na pokaz sztuk walki. No bardzo nam sie podobało,
show było super, nawet występowali ci goście co wygrali "Mam talent".
Potem upojna nocka i dziś musieliśmy się pożegnać jeszcze na tydzień.

Takie rozłąki dobrze nam robią, oby nie za często...

Witajcie:-)

Marysia moja wykapana wlasnie zajada kaszke:tak:dzionek leniwy(ja takich nie lubie:ninja2:)do tego leje,spacerek mi sie marzy:-pz rana jeszcze wykapalam psiaka,jutro nowy dzien,jak ja kocham poniedzialek,echhhh,dzisiaj myslami bylam w Hiszpanii:cool2:

Mejdia fajny mialas wieczorek

Witam. Moje chłopy już śpią. Dziś zrobiłam 50 pierogów ruskich:-p Mniam mniam....

Patyczku to jak? Mamy trzymac kciuki za córeczke???

Niestety, najpierw muszę iść do pracy. Córeczka za parę lat.:-( Taki mamy plan, ale różnie w życiu bywa:tak::zawstydzona/y:

Dziewczynki pytanie mam. Jak pierwszy poród cc, to drugi też (tak z urzędu), czy ma być sn?? Jak lekarze decydują, jakie dają zalecenia?Słyszałam o takiej zasadzie że jak pierwsza cesarka-każda następna też. Mój pierwszy poród zaczął się sn, a zakończony cc po 11 godzinach całonocnej mordęgi. I ja już podziękuję za sn. :wściekła/y: Z cesarki jestem bardzo zadowolona, szybko doszłam do siebie, lekarz na obchodzie był w szoku, że ja chodzę, a nie leżę. Boję się drugiego porodu:-:)-(

reklama
Witam i ja, dzisiaj wyjątkowo późno, bo z rana pojechalismy do teściów i wróciliśmy wieczorem (m z Dobrusią przyjechal do domu na drzemkę, bo u teściówki wieczny hałas i by nie pospała ;-)), rano tylko podczytałam co poklikałyście wczoraj... mnie zaatakowała migrena i padłam zaraz po małej...
Marlenko zyczę jutro ładnej pogody i jak najszybciej tej Hiszpanii ;-)
Mejdija fajnie weekendzik Ci minął, o nocy nie wspominając ;-):-D
Ewunia no to dzisiaj cicha i spokojna niedziela, oby częściej Was taka atmosfera spotykała ;-) no i nie na marne poszły Twoje słowa, bo A się w końcu postawił, może drakule wymiękną, że ich ostatni synek też się spod kontroli wymyka i wrzucą na luz, nie zawsze będą przecież mieć siły na dogryzanie, na stare lata już nie będą tak wojować... żeby tylko nie obudzili się w ręka w nocniku...

Do góry