reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny-teraz to juz mam SUPER humorek!:-):-):cool2::rofl2:

Załączniki

• 2009-11-21-37844 - kopie.jpg
    2009-11-21-37844 - kopie.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Wow Maajka gratuluję, a tak się martwiłaś, a tu dzidzia już jest:-)

Ja nie szczepiłam Filipa bo on ciągle chory, druga sprawa to boję się go zaszczepic przez ten autyzm. Mówili,że to jest niby wyssane z pakca,a jednak nie. Podaje wam stronkę do artykułu bo podobno znikają one równie szybko jak się pojawiają. Jeśli ktoś chce niech poczyta...
Szczepienia, rtęć i autyzm - skutki szczepień

Mam pytanie czy ktoś jeszcze nie szczepił dziecka na odre swinke i rózyczkę czy jestem jedyna? A jeśli szczepiłyście to którą szczepionką?

Ja tez nie szczepiłam, bo Stas za każdym razm, jak byłam umówiona, to był przeziębiony.

Majeczko, jeszcze raz GRATULUJĘ!!! (bo już raz na zamkniętym):-):-)

Ale nam Staś numer zrobił :-) Spał późnym popołudniem, więc koło 20.00 to wcale mu się spać nie chciało. Bawił sie w łózeczku, ale jak mu się w końcu znudziło, to koło 22.00 zaczal marudzić. Jak do niego przyszłam, to zaczęły się chichoty. Stwierdziliśmy, że mu się wyganiać. No i ganiał po domu do północy!:szok::-) I jadł krupnik, który Marcin ugotował. :-p W środku nocy. Ale meliśmy ubaw! :-DW końcu zamarudził i jak Marcin go odłozył do łóżeczka to zasnął.

Dziewczyny-teraz to juz mam SUPER humorek!:-):-):cool2::rofl2:
Gartuluję!!!!!!!!!!11
wierzyłam, że sie udało i proszę ;-)
No to z Iwoszkiem do pary niunia będzie :tak:
Ja na chwilke, niedawno wróciłam z uczelni, padam na pyszczek... byłam z rana u fryzjera, włosy znów mam dość krótkie, chociaż nie chciałam, ale tak jakoś wyszło... no i w końcu kupiłam sobie nowy sweterek, w którym jakoś wyglądam... potem wrzuce fotki, na razie zmykam ;-)

Martus czekam na foteczki:tak::tak::tak:
Majeczko Gratulacje:tak:

Witajcie,Marysia moja jeszcze nie spi,buszuje w lozeczku,ja zasiadlam do kompa,sprawdzic jak tam spotkanko Daruni i Aguni,ale widze,ze nic nie napisaly,echhh,dziewczyny-maliny!:-p

Dziekuje Wam za gratulki:-):-):-)
Ale sie cieszymy:-)Oby tylko wszystko bylo dobrze....
No,z Iwoszkiem mamy tylko 2 tygodnie roznicy:-)

reklama
Do góry