reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Melduje sie i ja :-)

U nas dzionek leniwy ;-)Chodzilam caly dzien niewyspana :zawstydzona/y: wstawalam do oli w nocy i w dodatku ona juz od 7 (6) na nogach byla :cool: Spala w sumie godzinke w dzien wiec juz chyba spi :tak: Ja sie czuje srednio (cos mnie nie chce puscic i w dodatk mam @) wiec m przejal dzis obowiazki :tak: Poszedl z mala na spacerek (slonko dzis boskie bylo :-)), zrobil pyszniutki obiadek a teraz po nim sprzata;-) A wlasnie mi grozi ze mnie zaraz w scrubble ogra ;-) Niedoczekanie... :-D Ja chce zawsze takie niedziele :-D

Marlena - ciesze sie ze wszystko ok :tak: baaaaardzo :-) Jak zakupki? Bylas jednak, czy nie?
Nie wiecie co u Basi? :confused: Miala miec w piatek chyba wyniki rezonansu, nie?
Mejdia - to nie macie sie o co juz potykac :-D zartuje oczywiscie ;-) pamietam jak m kupil mieszkanie (ja mieszkalam jeszcze wtedy poza wrockiem), nie mial nic... kompletnie - nawet lozka ;-) i zlewu, ale fajnie wspominamy ten czas :-D
Agusia - ale z Ciebie rolnik nie do zdarcia :-D
Daruuunia - pochwal sie lupami :tak:

Milych wieczorkow babeczki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mejdia,ale Wam fajnie:-pa tak na serio mam nadzieje,ze szybko sie uporacie z ta przeprowadzaka,oczywiscie zazdrosze wspolnej imprezki:tak:

Joasiek nie bylam na miescie,nie wchodze do sklepow,zle sie czuje,mam nadzieje,ze ta kurtka na mnie poczeka:tak:ni emam kontaktu z Basia,pewnie weekenduje z P:tak:

Ja wlasnie zajadam sie pistacjami i pije zielona herbatke,zaraz zrobie sobie plukanie gardla,jutro z rana dzwonie po wizyte u lekarza ide sie przebadac,nie mam czasu na chorobe,a miesiac temu bylam szczepiona:sorry2:

Witajcie wieczorkowo
u nas wszystko gra, małe broją... nocka ok, a w dzień też łądnie pospały. Mieliśmy jechać do mojej mamy, ale Ania spała cały dzień i nie miałam sumienia jej zaczepiać i budzić ;-) i siedzieliśmy w domu. oglądamy trochę TV, zaraz będziemy kąpać małe i pewnie tańiec z gwiazdami obejrzę ;-)

Darunia, jak łupy????

Marlenko, słonko, zdrówka Ci życzę :tak::tak:

Mejdia, fajnie, że się odezwałaś :-)

udanego wieczorku babencje!

I ja sie melduje niedzielke:-)
Obiadek mielismy imieninowy u tesciowej,wiec mialam luzny dzien.Maja dala nam sporo pospac,w dzien tez:-)
Milego wieczorku!:-)

To i ja się zamelduję ;-)
U nas tez rodzinna niedziela szybko minęła, nic specjalnego nie robiliśmy... mała dzis coś jeść nie chciała, dopiero koło 18 wciągnęła danio i potem kaszkę, ciekawe czy znów w nocy nie będzie trzeba jej jedzenia robić :sorry2: no i na 99% idą nam 5 :baffled:
nie posiedze dzisiaj z Wami, bo przez ta zmianę czasu chodze jakaś cofnięta ;-) miłego klikania

Dobry Wieczór Babiszony
Ja dzisiaj mialam fajny dzionek. W zasadzie siedzialam z dziecmi w domciu a m musiał skonczyc cos w sklepie...
O 17 poszlam do Cyrku z Fabiankiem było super ;))
Dzieci od godziny spią a ja sobie lezę przed TV

Jesli chodzi o Basię to ja z nią wczoraj rozmawialam, wczoraj przyleciał do niej braciszek z Grecji... więc ma gościa :-)co do wyników badan to niech sama napiszę Wam... miala je skonsultować z ortopedą ...

reklama
Do góry