reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie
U nas okna płaczą i płaczą, szkoda... mialam nadzieję, ze dzisiaj będzie ładna pogoda.
Nadia od 7:30 na nogach, ja juz tez po sniadanku, dzisiaj od rana otwieram sklep, pozniej jadę po pas wzmacniający moje biodra i brzuch po tej przepuklinie... jak mi sie uda to skocze jeszcze do Łodzi na małe zakupki:-p
W niedzielę jedziemy do Wawy i do Janek :-) no przynajmniej cos bedziemy robic w weekend, ostatni był koszmarny... nudny ... a jutro spotkanie u znajomych.

Wczoraj ładnie sie bawiłyscie dziewuszki :)))

Miłego Dnia życzę !!!

Witajcie z rana

Wstalysmy o 7,juz zapodalysmy sobie salatke owocowa i ja pije kawke,wczoraj sobie na wieczor posprzatalam wiec dziaisj nie musze,nie gotuje,nie piore,ogolnie wszystko na NIE:-p:-Dpogoda,mmmhhhmmm,jeszcze nie wiem,u mnie ciemna noc:cool2:

Lili ja lubie Janki:-p

Inka fajna lodowa:-p

Ulenko dzien dobry:tak:

Mata,Kasiunia,Darunia,Aga,Basia,Ewcia???

Witajcie laseczki:-) Ja już od 7,20 na nogach. Kuba jeszcze sobie drzemie a ja wykorzystuję chwilę. Ale wczoraj zaszalałyście:-D:-D:-D

Marlenka czekam na foteczkę bluzeczki:tak::tak::tak:

jak bylam w ciazy z zuzia tak mi sie chciało ajerkoniaku ze m obiecal ze jak juz urodze zawsze w barku bedzie butelka jakby mnie napadla chec,:-D:-D:-D
I co Ulcia dotrzymuje maż słowa;-):-D???

Daria fajnie, że warsztaty sie udały. Bartuś jest żywym dzieckiem i nie ma czasu na siedzenie. Szkoda czasu marnować :-D:-D:-D I zdróweczka życzę Bartutowi.

Marta gratuluję super wieści i glowa do góry. Wszystko będzie dobrze.. Nie martw sie na zapas. Cieszę się razem z Tobą:tak::tak::tak:

Hej kobitki, ja dziś wyjątkowo późno bo mała spała do 9 :szok:
w nocy ciut popłakiwała, ale sama usypiała , przed 5 chciała bajek oglądać :eek: dostała czopka, wzięłam ją do naszego łóżka, dałam cyca i spała tak długo, aż sie obudziłam wcześniej i mi się spać nie chciało :-p najgorsze, że ładnie mała pospała, a ja spać przez zęby nie mogłam:no: nie ma , lecę dzisiaj znów do dentysty, niech mi prześwietlą wszystkie zęby, bo to chyba nienormalne, żey tak bolały tylko dlatego, że 8 rośnie :crazy:
dziękuje za gratulacje:-)
u nas chyba się cos wykluwa, bo mała dalej rozpalona i kilka razy od wczoraj kaszlała...
ale wczora zaszalałyście :szok::-D

Załączniki

• DSCF3772.jpg
    DSCF3772.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 26
Marlencia wow wow wow jaka śliczna bluzeczka. No piękna:tak::tak: Chciałąbym jeszcze zobaczyć jak Ty w niej wyglądasz;-):tak:

Mata dobry pomysł z tym pójściem do dentysty. Trochę to dziwne żebyś tak cierpiała od wyrzynającego sie zęba. Zdróweczka dla Dobrusi

Marlenko:

Dziś dzień Twego imienia,
więc te szczere przyjmij życzenia,
niech w Twym sercu zawsze mieszka
miłość, wiara i nadzieja.

Ostatnia edycja:
Witam i ja , cieszę się, że już piątek , choć starsza córka już mnie z rana wyprowadziła z równowagi ale dostała mega karę - zakaz oglądania tv przez cały weekend więc może się w końcu ogarnie.
Nocki u nas ostatnio super , mała śpi u mamy w dzień3 godziny a potem chodzi spać koło 21 ej ale i rano mi nie buszuje po łazience więc jest ok.

Miłego dzionka

No no Marlenia , fajny łaszek

reklama
Aguniu dziekuje za zyczenia imieninowe,kochana jestes:tak:

Kasiu caly weekend bez tv,bardzo sroga kara,tyle fajnych programow jest wtedy,a moze wzniesiesz kare dla Werci jak Marlenia Cie poprosi:tak:;-)

Mata,a mi sie wydaje,ze to jednak od 8 i do tego stan zapalny,ale masz racje idz zrob rtg,bedziesz miala pewnosc

Darunia,a jak sie ubierasz na imprezke?

Do góry