reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ewunia strasznie mi przykro...

Mejdia lodzkie powiadzasz;-)no to chyba fajowo,tylko te dojazdy:sorry:ale widze,ze jestes fajnie nastawiona:tak:

Darunia niemozliwa jestes,padlam jak przeczytalam o tej maseczce,tzn bardziej z tego ,,Kasiu uprzedzajac Twoje pytanie...,,:-D

Ewunia co u Ciebie???jak sie czujesz?

Kasiu co porabiasz??

Mata spi juz Dobrusia???

Ulenko napisz jak tam wloski?

Marysia juz spi,a ja wypilam meliske i herbatke i wode i jestem pelna,do tego zrobilam sobie salatke owocowa,mniam...

Ciekawe co u Agusi i Stokrotki??
Liluszko kochana pisz co tam u Ciebie?ciesze sie,ze juz jestes w domku:tak:

reklama
Ja oglądałam tv ,musiałam się położyć koło małej żeby zasnęła.
Zmęczona dziś jestem po całym tygodniu , ostatnio mi one jakoś śmigają że szok.

Kasia,a ja sie wcale nie dziwie,ze Tobie tak te tyg smigaja,ja siedzac w domu nie moge czasami uwierzyc jak ten czas szybko leci,a powinien niby sie dluzyc,moim najgorszym miesiacem to i tak styczen(ten to sie dluzy)

Ja wlasnie juz zjadlam wszystko co mialam naszykowane i cos mi sie jeszcze chce,ide zagladnac do szafki:-p

Mejdia a jak tam twoje prawko ?
Ha ha ja tez chodzę co chwila do lodóweczki
Daruunia fajnie że sobie robisz maseczki, to działa odprężająco

Ostatnia edycja:
Marlenko ja podjadam słonecznika i popijam Desperadosem:-D.
Kasiau oj prawko nic nie ruszone ze względu na "życiowe" zmiany!
Chyba już w Wawie nie zdążę zdawać...:eek:
Mamootku dla mnie te 2 godz. to też :szok:!
No ale jednak bardziej obawiam się mieszkania
z teściami niż tych dojazdów, ale życie pokaże!:tak:

Ha ha ja tez chodzę co chwila do lodóweczki
najgorsze co może być jak siedzi się w domu, to kuchnia pełna pyszności :rofl2:

Mamootku dla mnie te 2 godz. to też :szok:!
No ale jednak bardziej obawiam się mieszkania
z teściami niż tych dojazdów, ale życie pokaże!:tak:
Mejdija no to wielkie zmiany Was czekają :tak: a teściami sie nie przejmuj, bo bardziej będziecie sie pewnie mijać niż na siebie wpadać ;-) no i będzie mocny argument co by m przycisnąc do wykończenia domku :-p

mała śpi, oby znów całą nocke przespała :sorry: my po próbie, dziś tylko 45 min, zakwasów nie będzie ;-) jak wrócilismy po małą (była u teściówki) to tylko zerknęła, że przyjechalismy i dalej sie bawiła :rofl2: to dobrze, bo ja jutro mam zjazd od 11 do 19, a mała jeszcze nigdy tyle beze mnie nie była. Boję się jak to obie zniesiemy:zawstydzona/y: ale chyba czas uciąc pępowinę:sorry:
a co do sprawy m ze studiami to porażka, babeczka tylko najeżdżała na m, że się awanturuje, ma o wszystko pretensje :szok: a na dobrą sprawę m nie zdążył nic powiedzieć... Okazało się, że róznice programowe to nie 3 a 7 przedmiotów i jak chce i zapłaci 2300zł za semestr to może studiować:eek: w skrócie lipa - szukamy innej uczelni, która zaliczy mu studia i pozwoli sie bronić, a jak odbierze dokumenty, to napisze skargę do rektora głównej siedziby, bo to co się w tej filii wyprawia jest niedopomyslenia...
a i u teściówki wyszperałam 2 torby włóczki i się zastanawiam co z niej zrobię :cool2:na razie męczę bolerko dla teściówki na imieniny :tak:

Ano weszłam na chwilunię do WAS
Mąż mi laptopal połozyl na łóżku... trochę dzisiaj krwawilam ale zmienilam opatrunek i jakoś jest ok...poza tym boli jak ..... :eek:

Mejda no to masz kawałek ...2 h :tak: a co do przepukliny dziecięcej to ta jest zupelnie inna, mni sie poprostu zrobila przez to ze mialam słabe miesnie a dzieci nosilam w brzuchu dosc spore, ze zrobila sie ogromna przepuklina to miesnie brzucha sie rozlazły.. bleee :sorry:

Ewuniu
[*]
[*]
[*] tak mi przykro :-(

Trzymam kciuki za Matylde
Kasiu kochanie a wiesz ze przegralam aukcję - wrrr o 1 zł mnie przebiła ehh - zawiesił mi sie komp wrrr ale nie ma tego złego... kupilam takie same u innej laski- zrobila mi na kup teraz - a tak chcialam wygrac aukcje:-p
Marlenko wiem ze pisalaś na skype ale ja lezałam jak kłoda na wyrku i dopiero teraz mam kompa pod nosem :cool2:

Dziewczynki kochane jeszcze raz dziekuję za to ze wspierałyscie mnie, strasznie mi było miło ze pamietałyscie o mnie ..........:rofl2:Szalone i kochane Mamusie Boom Boom !!!!!!! - OLE:rofl2:

Lilianko ale bierzesz cos przeciwbólowego? No i widzę, że mimo bólu humorek dopisuje ;-) teraz z laptopkiem to pełen relaks ;-)

Ewunia dopiero doczytalam, tak mi przykro... nie ma chyba nic bardziej smutnego niz smierć dziecka :-(

reklama
Lili - dzielna jesteś kobieto! :tak:
Oby szybko się wszystko pogoiło!
Mata - ja też kiedyś przerwałam studia i po póltora
roku okazało się, że różnice programowe są nie do
pokonania :no:- 13 przedmiotów!:szok:
A ja miałam już wszystko tylko obrona!
Nic się nie dało zrobić, no i jak na razie zostałam tylko przy licencjacie ...:-(
Może kiedyś wrócę na studia, tylko zacznę sobie coś innego!;-):-)

Do góry