reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No z tym weckendem wolnym to GITARRRA :-) tylko, że nie będę wiedziała w co ręce wsadzieć, tyyyle mam roboty :eek: najgorsze też że Ł będzie po nocy jurto i będzie kisił do południa w łóżku, bo gdyby miał wolne to by zajął się Bartem a ja srrrruuuu do roboty! No ale jakos będę musiała sobie poradzić ;-)

Mata a te grzejniki na maksa ustawione to spółdzielnia takie wytyczne dała, coś chodzi żeby kaloryfery sie opowietrzyły, sry ty ty... no ale jak mus to mus... dzisiaj już będzie luz, bo tata wyjechał i ja z Ł przeprowadzam się do swojejgo pokoju, przynajmniej będziemy mogli spać przy otwartym oknie... ;-)

Ehhh kurcze mam w ... roboty, a robić nie mogę bo jestem teraz uzależniona od kogoś... i czekam tu na telefon, tu na tamto i stoje w miejscu- jak ja nie lubię takiego niezorganizowania! :szok::crazy::sorry:

reklama
jestem!!!
Dziekuje za wsparcie dziewczyny!!!! jestescie super !!!!!!!!!!

przyjechalam 30 min temu, weszlam tylko na chwilke, ciagna mnie szwy i spiaca jestem, dzisiaj dowiedzialam sie, ze przepuklina duza i bardzo zwiotczale mam miesnie..........

jeszcze raz dziekuje - pisze palcem bo druga reka trzymam brzuch

Lilka super że już jesteś! Cieszę się że wszystko jest ok! Teraz musisz dużo odpoczywać... życzę szybkiego powrotu do normalnego funkcjonowania!!! Bardzo się cieszę, że jesteś już z nami!!! :tak:;-):-)

Lilka do wyrka !
Kasiu Ty nie czujesz jak rymujesz :rofl2:
a ja mała przerwę sobie zrobiłam. 3 prania schną na dworze, obiadek zrobiony, sterta garów zmyta, umyłam nawet szafki w kuchni, obiadek zrobiony... może uda mi się cos z mała jeszcze ogarnąć, póki co korzystam z tego, że śpi :-p
juz 12, właśnie minął termin składania podań... nie wiem czemu, ale łudze się, że mi się uda :zawstydzona/y:

U MATII

Noc spokojna bez zmian dzis beda probowac ją odlaczyc ale nie ma konkretnej godziny bo sa planowe zabiegi i wogole wiec dam znac jak Irka napisze ..
a cisnienie troszke lepsze ale wiecie to maszyna wiec ciezko wyrokowac ..

Trzymajcie kciuki Kochane módlmy sie aby sie wreszcie udało

a u nas nocka ok, ładnie przespana. Juluś szykuje się do drzemki jest strasznie upierdliwa, że najchętniej bym ją stłukła :-( Andziusia nie śpi i gada tu do mnie ;-)

Lilianko, życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka!!!

Martusia, miałam wczoraj taką schizę, ale mi przeszło, muszę troszkę popracować, i tak nie mam 100% pewności, czy mnie od razu z roboty nie zwolnią, a tego się boję najbardziej :-(

Ludu pracujący, obyście się laseczki szybko uporały z papierzyskami :tak:;-)

udanego dnia kobitki

Siemanko kobity
Lila ależ ty babo powinnać kopa na zapęd w sprincie do wyrka dostać! Leżeć placiekm! TO ROZKAZ(Darunia ty jestes upoważniona do wydawania rozkazów ;-);-) zrob coś)

Moje dzieci ;-) śpią M i Zuzol znaczy się:-D:-D mała dzisiaj miała jakiś problem z zasnięciem w południe zamiast o 12 zasnęła o 13:30 :szok::szok: i pewnie do 17 bedzie teraz lulać. Ja dzis z M na zakupach byłam,upatrzyłam sobie butki:cool2::cool2::cool2: teraz jestem na etapie uświadamiania M ze są mi niezbędne i bez nich ani rusz jesienią:-D:-D :-D no zobacyzmy:-D:-D na 18 mam fryzjera :-Dczyli 2 godz spokoju tylko dla mnie

Marta ale wiesz co bezczelnośc na tej uczelni, szok! A my co jutro zjazdzik :-) hehhe ja jutro od 8 do 18;30 zajęcia mam:-):-) ale odpoczne od małej a M to już ma stresa:-):-)

Ewunia czekamy na kolejne wieści (dobre wieści) od Matyldzi!!!!

Mam wieści ale nie o Mati... umarła córka mojej znajomej, była w Paryżu miała mieć badania, ja patrzę a ona nie żyje!!!!!!!!!!!! boże ryczę nad tym komputerem i płaczę!!! gdzie tu sprawiedliwość?!!!!!!!!!!!!!!!???!!?!?

reklama
Do góry