reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu,ale juz Olenka spi??masz wieczorek dla siebie,tak???

Joasiek,no to wspaniale,ze tak wszystko sie pieknie Wam poukladalo,gdzie pojechaliscie bez Oli???smieje sie ciagle z tych tipsow:-p

reklama
Joasiek bardzo się cieszę, że wszystko poszło po Waszej myśli :tak: no i czekam na więcej szczegółów :-p
Asiu koniecznie daj znac po badaniach i wizycie :tak::-)
W końcu po 1,5 roku założyłam obrączkę, ale dziwne uczucie :sorry:
troche dzisiaj pojeździlismy, mała głównie sie darła, więc głowa mnie boli jak nie powiem co... do tego na dniach powinnam dostać @, nawet m to stwierdził i wciąż prowadzi zmasowany atak :cool2:
zaraz mykam spać, bo mała wstaje coraz wcześniej, a ja coraz bardziej chodze niewyspana...

Joasiek,no to wspaniale,ze tak wszystko sie pieknie Wam poukladalo,gdzie pojechaliscie bez Oli???smieje sie ciagle z tych tipsow:-p
To sie nie ma z czego smiac jak czlowiek nieprzyzwyczajony :-p a i tak nie mam za dlugich :zawstydzona/y:
Pojechalismy na 3dni do Karpacza - sporo atrakcji zaliczylismy :tak: zdjecia wrzuce jutro :tak:

Joasiek bardzo się cieszę, że wszystko poszło po Waszej myśli :tak: no i czekam na więcej szczegółów :-p
A jakie szczegoly interesuja? :-D Nocy poslubnej nie mielismy :-p
Dobrusiu, prosze wreszcie dac mamusi porzadnie wypoczac :sorry:

Martula to zamiast spać to powinnaś przypieczętować związek pod kołderką :-D
Tak Marlenia , Ola śpi a ja mam wolne:-D
Joasiek super że wszystko poszło gładko i szczęśliwie no i jak widać nie uciekłaś z przed ołtarza :-D

reklama
Witajcie wieczorkiem :-)

Basiu, Lilianko, witajcie, fajnie, że się odezwałyście!!!

Witaj z powrotem Joasiek :-) Jeszcze raz gratulacje i wszystkiego, co najlepsze na nowej drodze życia!!!

Marlenko, co u mnie??? hmmm, mały babiniec wykąpany, najedzony i lula. Mojego A nie ma, znów na inwentaryzację, ale w drugim sklepie ma. A ja sobie siedzę znów sama i piszę sobie do Was... Tylko, ze nikogo nie ma :-(

Asiu, trzymam kciuki za badanka i za dzidzia, super, że wreszcie wypoczywasz :tak:

Kto ze mną pogada? hellołł lejdis ;-)

Do góry