reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu,ale juz Olenka spi??masz wieczorek dla siebie,tak???

Joasiek,no to wspaniale,ze tak wszystko sie pieknie Wam poukladalo,gdzie pojechaliscie bez Oli???smieje sie ciagle z tych tipsow:-p

reklama
Joasiek bardzo się cieszę, że wszystko poszło po Waszej myśli :tak: no i czekam na więcej szczegółów :-p
Asiu koniecznie daj znac po badaniach i wizycie :tak::-)
W końcu po 1,5 roku założyłam obrączkę, ale dziwne uczucie :sorry:
troche dzisiaj pojeździlismy, mała głównie sie darła, więc głowa mnie boli jak nie powiem co... do tego na dniach powinnam dostać @, nawet m to stwierdził i wciąż prowadzi zmasowany atak :cool2:
zaraz mykam spać, bo mała wstaje coraz wcześniej, a ja coraz bardziej chodze niewyspana...

Joasiek,no to wspaniale,ze tak wszystko sie pieknie Wam poukladalo,gdzie pojechaliscie bez Oli???smieje sie ciagle z tych tipsow:-p
To sie nie ma z czego smiac jak czlowiek nieprzyzwyczajony :-p a i tak nie mam za dlugich :zawstydzona/y:
Pojechalismy na 3dni do Karpacza - sporo atrakcji zaliczylismy :tak: zdjecia wrzuce jutro :tak:

Joasiek bardzo się cieszę, że wszystko poszło po Waszej myśli :tak: no i czekam na więcej szczegółów :-p
A jakie szczegoly interesuja? :-D Nocy poslubnej nie mielismy :-p
Dobrusiu, prosze wreszcie dac mamusi porzadnie wypoczac :sorry:

Martula to zamiast spać to powinnaś przypieczętować związek pod kołderką :-D
Tak Marlenia , Ola śpi a ja mam wolne:-D
Joasiek super że wszystko poszło gładko i szczęśliwie no i jak widać nie uciekłaś z przed ołtarza :-D

reklama
Witajcie wieczorkiem :-)

Basiu, Lilianko, witajcie, fajnie, że się odezwałyście!!!

Witaj z powrotem Joasiek :-) Jeszcze raz gratulacje i wszystkiego, co najlepsze na nowej drodze życia!!!

Marlenko, co u mnie??? hmmm, mały babiniec wykąpany, najedzony i lula. Mojego A nie ma, znów na inwentaryzację, ale w drugim sklepie ma. A ja sobie siedzę znów sama i piszę sobie do Was... Tylko, ze nikogo nie ma :-(

Asiu, trzymam kciuki za badanka i za dzidzia, super, że wreszcie wypoczywasz :tak:

Kto ze mną pogada? hellołł lejdis ;-)

Do góry