reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień dobry wszystkim:-) Ja już ogarnęłam chałupkę. Kubalo śpi sobie smacznie (ale pewie jak tak napisałam to zaraz wstanie:-D) Popijam kawusię i patrzę co u Was. Ale cisza jakaś na BB:szok: dziewczyny co się z Wami dzieje?

Kasiu mam nadzieję, że się nie rozchorujesz:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Magdziarki z okazji Urodzin. Zdrowia szczęscia i spełnienia marzeń

Ostatnia edycja:
reklama
Laseczki a co to poobrażałyście się wszystkie na bb :szok:
u nas nocka ok, tylko ja odsypiam nasz wyjazd, bo mała kiepsko w nocy tam sypiała, wcześnie wstawała, więc spałam tam ze 4 godziny :confused2: no i dlatego mnie wieczorkiem nie ma :sorry:dobrze, że mała ładnie nawet pospała dziś :tak:
Kasiu no to Ciebie zmoczyło :eek:
a ja miałam dziś prać, bo kosz i pralka pełna... w domu nie będę wieszać, bo całkiem nam ściany grzybem porosną... nie wiem co w zimie zrobię... i jeszcze przez tą pogode w domku trzeba siedzieć, oj ciężki dzień będzie... a do tego m pojechał w delegacje do Katowic i sie martwię czy dojedzie spokojnie, wszystko tam pozałatwia i wróci cały...

Dzien Dobry
No to dzisia pogoda nakazuje nam siedzieć w domciu :)
Nadia zrobiła mi pobudkę po 6 bo oczywiscie wczoraj kolacji nie tknęła. Dałam jej mlesio i do 7:40 lezała grzecznie przy mini mini a ja sobie pospałam, i też jestem wyspana hehe.
Kasia ale pech - przydalaby się herbata z prądemmmmm :)
Aniknulka życzę wytrwałości w diecie!
Ewa no to Ci sie narobiło z tymi drzwiami

Ja piję Caffeeee

Hej kobietki!:-)
Magdziarko-najlepsze zyczenia z okazji urodzinek!:-)
Asiowo-jak fajnie,ze wszystko sie uklada,teraz tylko czekac na wykonczenie Waszego mieszkanka:-)
Mata-no to Dobrusia spisala sie na medal w tak dlugiej podrozy:-)Fajnie,ze juz jestescie z powrotem:-)

A ja mam chrype,zaczynam kaszlec,do tego zrobilo mi sie zimno na ustach-ehhhh:-(
Maja za to wyjatkowo zdrowa,nawet katar jej przeszedl.:-)

A,i niestety musielismy z M zmienic plany dzieciowe,ze wzgledow pracowo-finansowych :-(Przesywamy prawdopodobnie do stycznia:-(,bo ja do grudnia jestem jeszcze na okresie probnym w pracy.

Majka zdróweczka, a co do babika to zawsze mozecie sie wstrzymać :)) dzidiula Wam nie ucieknie :)))

Kurza twarz ale u nas pogoda w łódzkiem - masakra jakaś, zrobiło sie tak ciemnoo, ze zrobilam sie sennaaa wrrr jak jak nie lubię jak pada deszcz...

Najlepszego dla pani Moderator Magdziary - hmm chyba już wrócila z wyprawy Latino Hiszpanoo hmm???

gyd myrning (jak to mawiał policjant w Allo Allo :-D)
u nas nocka spokojna wiec wyspałam się nawet, ale pogoda masakrycznie nieprzyjemna wrrrrrrrr :eek::eek: a mała mało okna nie wyważy bo zazwyczaj o tej porze już śmigała po ogrodzie! Zacznie sie męka pańska przez tę pogodę!!!!

My dzisiaj na szczepienie jedziemy, mam nadzieje że bobek moj nie rozniesie gabinetu w drobny mak!:sorry::sorry:

ja właśnie podwyższam sobie poziom kofeiny w organiźmie bo ciężki dzień przede mną!

Kasiu a może owinnaś sobie w taka pogodę zapasowe spodnie, skarpety i buciki brac?;-) mam nadzieje żenie skończy się to żadnym chorobskiem

Ula to chyba byl;by dobry pomysł z tym dodatkowym ubraniem ale człowiek nie przypuszczał że aż tak lunie .
Faktycznie w czasie deszczu dzieci się nudzą i rodzice też :-D

Ola Guapas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale mnie długo nie było. A to do tego taka siurpryza - tyle życzeń. dzięki wielkie.Zapraszam na urodzinową kawę i ciasto.
Dziewczyny jestem tak kompletnie odrealniona. Mam głowę w chmurach, dusza w Hiszpanii została.Było cudownie. Andaluzja jest piękna taka energetyczna. Byłyśmy 20 km od Kordoby w Almodovar del rio..mała miejscowoś, wspaniali ludzi. Cudni nauczyciele flamenco. lekcje odbywały się przy akompaniamencie gitary i spiewu.Uczyłyśmy się Bulerias i tientos tangos. Nauczycielka nasza Eva tańczy od 4 roku zycia szok. A Jorge drugi nasz nauczyciel nma swoją szkołę w Kordobie. No nie mogę....Nawet nie wiem co mam napisać. Olek w szkole dzielnie sobie radzi , przynosi uwagi ale jak dla mnie niegroźne takie chłopięce, typu, że zamknął kolege w toalecie....Hiii Chodzi wytrwale na basen i karate. Antoś cudak znów nie chce jeść. Jak widzi zupę zaczyna wyć w niebogłosy. Teraz jest chory . Dostaje lekarstwa. Mnie chyba też coś rozkłada. Bo gardło mnie zaczyna drapać. Kzrysztof mój zmienił pracę i ma o 40 km bliżej niż poprzednio.Wszystko u nas w porządku. Pozdrawiam serdecznie.buziaki

reklama
Do góry