reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ulenka,Liluszka najlepszego dla Waszych M:tak:

Kasiu juz jestem,bylam na miescie,2 dni temu Marysua zgubila zawieszke do smoczka,dzisiaj kupilam nowa i tez zgubila do tego smoczek:sorry:echhh,ogarnelam troche chacjende,wstawilam pranko,zaraz bede kapala Marysie i potem zawitam na bb na dobre;-):-)

a gdzie jest Wilmek???

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie:-) Ja już jedno dziecko położyłam spać, drugie z tatusiem buszuje po podwórku. Mam chwilę spokoju. Zaliczyliśmy dwa spacerki dzisiaj. Rano na pocztę i zakupki. Popołudiu po Kacpra do przedszkola, zaprowadzilam go zaraz na zajęcia plastyczne miałam godzinkę luzu to pospacerowałam z Kubą. Wróciliśmy i byczyłam sie resztę popołudnia:tak::tak:

Ja dzisiaj nie obejrzę M jak m bo mój M ogląda mecz. A ja własnie leżę pod prądami;-) Może to mi ulży w bólach kręgosłupa. Zobaczymy. Zaszkodzić nie zaszkodzi. Potem skoczę pod prysznic i zajrzę jeszcze pewnie do WAs:tak::tak:

Mi gwiazda własnie odpadła, m wrócił z tych Katowic po 20, teraz poszedł w piecu napalić bo zimno w domku...
Ja dzisiaj wysiadłam psychicznie, bo mała szalała 13 godzin z przerwą na godzinną drzemkę, ciągle w domu bo deszcz, płaczliwa jak cholera (ida chyba dolne 5, bo dziąsełko napuchło trochę :eek:)... ogólnie nastrój mam do d..y i chyba zaraz wskocze do wyrka...
dobra nie smęcę, miłego wieczorku, poklikajcie coś, bo ostatnio u nas pustki sie okropne robią :sorry:

reklama
Do góry