reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiu bardzo się ciesze że przynosisz dobre wieści ;-) oby tak dalej!!!!!!

Kasiu widzę, że dzisiaj robisz za dyżurną tak jak ostatnio Basia ;-) a ja w pracy już usypiam, już wszystko zrobiłam co miałam zrobić i juz mi się nudzi, na dodatek coś czasami brzuch pobolewa jak na @, no iwcale bym się nie zdziwiła jakbym dostała :eek: bo już najwyższy czas :sorry: ehhh ależ my kobiety mamy przerąbane :confused2:

reklama
witam babeczki
u nas mała już śpi, M się moczy w wanie :-D a ja na bb!
Asiu jak miło słyszeć że jakoś sie wszytko układa!!!
Martusia świetnie że wyjazd się udał i Dobrunia tak dzielnie zniosła podróż!!!
Darunia dielna babo dasz radę:-D:-D

a my u teściów byliśmy, trochę sie z nimi ściełam róźnica zdań :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ależ mnie wkurzyli :wściekła/y::wściekła/y: wrrrr, nieważne

ja sie właśnie rozglądam za wykładziną i za firanami ehhhh pralką, meblami, itp.....
chyba zaraz siąde z M i wypijemy w spokoju sobie herbaty bo coś chłodno w domu!

No Daruunia ja to jestem weteranka na bb:-D
Zaraz idę lulu , bo trzeba rano wstać a w domku faktycznie zimno
Jeśli chodzi o tasiemca to Marek zdradził swoją ukochaną żonkę :no:
Pa kochane :-)

Jeśli chodzi o tasiemca to Marek zdradził swoją ukochaną żonkę :no:
Pa kochane :-)
:szok::szok: o kurczaki i ja tego nie widzałam, jutro powtórki też nie obejrzę, bo dopiero w domu będę po 17-stej, a w sobotę rano tysz jest powtórka z poniedziałku, to tysz nie oglądnę bo idę do roboty ehhhh :eek:
Dobrej nocy kochane! Jutro zaglądnę pewnie późno, bo cały dzień na szkoleniu :sorry:
Powoli zbieram się do domku! Papa

Dobry Wieczór
Chcialabym tylko życzyć Wam spokojnej nocki, dzisiaj jakoś nie mam weny do pisaniaaa:-(
Marta fajnie, ze wyjazd sie udał...
Asia cieszę, ze zaczeło sie Wam układać
Chorującym zdróweczka życzę
Ula powolutku i wszystko sobie kupisz... mnie też cos dzisiaj chłodno jest wrrr
Azile fajnie, ze zaglądnęłaś do nas, wytrwałości życzę, rzeczywiscie masz mały kocioł!!
Basieńko napisz cos kochana, jak tam Natalka???
Aga, Marlenka gdziescie zniknęły???
Daruniu Ty to teraz zalatana jestes :) ehh młoda jesteś to siłę masz...
Powiem Wam szczerze ze mam stresik przed tym zabiegiem, jakoś boję sie... ehhh co ma byc to będzie
Joasiek mężatko odezwij się ;)))

Dobrej Nocki

Hej. Ja włąsnie zmęczyłam tasiemca:-D:-D:-D Nic specjalnego nie robiłam tylko obijałam sie caly dzień. Gniłam w łóżku:-p

Ula zazdroszczę Ci tego wybierania wszystkiego do domku:tak::tak::tak: Ja cieszylam sie tym samym dwa lata temu, ale teraz zrobilabym wszystko inaczej:-D;-) Ale chyba wszyscy tak mają albo prawie wszyscy

Daruunia jeszcze niecałe 30 min i do domku znikasz. Dasz radę:tak::tak:

Kasiu Olcia to jakieś rekordy w spaniu pobija:-D Ma dziewczyna smykałkę do spania. Mama ma przynajmniej trochę spokoju;-)

Azile mam nadzieję, że jak wszystko ogarniesz to znajdziesz czas i na BB i na swoje hobby:tak::tak:

Martuś to widzę, że Dobrusia dzielnie zniosła podróz. A tak się martwiłaś. Dzielna dziewczynka

hejka!
Ja na razie odpoczywam po bardzo pracowitym weekendzie. Dziadków z Jasiem i m wysłałam do babci na rybki a sama do 20 sprzątałam ten bałagan ale jestem zadowolona bo w końcu dom jakoś wygląda :-)

:szok::szok: o kurczaki i ja tego nie widzałam, jutro powtórki też nie obejrzę, bo dopiero w domu będę po 17-stej, a w sobotę rano

no to się porobilo :szok: a ja może to zobacze właśnie w sobotę :tak:

Asiu cieszę się, że Wam się zaczyna układać ;-) oby tak dalej kochana :-)

Muszę się Wam kochane pochwalić. Z koleżankami z pracy zaczęlam stosować dietę kopenhaską. Im więcej ludzi tym większa motywacja. Kończę 6 października, potem zamierzam iść na aerobic i do dietetyka żeby nie było efektu jojo. Pierwszy raz zastosowałam ją 5 lat temu- schudłam 13 kg i utrzymałam wagę przez 3 lata oczywiście musiałam kontrolować co jem ale bez przesady :tak: tym razem mam nadzieje, że efekt będzie podobny :-) trzymajcie kciuki :-D

Jak na razie atmosferka oki ale nie chodze na ploty tylko robię swoje bo czas i tak szybko mi tam płynie.

Jak będe miała jescze czas to wpadnę
Buziaki :-)

Witajcie wieczorową porą kobiety :-)

No właśnie... Basia, Marlena wystąp :-p;-)

Asiowo, wspaniałe wieści!!! gratulacje! a jak dzidziuń malutki się ma?

Martusiu, dzielną masz córcię :tak:

Azile, Aniknulka, trzymam za Was mocno kciuki, obyście zrealizowały swoje plany!!! :tak::tak:

U nas się drzwi zepsuły i ta Julka terrorystka parę razy wywaliła się :szok: coś jest z klamką, bo jak się je pchnie, to się otwierają... i zamiast dywanu do Julki pokoju muszę kupić drzwi!! niech to szlag :no::no::no::angry::angry:

Małe już śpią Juluś zasnęła na "M..."ce, a Ania niedawno, po obfitej ;-) kolacji.

Ej , no , co , wy ,baby , gdzie wy jesteście ?
Zbiorowe milczenie czy co ???????????????????????/
Ja rano jak szłam do pociągu to myślałam że zawrócę , ściana deszczu , załamka.
Pociąg jednak dociągnął punktualnie a ja mam mokre jeansy od kolan w doł .
Mam nadzieję że się nie przeziębię ...

reklama
Hej:-)

Kasiu,ale przykra sytaucja,mam nadzieje,ze sie nie przeziebisz

Wstalysmy najpierw o 5,dalam Marysi kaszke i pospalysmy do 7.15,jestem mega wyspana,ja wlasnie zjadlam kanapeczke,taka sie rano glodna obudzilam,ze szok,kawka jau na mnie czeka,dzisiaj pije nescafe 3 in 1

Dzisiaj urodziny Magdziarki,wszytskiego naj,naj

Asiowo wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojego meza z okazji kolejnej rocznicy slubu

Milego dzionka

Do góry