reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie po przerwie :-)

Wrocilam z banicji na stale :-D No moze na 3tyg ;-)
U rodzicow spoko, terminy juz tak nie gonia, tylko moje dziecko oszalalo :szok: Nie moge jej ogarnac :sorry2: Jeszcze teraz tesciowka jest z nami przez tydzien wiec wyglupow i "ciekawych" pomyslow Olci ciag dalszy...:zawstydzona/y: Mam nadzieje jednak ze jakos do siebie dojdzie, bo nawet ze spaniem w dzien mamy niezle cyrki :baffled:
Plodzilyscie przez ten tydzien sporo :tak: nie mam nawet jak i co ktorej napisac :zawstydzona/y: Soooorki :sorry2:

Mata - wszystkiego naj jubilatko nasza :-) przede wszystkim powodzenia w realizacji Twych planow :tak: Pewnie dzis imprezujesz w gronie rodzinki i jutro na co nieco postawisz :-D

Ja to z moim m jakby był tak cały rok to bym ważyła chyba 100 kilo albo i więcej . Upichcił cukinię którą miał zrobić wczoraj , z mięskiem mielonym i serkiem i boczuniem a teraz smaży dorsza - ogólnie to mniami ale już nie mam miejsca :-D:-D:-D
Witaj Joasiek

Dziękuje kochane za piękne życzenia:tak::-)
no cóż nie zawsze ma sie 18-te urodziny :-p:rofl2:
Od rana nas w domku nie było, bo rano kościół, do teściów potem wyskoczylismy bez małej na występy i w domu bylismy przed 18, przed chwilka wróciliśmy ze spacerku, mała je kachę z tatą, zaraz kąpanko i spanko, dziś ciut szybciej, bo mała spała tylko niecałą godzinkę... nocka fajna, mała była grzeczna, tylko ja zasnęłam po 3:dry:
jestem padnięta, więc jutro się odezwę :zawstydzona/y:

No Mata widzę że dzionek fajnie spędzony! Super! Idz się połóż kochana- odpoczywaj! :tak:
Marlenka przynajmniej dzisiaj troszkę odspanęłaś!
Kasiu a Ty wcinac możesz jesteś taka szczuplutka- a w ogóle to masz dobrze z mężem... mój to tylko jajecznice umie :dry:
Joasiek witaj!

A ja jeszcze siedzie z Ł i Bartem... taki spokojny wieczorek ;-) cisza przed burzą... :-)

Witajcie, witajcie :tak:

Kasia - ten Twoj m to prawdziwy skarb :-) dobrze kojarze ze on co przyjedzie to do gotowania sie rwie? ;-) Tobie z reszta takie dogadzanie raczej nie zaszkodzi :tak: Aaa wlasnie, mialam zapytac - byla fota tej drugiej kiecy co sobie kupilas? :confused: Bo chyba kupilas... :zawstydzona/y:
Moj moze i umie wiecej zrobic niz jajecznice, ale ostatnio osiadl na laurach :zawstydzona/y: pizze tylko robi :-p
Mata - to ja czekam na jakies piwko jutro :-D
Daruunia - jaka burza? :-D szykujesz sie na cos? :-p

No niby fajnie jak gotuje ale zawsze jem za dużo a potem się aż źle czuję .
Fotki kiecki number 2 nie wstawiałam , jest błyszcząca i fioletowo- niebieska , miałam nawet dziś zrobić fotkę ale bateria w aparacie mi padła

Ufff a ja skonczyłam mega prasowanko... ( to mialam zrobic wczoraj ale wczoraj mialam lekkie opitalanie ) :-D
Nadioza naszczescie juz spi a mężuś czyści wypoczynek skórzany hahahahaha ( na kolanach) - cieszę sie, ze ja tego nie muszę robić bo ciężko go sie czysci .... ja tylko jednym okiem go nadzoruje :-p:-D:-D:rofl2:

Marta wszystkiego najlepszego spełniana marzeń
Witam u nas ok Wojtal maruda bo wychodiz mu ostatnia 4 . Włazi wszedzie gdzie sie da najlepiej jest na ławie . Ostatnio tak sie rozbestwil ze słow mi brakuje.

reklama
Daruunia - jaka burza? :-D szykujesz sie na cos? :-p

Codziło mi o to że Bart do żłobka, ja do pracy i wszystko pewnie się zmieni ;-)

Witajcie!

Ja już na nogach- dzisiaj budzik musiałam nastawic od XXX czasu... zaraz wyjeżdżam z Bartem do żłobka... a teraz na szybko bb i kawka :-)

uuuu... więcej nie napisze bo poznio!

Miłego dnia!...

Do góry