reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Helołłł!

Patyk no to super że robotnicy nie zaśpiewali więcej...
Ewunia... oby szybko ugasili ten pożar!

A ja z Bartem właśnie wróciliśmy z kościoła, zaraz chyba zabieram się za obiad...

Tymczasem dziołchy... ;-)

reklama
Kasiunia ze 2 kilometry ode mnie, a że mieszkam na 7 piętrze, to widziałam wszystko jak na dłoni. Na szczęscie już ugasili, ale smród mimo to włazi mi w okno :baffled: nawet wysłałam do TVN24 maila ale nie opublikowali świnie :-p

halo! a gdzie reszta towarzystwa!? Monia, Marlenka, Agusia, gdzie jesteście laski!!! co mam do obrazu gadać i pisac do siebie? :-p

Ostatnia edycja:
Kochana Martusiu, w dniu Twych 18 ;-) urodzin składam Ci najserdeczniejsze życzenia zdrówka, szczęścia pomyślności, pociechy z Dobrusi i z M :-D:-D:-D oby Ci się spełniły wszystkie plany i marzenia! jeszcze raz wszystkiego najlepszego :-)

Helołłł...

Co porabiacie dziewczynki???

Ja siedzę w domu, obiad zjedliśmy, Ł oczywiście leży pewnie drzemie, Bart przemieszcza się z kąta w kąt... ehhh nic mi się nie chce, zmobilizowac mojego śmierdzącego lenia to szczyt wszystkiego! :dry:
Namawiałam go na jakiś spacer, a on żebym szła sama bo jemu się nie chce... oj Boszeeee co za leser :wściekła/y: a mi się nie chce isc samej z Bartem na spacer... ehhh no ale co zrobic, nie będę dziecka trzymała w domu... :baffled::dry:

Daruunia a ja swojego wyciągnęłam na zakupy bo nic w domu nie miałam ani proszku do prania , pampery ,bajery i 220 poszło się walić :-D

I ja swojego zmobilizowałam i pojechaliśmy do teściów, Ł właśnie pali grilla, Bart chodzi z babcią i ciocią, a ja szurnęłam na bb ;-)

Kasiu no mnie też dobijają zakupy, nic nie kupisz a tyyyle kasy idzie...

Czyżby nasz solenizantka tak mocno świętowała, że o nas zapomniała :confused::-p:-);-)

Witajcie:-D Pogoda mi się popsuła. Cały czas było słonecznie choć chłodno, ale nie padało. A teaz zachmurzone niebo, popadalo trochę. Kupiłam sobie dzisiaj w końcu porządne zelazko. Wyskoczyliśmy do sklepu Nie dla idiotów:-D:-D:-D Przetestowałam jest fajowskie szkoda tylko, że samo nie chce prasować.
A i za jechaliśmy do Carrefour i kupiłma pampersy 4+ 120sztuk za 75zł. Promocja była tylko na ten rozmiar. Ale nam akurat odpowiada.
Kuba teraz łazi i marudzi. Powtórka z wczoraj. Znów się nie wyspał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale jeszcze z pół godzinki niech wytrzyma, wykąpię go i niech idzie sobie spać.

Marta pewnie gości przyjmuje, ale napewno do nas zajrzy. Przynjamniej taką mam nadzieję

Oj Kasiu racja nic czlowiek nie kupi a kasa leci jak woda. A najlepsze to jest to, że jak kończy się to wszystko naraz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Patyk no to dobrze, że już się rozliczyłaś z pracownikami. I najwazniejsze, że jesteś rachunek wyszedł taki na jaki liczyłaś:tak::tak::tak:

Daruuunia grilluj sobie kochana.Wykorzystaj ostatnie dni "wolności". ale Ty masz dobrze u teściów. Wszyscy chętnie zajmują się Bartusiem a Ty możesz się zrelaksować:tak::tak:

Dzień Dobry

U nas wszystko ok, niedziela minłeła całkiem miło, od rana siedzielismy w domciu, czekalismy jak Nadia sie wyspi i zje obiadek i pozniej pojechalismy do Łodzi na obiadek... ale w drodze Nadia oblała sie sokiem marchwiowym i całe spodnie były pomaranczowe, musielismy wjechac do Galerii i kupic jej cos na przebranie, no jak weszlismy to wyszlismy z ogrodniczkami i drugimi spodniami z jeansu i jeszcze Fabiowi do przedszkola dres kupilam... ło matko ...
Pojedlismy i przyjechalismy do domciu, teraz m poszedł z Nadia w odwiedziny do babci a ja przyszłam sie zrelaksować przy kawie i BB :-Dniedługo Fabian wróci...

Mata Najlepszego !!!

Witajcie- melduje się już z mieszkanka...

Agusia super że zakup żelazka udany :tak: co do tych pieluch to ja też je ostatnio kupiłam, tylko że 4 i było ich 132, zapomniałam napisac o tej promocji :zawstydzona/y:
Mam nadzieje że Kubacki juz wykąpany a Ty się relaksujesz...

Lilianko :-D Ty to zawsze znajdziesz okazję żeby coś kupic i dobrze!!! :tak: Fajnie, że Wam tak dzień minął mile...

My też właśnie wróciliśmy, odkryłam na Barta uszkach jakieś krosty czerwone, nie mam pijęcia od czego to może byc... lekko podpuchnięte te uszka ma, może to uczulenia- ale na co? posmarowałam fenstilem czy jakoś tak, troszkę zbledło, dam mu jeszcze zaraz calcium... kurcze i znów zmartwienie...

Jutro jedziemy z rańca do żłobka... a pojutrze już do pracy rodacy- czuje lekki stresik po dwóch latach siedzenia w domu... :baffled:

reklama
Witam:-)
Dzionek zlecial bardzo szybko,rankiem poszlam do Kasciola z Marysia,potem na bujaweczki i rowerek,dzisiaj nie malowalam,ale to dluga historia,R pozyczyl koledze farbe na 3h,okazalo sie,ze tamten koles musi jeszcze polatac sciany przed malowaniem,wiec farbe odda we wtorek,szkoda
Marysia juz spi,dzisiaj tylko raz spala w dzien i pieknie zaraz po kapieli zjadala i zasnela

Mata where r u now???

Do góry