reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja niedawno wróciłam do domku. Pozałatwialam wszystko co trzeba. Zachaczyłam jeszcze o plac zabaw. Kubcaki śpi a ja sie obijam:-D:-D:-D Jutro idę z Kacprem do fryzjera, zapisałam go dzisiaj. i rano na 9 maszerujemy.

Daruuunia wszystko się ułoży. Bartuś to dzielny chłopak i szybko wpadnie w rytm. Trzeba czasu. Trzymam kciuki za Was. A Ty spędzaj czas z siostrą, żebyście się zdązyły sobą nacieszyć

musze sie zabrac w koncu i zrobic porzadek w szufladzie z papierkami bo juz sie nie moge tam odnalezc:zawstydzona/y:ale to jak bruno zasnie bo watpie by byl pomocny :-D
Mnie też to czeka, ale to jak Kacper zacznie przedszkole. Bo tak to bym do wieczora sprzątała. On wszystko musi obejrzeć, dotknąć przy okazji 100 pytań do.....:-D:-D:-D Ja uwielbiam porządkować dokumenty:tak::tak:

Basiu to dzionek u Ciebie baaaardzo miły sie zapowiada. Zakupki, ploteczki, kawki, szarlotki. Super. Mam nadzieję, że kupisz sobie coś fajnego i pochwalisz nam się:tak::tak: Miłego i udanego dnia życzę

reklama
Witajcie kochane :-)

Kochana Joasiek, wszystkiego najlepszego z okazji 18 ;-) urodzin!!! Dużo zdrówka, pociechy z Oleńki i z M, i spełnienia wszystkich marzeń i planów :-)!!! wszystkiego dobrego!!!

Darunia, początki są najgorsze, oby później było tylko lepiej, trzymam kciuki za Bartusia!!

Mejdia, życzę Wam jak najszybszego powrotu do zdrowia!! :tak:

Basiu, udanego dnia!!!

Maajka, miejmy nadzieję, że Maja już wykorzystała limit chorób na 5 lat!! ileż można chorować!?

Martusia, masz jakieś potwierdzenie przelewu z poczty albo z internetu? widzisz, żeby walczyć o swoje trzeba czasami rozpierduchę robić!!! ale się opłaca, masz przykład Bbakani :tak: broniła się i wygrała!!! więc trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy! :tak:

udanego dnia kobitki :-)

a u nas dzis jakis strajk Bruno od rana jeszcze nie spal..teraz polozylam ale nie wiem czy bedzie spal czy tylko odpocznie...
wiec jak dotychczas nic nie zrobilam..obijam sie strasznie...jesli lazenie za dzieckiem i sprzatanie mozna tak nazwac:-p:-D

Moniu, mam nadzieję, że to szybko pokonasz, chociaż wiem, ze to jest francowata dolegliwość, sama się z nią męczę 10 lat :-(

popatrz, masz cudne dziecko i to jest najważniejsze!!! ja mam dwójkę, młodsze kończy dziś 2 mce a ja się zastanawiam, keidy te dwa miesiące zleciały :szok:

Witam Was Serdecznie

Wrócilismy dzisiaj. W Warszawie wylądowalismy po 6 :baffled:i dopiero przed 10 bylismy w domciu.
Jak wczesniej pisalam pogoda nam dopisywała, było naprawdę uroczo...
Cóż żeby nie zanudzać Was przyznam, ze Grecja mnie ujęła, piękna rosliność, cieple czyste morze.
Hotel w którym bylismy był jak dla nas ok, jedyny minus, ze trzeba było iść z 15 min na plaże...
Nadia i Fabian nie mieli problemów z zaklimatyzowaniem sie w nowym miejscu , przyznam ze Kreta to wyspa na której jest dość wietrznie i np: wieczory sa chłodne, a wiec super...

Mam troszkę do przewertowania stron:baffled: dzisiaj nie mam nawet siły zeby sie zarac za czytanie, ponieważ jestem padnieta, całą noc nie spałam, i do teraz ogarnialam mieszkanie, pralamrzeczy itd.. same wiecie jak to jest po podrózy...

No cóż jak na razie żegnam sie z Wami.
Pozdrawiam

Lilianka dobrze , że wróciłaś cała i zdrowa i wypoczęta:-) myślałam o Tobie bo w Grecji te pożary, a praniem się nie przejmuj :-D

reklama
Heloł... tak jak pisałam wcześniej na sekund 5 ;-)

Lilka fajnie, że jesteś!

A my z siostrą dzisiaj wróciłyśmy pieszo z rynku, ale fajnie się szło, Ł korzysta że sama w domu nie siedze i poszedł z kumplami na piffko ;-) no niech mu będzie, przecież nie będę złą żoną :-D

Spokojnej nocki moje miłe!

Do góry