agusia04
Czerwcowa mama'08
Ja niedawno wróciłam do domku. Pozałatwialam wszystko co trzeba. Zachaczyłam jeszcze o plac zabaw. Kubcaki śpi a ja sie obijam Jutro idę z Kacprem do fryzjera, zapisałam go dzisiaj. i rano na 9 maszerujemy.
Daruuunia wszystko się ułoży. Bartuś to dzielny chłopak i szybko wpadnie w rytm. Trzeba czasu. Trzymam kciuki za Was. A Ty spędzaj czas z siostrą, żebyście się zdązyły sobą nacieszyć
Basiu to dzionek u Ciebie baaaardzo miły sie zapowiada. Zakupki, ploteczki, kawki, szarlotki. Super. Mam nadzieję, że kupisz sobie coś fajnego i pochwalisz nam się Miłego i udanego dnia życzę
Daruuunia wszystko się ułoży. Bartuś to dzielny chłopak i szybko wpadnie w rytm. Trzeba czasu. Trzymam kciuki za Was. A Ty spędzaj czas z siostrą, żebyście się zdązyły sobą nacieszyć
Mnie też to czeka, ale to jak Kacper zacznie przedszkole. Bo tak to bym do wieczora sprzątała. On wszystko musi obejrzeć, dotknąć przy okazji 100 pytań do..... Ja uwielbiam porządkować dokumentymusze sie zabrac w koncu i zrobic porzadek w szufladzie z papierkami bo juz sie nie moge tam odnalezcale to jak bruno zasnie bo watpie by byl pomocny
Basiu to dzionek u Ciebie baaaardzo miły sie zapowiada. Zakupki, ploteczki, kawki, szarlotki. Super. Mam nadzieję, że kupisz sobie coś fajnego i pochwalisz nam się Miłego i udanego dnia życzę