reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
szydełkujecie czy co ?
Melduje sie
M kapie Ole a ja zajrzalan do Was ;-)
Witajcie Marlenko i Kasiu :-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja też już jestem- właśnie wróciliśmy, było bardzo fajnie, trochę świeżego powietrza załapaliśmy, Bart ładnie przespał drogę w tą i z powrotem...
Pogoda masakryczna- upał nie z tej ziemi...
i znowu nas spotkało nieszczęsie- okap się zepsuł ja już nie mam siły.... mam nadzieje że go naprawią... musze poszukac gwarancji... nawet nie wiem na ile była... ehhh jak pech to pech...
Pogoda masakryczna- upał nie z tej ziemi...
i znowu nas spotkało nieszczęsie- okap się zepsuł ja już nie mam siły.... mam nadzieje że go naprawią... musze poszukac gwarancji... nawet nie wiem na ile była... ehhh jak pech to pech...
marlena nad
:)
Witaj Joasiek i Darunia:-)
ufff...a ja juz myslalam,ze nie cos sie stalo na bb i ja i Kasia mamy tylko dostep do forum,kamien z serca
Joasiek i jak pizza???
Darunia,a to Ci pechkurde co sie dzieje???
Moja Marysia wlasnie lezy w lozeczku i pije mleczko,a ja posprzatalam mieszaknie,wlaczylam prank,teraz gotuje butelki
Milego wieczorku
i piszcie,piszcie...
ufff...a ja juz myslalam,ze nie cos sie stalo na bb i ja i Kasia mamy tylko dostep do forum,kamien z serca
Joasiek i jak pizza???
Darunia,a to Ci pechkurde co sie dzieje???
Moja Marysia wlasnie lezy w lozeczku i pije mleczko,a ja posprzatalam mieszaknie,wlaczylam prank,teraz gotuje butelki
Milego wieczorku
i piszcie,piszcie...
joasiek1977
No małż sie pozachwycal Sama zjadlam kawalek bo takie zapachyJoasiek i jak pizza???
Zaraz mecz w tv wiec z Wami posiedze o ile bedziecie
Darunia, Ty zagraj w lotka, bo po takiej serii los z pewnoscia sie odwdzieczy ;-):-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
No ładnie Daruunia a tych fajnych rzeczy to się nie pamięta co ?
a work , a boss ,a maseczka ha ?
No racja, ale jakoś te pechy przeważają...
Darunia, Ty zagraj w lotka, bo po takiej serii los z pewnoscia sie odwdzieczy ;-):-)
a nóż widelec się uda
Ł właśnie wykąpał Barta teraz go karmi, więc ja mam chwilkę spokoju... pewnie zaraz będę musiała mykac, bo Bart pewnie zaraz spac pojdzie... ehhh przydałby się laptok
Pisałam że jutro idziemy na te wymrażanie? Boje się jak cholera... biedny Bartut...
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Jak już tak Wam się nudzi, a taka cisza na bb, to zaraz wrzucę foty z dzisiejszej wycieczki ;-) żebyśta mieli co robic przez minut 3
reklama
joasiek1977
Dzieki Ci, o dziekiżebyśta mieli co robic przez minut 3
Podziel się: