reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja też już jestem- właśnie wróciliśmy, było bardzo fajnie, trochę świeżego powietrza załapaliśmy, Bart ładnie przespał drogę w tą i z powrotem...

Pogoda masakryczna- upał nie z tej ziemi...

i znowu nas spotkało nieszczęsie- okap się zepsuł :wściekła/y::no: ja już nie mam siły.... mam nadzieje że go naprawią... musze poszukac gwarancji... nawet nie wiem na ile była... ehhh jak pech to pech... :crazy:

Witaj Joasiek i Darunia:-)

ufff...a ja juz myslalam,ze nie cos sie stalo na bb i ja i Kasia mamy tylko dostep do forum,kamien z serca:-p

Joasiek i jak pizza???
Darunia,a to Ci pech:no:kurde co sie dzieje???

Moja Marysia wlasnie lezy w lozeczku i pije mleczko,a ja posprzatalam mieszaknie,wlaczylam prank,teraz gotuje butelki:-p

Milego wieczorku

i piszcie,piszcie...

No ładnie Daruunia a tych fajnych rzeczy to się nie pamięta co ?
a work , a boss ,a maseczka ha ?

No racja, ale jakoś te pechy przeważają... :sorry:

Darunia, Ty zagraj w lotka, bo po takiej serii los z pewnoscia sie odwdzieczy :tak:;-):-)

:-D:rofl2: a nóż widelec się uda :tak:

Ł właśnie wykąpał Barta teraz go karmi, więc ja mam chwilkę spokoju... pewnie zaraz będę musiała mykac, bo Bart pewnie zaraz spac pojdzie... ehhh przydałby się laptok :tak:

Pisałam że jutro idziemy na te wymrażanie? Boje się jak cholera... biedny Bartut... :confused2:

reklama
Do góry