reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
W pracy bylaA gdzie to nasza Bbakania. Coś nie pisze. Moze wiecie co z nia?
Daria - skoro nieszczescia chodza parami, to Ty limit wyczerpalas
Apropo kluczy... przypomnialo mi sie jak bedac w 7 m-cu "zgubilam klucze" Jak na zlosc moj m pojechal na delegacje do wawy, wiec rozwylam sie przed klatka (hormony) jak siodme nieszczescie Podzwonilam do szkoly, meza, rodzicow i poszlam za rada - wezwalam fachowca. Fachowiec mily do czasu placenia - zaspiewal sobie 250zl + koszt zamkow... A klucze? okazalo sie ze byly w szkole... od razu sie znalazly na drugi dzien... dostalam je od belfra ktory po mnie mial lekcje, ale genialny pan nie wpadl na pomysl zeby je zaniesc do matematykow lub sekretariatu gdzie dzwonilam... Myslalam ze mnie szlak trafi Nadal jak sobie to przypomne to mna trzesie
J
Jola244
Gość
WITAM WAS MOJE KOCHANE od soboty starałam się znaleść zasięg aby zobaczyc co u was niestety jak bym chciała przeczytać wszystko zeszło by mi do jutra bo net chodzi bardzo powoli :-(.
U nas wszystko ok pogoda prawie dopisume mówie prawie bo wczoraj było pochmurno .
Mikołaj jest w siódmym niebie tylko oczy i od razu krzyczy myju myju jest bardzo grzeczny tylko sryl niechce jesc :-(
Ja chodzę z M co dzień na rybki stoję z wędką jak idiotka
pozdrawiam was wszystkie :*
U nas wszystko ok pogoda prawie dopisume mówie prawie bo wczoraj było pochmurno .
Mikołaj jest w siódmym niebie tylko oczy i od razu krzyczy myju myju jest bardzo grzeczny tylko sryl niechce jesc :-(
Ja chodzę z M co dzień na rybki stoję z wędką jak idiotka
pozdrawiam was wszystkie :*
marlena nad
:)
Joasiek niezla mialas przygode;-):-)
Jola udanego wypoczynku,widze,ze sie dobrze bawicie i tak trzymac!!!!!;-):-)
Jola udanego wypoczynku,widze,ze sie dobrze bawicie i tak trzymac!!!!!;-):-)
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Witajcie moje Kochane!
jeszcze raz wielkie dzięki za odganianie tych złych mocy- no ja tez myślałam że nieszczęscia chodza parami, ale nie tuzinami i to do kwadratu! Szok i jak dla mnie to już straczy!
Z pracą załatwiłam- 1-wszego na 8 rano... alez się boję...
jolu fajnie tam macie! odpoczniesz sobie! Wakacjuj sie dalej!!! ;-)
Joasiek ja to bym chyba ze wściekłości coś komu zrobiła- czyt. temu belfrowi bezmyślenemu
Nocka nawet ok, Bart raz się przebudził, a za drugim razem wzięłam go do nas...
Ł odsypia bo wrócił po 1-wszej, a nie o 22, jedziemy też do jego babci w świętokrzyskie- wyjeżdżamy ok. 9-10. Jutro idziemy z Bartem na wymrażanie tych mięczaków, a ja idę na 16-stą do kosmetyczni- wyobraźcie sobie, że koleżanka była u kosmetyczki i tam miała podac czyjeś nazwiska osób które dbają o wygląd i to jest taka promocja u nich, że wybierają tę osobę i robią jej cuda na kiju na twarzy przez godzinę i to za 30 zł- choc w sumie to jest duuużo droższe, dlatego się zdecydowałam... fajnie trochę odświeżę mordkę ;-)
jeszcze raz wielkie dzięki za odganianie tych złych mocy- no ja tez myślałam że nieszczęscia chodza parami, ale nie tuzinami i to do kwadratu! Szok i jak dla mnie to już straczy!
Z pracą załatwiłam- 1-wszego na 8 rano... alez się boję...
jolu fajnie tam macie! odpoczniesz sobie! Wakacjuj sie dalej!!! ;-)
Joasiek ja to bym chyba ze wściekłości coś komu zrobiła- czyt. temu belfrowi bezmyślenemu
Nocka nawet ok, Bart raz się przebudził, a za drugim razem wzięłam go do nas...
Ł odsypia bo wrócił po 1-wszej, a nie o 22, jedziemy też do jego babci w świętokrzyskie- wyjeżdżamy ok. 9-10. Jutro idziemy z Bartem na wymrażanie tych mięczaków, a ja idę na 16-stą do kosmetyczni- wyobraźcie sobie, że koleżanka była u kosmetyczki i tam miała podac czyjeś nazwiska osób które dbają o wygląd i to jest taka promocja u nich, że wybierają tę osobę i robią jej cuda na kiju na twarzy przez godzinę i to za 30 zł- choc w sumie to jest duuużo droższe, dlatego się zdecydowałam... fajnie trochę odświeżę mordkę ;-)
Podziel się: