reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata dla mnie tez fajnie brzmi nazwa tego kierunku,ale nie orientuje sie co bedziesz potem robila,jaka praca???
w skrócie uprawnienia do bycia urzędasem :rofl2: bo te studia co do tej pory zrobiłam to takie bardziej na rozeznanie się, a te co chcę teraz zrobić to takie specjalistyczne ;-)

a mi gwiazda pospała całe 40 min :crazy: po pół godzinie poszłam ją ululać, ale nic z tego nie wyszło, usneła tylko na chwilkę :dry: ale gada sobie w łózeczku, to jej nie przeszkadzam, dopóki rabanu nie podniesie :-p

reklama
witam:-)
Mejdia ale masz instruktora:szok:ja z mojego jestem zadowolona, on twierdzi ze jak przestanie gadac tzn ze jezdze idealnie:-Dco do manewrow to znajdz kogos kto ci powie na co patzrec bo na wyczucie to my jeszcze szybko nie bedziemy jezdzic (przynajmniej ja hehe)
Mata kierunek studiow fajnie brzmi tez bym na cos takiego poszla:tak:oby Dobrusi szybko przeszla goraczka i humorek i spanie sie poprawilo:tak:
czy oprocz Bruna Dobrusi i Dominika jakies dziecko jeszcze notorycznie nie przesypia nocek??:-p
moje dziecko znowu spalo ze mna od 2ej ale przynajmniej sie wyspalam bo wtedy sie nie budzi i nie placze..
musze pojsc po recepte na mleko ale czekam az zaliczy pierwsza drzemke a jak narazie to slysze ze gada zamiast spac;-)
milego dnia dziewczynki:-)

Dzień dobry Kobiety!

Ja tylko tak szybko... wczoraj jak pech to pech byliśmy na zakupach, wróciliśmy dosyc poźno bo po 20-stej i Ł otwiera drzwi i ciachhhhhhhhhhhhhhhhhhh klucz się złamał i dupa blada został w środku, drzwi zamknięte, do środka nie mieliśmy jak wejśc na dodatek Bart strzelił kupę a pieluch i w ogóle nic przy sobie nie miałam... na szczęscie mamy fajnych sąsiadów, przygarneli nas na te kilka godzin- dobrze, że mają wnuki to i wszystko dla Barta było od pampesów po ciuszki... no i koszt 100zł znoooooooffff :wściekła/y:

Dzisiaj już rano byłam w robocie, ale konkretnego nic nie załatwiłam....

Mata mam nadzieje że może coś otworzą i skończysz te studia!
No i zdrówka dla Dobrusi...

Widze że tu od rana wesoło... ;-) odezwę się poźniej, bo jakaś dzisiaj nie przytomna jestem...

Witajcie dziewczynki. Melduję że za chwilkę mam odlot do domku :-D
Był dziś u mnie komputerowiec i w końcu naprawił te komputery , uff.
Odezwę się po wylądowaniu :-D

Wilmek, muszę zmienić instruktora,
ten co mnie egzaminował był spoko,mówił kiedy zrobiłam błąd i na co zwrócic uwagę itd.:tak:

Daruunia ale przygoda! Jak to Twój Ł. kręcił, że złamał:szok::confused:

Pogoda jest tak straszna,jest tak ciemno,ze rozpalilam wszystkie swiatla w domu,zeby nie czuc tej zamuly:rofl2:

Marlenka
co to za pogodzisko u Ciebie ostatnio, jesień już macie czy jak ?

Azile, Mata z tymi nockami to macie przerabane, pamietam jak sama tak miałam parę miesięcy temu - koszmar!:baffled:
Ewunia za to ma kochane córeczki :-)
Joasiek jak się czujesz ?
Kasiu dopiero Ci kompa naprawili, cos im nie spieszno było...:-)

Ja mykam sprzatać bo od dzis mamy goscia, siostra T. przyjeżdża
i zostaje do weekendu, więc będzie mnie mało na BB.

reklama
Do góry