reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
To ja też sie witam. Maluszek spi, to ja tylko na chwilkę.
Wszystkim wyjeżdzajacym na urlop miłego wypoczynku.
U mnie dizś piekne słoneczko. Dzis rano zapupiliśmy obiecanego i wyczekiwanego pieska, dla moich starszaków. małeko kundelka, podobnego do cockiel spaniela. Słodziutka psinka, wiec jest nas juz wiecej;-). Jeszcze troszke to podwórko bedzie za małe, bo teściowa juz zamówiła sobie kota!!!
Pozdrawiam wszystkich.

reklama
Ja włąsnie położyłam Kubę spać. |Ale słyszę że nie w głowie mu spanie. Obiadek już prawie zrobiony. Tylko ziemniaczki ugotować. I luzik:-D:-D

Daria to zaszalalaś wczoraj ni ma co:-D:-D:-D ale co tam czasami trzeba sie odchamić;-);-):-D:-D:-D. Oby tylko główka szybko przestała boleć.

Azile dzieciaczki pewnei zadowolone z pieska. Super dla dzieci jak maja zwierzątko. Ja widze po moich chłopcach:tak::tak: To mały zwirzyniec będziesz miałą niedługo. Tylko patrzeć jak dzieci zechcą chomika, rybki i.t.p:-D:-D:-D

Agusia, ja mam prawidłowo GPS nastawiony, tylko poczekam na sygnał od Marlenki ;-)

Darunia, super, ze tak fajnie spędziłaś czas, warto mieć kaca, jeśli dobrze się bawiłaś ;-);-)

u mnie obiadek gotowy ;-) mam nadzieję że Julka niedługo uśnie bo zaczyna się upierdliwa robić :angry: i musze pilnować, aby mi Ani nie zbudziła :wściekła/y:

Agusiu tym razem planuje ladowanie w ogrodzie:tak:;-)
Ewunia milego spacerku:tak:
Azile jak wspaniale,ze macie pieska,no teraz czekam na foteczki nowego czlonka rodziny,jak dzieci go nazwaly???:-)
Darunia kochana,ale mialas wspanialy wieczorek,zazdroszcze,ja zazwyczaj sama siedze wieczorami,czasami tylko wpadnie do mnie Mani chrzestna z siostra i wtedy tez dlugo siedzimy;-)

Witam
Wróciliśmy od rodzinki o 4 nad ranem mały spał do 10,dał troszke pospać,za godzinke wybieramy się na basen i za meblami popatrzeć do naszego domku.Cały czas zastanawiam się jak urządzić pokoik małego i nic jeszcze nie wymyśliłam

Hej kobitki,
ale żem wczoraj poszalała!;))

Tańczyłyśmy na boso na piasku bo to było Beach party;
wypróbowałysmy wszystkie drinki z baru
i upolowałyśmy paru młodocianych "dancerów" ;).
Jeden nawet zdjął koszulkę i prężył się przed nami
niczym rasowy kogut, ale się ubawiłyśmy!!!

Idę się zdrzemnąć jeszcze, bo nadal niewyspana jestem!

reklama
Czesc dziewczynki:-)
Liluszka juz leci sobie,piekne ma widoczki teraz,lot w dzien,to wspaniala sprawa:-):tak:
Mejdiaaaaaa,cudownie to opisalas,ja sie poczulam jakbym tam byla,mmmmm,marzenie

Do góry