reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ostatnio to nawet wypoczywac nie umiem... dziwny stan:zawstydzona/y:dzieki!

Jutro w koncu i ja wpadam do fryzjera! Czekam od tygodnia i normalnie nie umiem sie doczekac!!!!:tak:

No widzisz i to mi się podoba że jest jeszcze coś co Cię cieszy...
Oczywiście o fotkach wspominac nie muszę :tak:;-)

Jupi! A mi Bart usnął w końcu... zaraz zbieram się pod prysznic i na samotne oglądnie tv- dosc już tego kompa- cały boży dzień chodzi... :sorry2::-)

Witam wieczorkiem:-)
Marysia zasypia w lozeczku,ja mam chwilke dla Was;-)bylysmy na bujawkach,potem z kolezanki corcia u lekarza:tak:teraz popijam czerwona herbatke i czytam co tu sie dzisiaj wydazylo;-):-D

Milego wieczorku:-)

witam jestem i ja ;-)
u nas pogoda butelkowa :baffled: nawet z Mikołajem na spacer nie wyszłam :wściekła/y: i coś tak czuje że urlop też będzie do dupu przez tą pogodę :wściekła/y: ale w sumie nie ważne aby z dala od domu i firmy :tak:
Darunia mogłaś przyciąć sobie te tipsy :tak:
Kasiu ja mam długi pazur i nie przeszkadzało mi to i nie przeszkadza :tak: myślę że to kwestia przyzwyczajenia
Asiu odpoczywaj o nic się nie martw :tak:

Ja mała ze 2 razy zadrapałam ale miałam wtedy takie małe więc może dlatego. Teraz to obcinam na krótko i nawet nie maluję , jakoś takie mi isę podobają jak narazie. Maluje za to u nóg :-D

ja zamiast mikrofalówki kupiłam na urodziny M gpsa bo nie wiedziałam co kupić a broniłam się przed tym i proszę :zawstydzona/y: ale nie drogo zapłaciłam 499 zł :tak:

reklama
Do góry