Darunia ja bez tipsów ani rusz, moje palce się tak już przyzwyczaiły że jak tylko nie mam tipsów to od razu mnie opuszki tak bolą ze nie mogę nic zrobić my byłyśmy na pieszym spacerku, wszytkie kamyczki po drodze Zuzia zebrała i mam je teraz w domu M dalej nie ma i nie wiem kiedy się zjawi
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Kasiu ja już pisałam wcześniej że najgorsze są 2 pierwsze godziny po założeniu czipsów- jak to mój tata i teściu mówią a potem już się przyzwyczajasz i nie masz problemów z pielęgnacją maluszków- jak to ładnie ujęłaś ;-)
No rzeczywiście Ula jak ktoś sie przyzwyczai to ani rusz bez tipsów- mi teraz łyso bez tych długaśnych paznokietek, ale powoli moje paznokcie przypominaja ludzkie paznokcie- jak dobrze,że są bezbarwne lakiery ;-):-)
No rzeczywiście Ula jak ktoś sie przyzwyczai to ani rusz bez tipsów- mi teraz łyso bez tych długaśnych paznokietek, ale powoli moje paznokcie przypominaja ludzkie paznokcie- jak dobrze,że są bezbarwne lakiery ;-):-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
A w ogóle to zauważyłam że dzisiaj najwięcej sie udzielamy (ja, Kasia, Ula, Basia)- cały dzień przy kompie masakra... Marlenka, Joasiek i cała reszta zmądrzały i poszły z dziecmi na spacer... no u nas dyszcz, więc ja nie mogę, jestem usprawiedliwiona i mogę dalej siedziec na bb ;-)
Kasia a Ty już w domu? To napisz coś na gg- zapisze sobie Twój numer za pamięci ;-)
Kasia a Ty już w domu? To napisz coś na gg- zapisze sobie Twój numer za pamięci ;-)
Ostatnia edycja:
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja tez jestem, ale więcej podczytuję niz sie udzielam ostatnio chyba przez te kiepskie nocki zmęczona jestem i brak weny teraz wysłałam męża z małą i mam chwilę odpoczynku, ale co to za odpoczynek jak trzeba kuchnie odgruzować, a z Dobrochną coś robić to oszaleć idzie. Mąż w ogóle zaczyna dom olewać, bałagani czasem gorzej jak mała, smieci po kątach zostawia, sił już nie mam... do sprzątania się nie garnie, aż esię boję co będzie jak pójdę do pracy (jeśli w ogóle gdzies się dostanę )
czyli podsumowując humor mam do d..py
czyli podsumowując humor mam do d..py
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
ZgadłaśMarlenka, Joasiek i cała reszta zmądrzały i poszły z dziecmi na spacer...
Właśnie wróciliśmy Zaraz szykuje Oli kapiel i tatus kladzie ja spac ;-) Jest cos dzis ciekawego w tv?
Co do tipsow to mialam raz w zyciu sama sobie zrobilam i ze zdejmowaniem nie bylo problemu ;-) Teraz planuje zrobic na slub... ale nie za dlugie bo jednak ciezko mi cw nich cos zrobic
Martucha - jak czytam o Twoim m to jakbym o swoim czytala Na szczescie jak pogonie to sprzata, bo nie ma innego wyjscia Dzis tez planuje do kuchni pogonic, garki czekaja na wyjecie i wsadzenie do zmywareczki
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Witajcie, widze że na bb ruszyło
Martucha mam nadzieje że zmęczenie szybko minie, a bałaganem się tak nie przejmuj... jak to ktoś kiedyś mądrze powiedział- dom to nie muzeum :-)
A ja juz Barta wykąpałam i nakarmiłam i głupia myślałam że wcześniej spac pojdzie, atu go na awriacje zebrało... :-)
Martucha mam nadzieje że zmęczenie szybko minie, a bałaganem się tak nie przejmuj... jak to ktoś kiedyś mądrze powiedział- dom to nie muzeum :-)
A ja juz Barta wykąpałam i nakarmiłam i głupia myślałam że wcześniej spac pojdzie, atu go na awriacje zebrało... :-)
reklama
A
Asiowo
Gość
Ja tez was podczytuje cały dzien, ale tez jakos nie mam weny pisać, chyba przez ta napieta sytuacje w domu, ja to tylko bym ryczała, taka twarda jestem
Paulinka spi, P. wybył na spotkanie i ja mam przed soba samotny wieczorek w wyrku z laptopem na kolanach, bo na nic nie mam ochoty...
Paulinka spi, P. wybył na spotkanie i ja mam przed soba samotny wieczorek w wyrku z laptopem na kolanach, bo na nic nie mam ochoty...
Podziel się: