reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenko jak jest pogoda, to wychodze z małą i 3 razy, w sumie na ponad 5-6 h i przychodzimy do domu jeść i spać tylko :sorry2:
Jak ja zazdrosze Wam takiej pogody,tutaj wychodze 2 razy max miedzy prysznicami z nieba:sorry2:cieszcie sie kochane,fajnie,ze Dobrusia spedza tyle czasu nas swiezym powietrzu:tak:

ide dopic kawke i przyszykowac Marynie,dzisiaj zostaje z R na okolo 3h,pozniej musze zrobic male zakupki zywnosciowe:tak:

reklama
A ja jednak jadę do miasta... JUPI! A jeszcze fajną niespodziankę dostałam kiedyś zapisałam się do klubu sklepu Orsay i dzisiaj z okazji urodzin które mam dopiero za kilka dni dostałam od nich pocztą rabat na 20 zł i może znajdę jakąś bluzkę za 30 zł a zapłacę za nią 10 :-)

No to lecę się zbierac- bo siedzę z mokra głową ;-)

Darunia wspaniala widaomosc i to tak z poniedzialku:cool2:ciekawe co sobie kupisz???
Basi chyba jeszcze dzisiaj nie bedzie???
Moja Marysia jak tylko uslyszy prysznic leci odrazu do mnie ja sadzam ja w rowerek i zaczyna myc zeby,a ja biore prysznic:sorry2::-Dcisze sie,ze dzisiaj ide do fryzjera,tego chyba mi bylo trzeba:tak:

Witam. U mnie robót ciąg dalszy. W zeszłym tyg majstrzy byli tylko 2 dni, potem fajrant. A ja miałam teściową do pomocy. Teraz jest babcia i trochę mi rządzi i krytykuje. Jakie płytki, jakie kolory itd. Ja tam się nie odzywam, albo przytakuję. I tak zrobię swoje i będzie tak jak sobie umyśliłam i jak mi się podoba. Ale czasami to , aż cholera mnie bierze i tylko gryzę się w język:confused::baffled::baffled::baffled:

A ja jednak jadę do miasta... JUPI! A jeszcze fajną niespodziankę dostałam kiedyś zapisałam się do klubu sklepu Orsay i dzisiaj z okazji urodzin które mam dopiero za kilka dni dostałam od nich pocztą rabat na 20 zł i może znajdę jakąś bluzkę za 30 zł a zapłacę za nią 10 :-)

No to lecę się zbierac- bo siedzę z mokra głową ;-)

Darunia to super. Ja też dostałam taki kupon, tylko u mnie się zmarnował, bo w O-ce nie ma Orsay. Musiałabym jechać do Białegostoku lub W-wy, dla 20 zł to nie bardzo mi się opłacało. Może w przyszłym roku też będą robić stałym klientkom takie upominki to się wybiorę:-)

Dzień dobry Kochane-

Ewunia to co ten Twój szanowny mąż sobie wybraża? :wściekła/y: mam nadzieje że uda Ci sie go szybnko zmobilizowac do jakiegoś działania! Bo teraz wychodzi że masz trójkę małych dzieci :dry:

Miłego dnia!

Darunia, pięknie to ujęłaś, nic dodać, nic ując :angry:chyba się wkurzę, i jeśli znajdę jakąś ofertę pracy, to zadzwonię w jego imieniu i go będę umawiać na rozmowy, Jest już taki niemożliwy, że najchętniej bym go wykastrowała :angry::-D a koło niego bardziej muszę latać niż wkoło dzieci, bo dzieci się zabawi i jakoś to leci. A jak śpią to moge cokolwiek zrobić w domu.

PS udanego zakupowania :-D:tak:

Marta, moja gwiazda już chyba z miesiąc robi paskudne, zielone kupy, a te 3 ani myślą wyleźć na wierzch. Ale na szczęście śpi w nocy.

Marlenka, mam parę tunik, ale wszystko brzydkie i schodzone. Muszę sobie i tak coś nowego kupić, bo wszystko to albo małe ( co chodziłam przed ciążami ), albo za duże ( chodziłam po urodzeniu Julki ), i weźcie tu dogódźcie ;-)

Kasiu, udanej pracki!!!

Witam kochane
Ja już od samego rańca sprzątam bo niechce zostawić syfu na urlop
Mikołaj spał sobie smacznie do 8 wczoraj się pokąpał w rzece :-D niechciał wyjść mi z wody :baffled:
Ewunia ja po ciąży nie wchodziłam w swoje ubrania wcale wszystko było jak z dziecka i kupowałam sobie ciuchy w szmatlandach za grosze :tak: ja znalazłam takie rozwiązanie :tak:

Jak mnie przed chwilą drakula wq...... to szok!!! nie dość, że wzięła sobie Julkę ot tak, to uspiła ją bez mojej prośby :angry: ale to jeszcze nic, ona jest nauczona jedzenia po drzemce, dali jej teraz obiad ( a teściowa ma bardzo tłustą i ostrą kuchnię), uspili ją a ta do mnie mówi, możesz już dzisiaj nie gotować, bo twoja córka już się najadla. Myslałam, ze jej oczy wydłubię!!! czyli ja mogę nie jeść bo dała Julce zupy... cholera jakie to wredze babsko jest!!! ja mogę nie jeść, nie będę jadła nie będzie pokarmu, a jak nie będzie pokarmu, to ona będzie mi pierdzelić za uszami, że o to nie dbam...

gadam o pierdołach, ale chociaż robi się lżej

i jeszcze przynosi mi podziabanego banana i mówi zjedz bo mała nie zjadła :angry: a co to ja śmietnik? ja już mam dość

:-DWitam kochane ranne ptaszęta

Ewunia matko kochana , troszkę spokoju ja wiem że z tesiowymi jest ciężko:dry: moj mąż też na bezrobotnym prawie przez rok siedział i myślałam że go gołymi rękami uduszę. :sorry2:

My dzisiaj a raczej Zuzol wstała o 8:30 , zjadła w łóżeczku i pospałyśmy do 10:szok::szok::szok::szok::-D już się wyszalała na dworze i teraz śpi a ja dziś strajkuję i nic nie robie M wróci poźno bo ma jakaś impreze w biurze wiec co mi tam:-D:-D a może jeszcze mi jakieś zamowionko wpadnie;-) na moje ręczne robótki:-D:-D

no kochame czekam na foteczki nowych ciuszków i fryzurek:-D

reklama
Hhehe, moja mama kiedyś mówi do mnie śmiejąc się :Ewa ty to w tym małżeństwie za chłopa robisz :-D:-D:-D i dzisiaj chyba to sobie uświadomiłam :tak: jak pisałam o tych ofertach pracy, wkurzyłam się, poświęciłam pół godzinki ;-) na szperanie na portalach z ofertami pracy, i znalazłam 15 ofert. Jak tylko A wrócił do domu, za tel i dzwonimy. Wybrał 3 oferty, dwie aktualne i ma rozmowy na jutro ;-) więc jak się chce, to się może :angry: tylko trzeba chcieć, bo roboty nie dostanie gadając na gg czy skype wrrrrr!!!!! cholera, żeby on ruszył dupsko, to ja musiałam wziąć się do akcji, niech to szlag!!! ach, te chłopy

dzwoniłam do przychodni, jutro idziemy na szczepienie, tylko że ja się boję bardziej niż Ania ;-) na szczęście będzie moja mama ze mną :-)

Do góry