reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No to dzis trzecia bede ja :-)
Witajcie :tak:

Fajna imprezka była wieczorem :-D a mnie nie bylo :zawstydzona/y:
Uwielbiam takie humorki na bb :-D
Ja sie do kawki podlaczam ;-)

U nas chyba (tfu tfu) kryzys z goraczka zazegnany... ufff Mała wczoraj juz nie goraczkowala, tylko do raczek sie przyzwyczaila za bardzo :sorry2: A ja wieczorkiem wyskoczylam na babskie ploty z przyjaciolka z liceum :-) Bylo milo i na wspomninki nas wzielo... ;-) Niestety krotko bo po 21 pedzila zmienic meza w opiece nad corka, bo tez imprezka mu sie szykowala... Nastepnym razem sobie odbijemy :-D
Ola wstala dzis z humorkiem, ale dla mnie stanowczo za wczesnie :dry: Zaraz zbieramy sie do sklepu, kafelki wybierac (rodzice kuchnie zamawiali)a potem w odwiedzinki do rodzinki :tak:

Milego dnia babeczki!

Jutro lub pojutrze wracam na stale!!! Cieszycie sie?

ps. musze Was po nk poszukac :-p

reklama
trallallla Marlenko :-D:-D

Joasiek, szperaj sobie, szperaj, kochana :-)

Julka nauczyła się mówić nowe słówko, jak widzi wiatrak czy w ogóle coś latającego to drze się, oczy jak pięc zł i woła wuuuuuu!!!!! :-D:-D

Witam i ja :-)

ps. musze Was po nk poszukac :-p
a to masz profil? Coś mi świta, że kiedys pisałaś, że usunęłaś :sorry2:

Julka zdolniaro :-D
u nas po wczorajszym kooooooomb lub kombuuuuuu zrozumiałam o co chodzi małej z goguuu, tak mówi na wszelkiego rodzaju okrągłe owoce i warzywa (najlepiej czerwone):-D a wzięło się to z tego, że pod domem rośnie jarzębina i mała zbierała z ziemi pojedyńcze owoce a ja je mówiła, że to groszki :cool2: potem w gazecie dojrzała pomidorty i zaczęła te swoje gogu mówić :-D a wczoraj też na winogrona tak mówiła ;-)
ale to jeszcze nic, bo kuzunka opowiadała nam wczoraj, jak jej córka(była juz troche starsza jak Dobrusia) zaczęła urządzać histerię bo ona chce jebudu :eek: ale nie mogli z mężem dojść co to takiego jest, małą pół dnia "ja kce jebudu" i ryk :-D aż w końcu włączyli jakąś piosenkę Feel i okazał się, że to było to jej jebudu :-D:-D:-D

Tralallalalaa:-D
lalalallalalal:-D
wlasnie umylam wloski,posiedzialam z odzyweczka,Marysia oglada bajeczki,R pojechal po pieczywko,dzisiaj ide na urodzinowy obiad do kolezanki,wczoraj juz kupilam prezent(perfumy)jeszcze musze dokupic rozyczki;-)

Witam :-D:-D:-D:-D
Ja dziś ledwo oczy otworzyłam :-D
Mikołaj spał spokojnie wstał o 8 a mama przed 10 minutkami :-D
teraz szykuje się na zakupki i sprzątanko mnie czeka buuu

Mata dobreeee :-D

Widzię że dziewczyny od rana humorek tryskają!

A i ja mam dobry humor! Bo wczoraj będąc w miescie widziałam mega zaj... bluzę, ale cena też mega bo 239zł :szok: ale Ł powiedział że mogę sobie kupic bo na bramce sobie odbijemy! JUUUPPPI! I teraz czekam aż szwagierka wstanie i zadzwonie do niej i może pojedzie ze mną :-p:-)

Dzien Dobry

Wlasnie zazarlo mi dlugiego posta:angry:

ojejka ale wczoraj byla goraca linia na BB :-)super!!!
U nas ok ale Nadia ostatnio budzi mi sie przed 7 :baffled: ogolnie od kilku dni jest niemozliwa, poprostu nas Terroryzuje:dry: jestem przez nia zmeczona, do tego Fabian stal sie bardziej absorbujacy i mam urwanie glowy, mam nadzieje, ze to przejsciowe...

Caffe a pozniej ogarniam mieszkanko

Milej Soboty

p.s. Kasiau wrocila i zobaczcie co sie dzieje na BB :-D

reklama
Do góry