reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wieczór :-)
No tak ja tu wchodzę by posiedzieć w miłym towarzystwie a Pań nie ma ... hmmm
Fryzura mało ciekawa, nic szczególnego, mąz powiedział ze wyglądam nijak :) :-Dehh ta szczerośc chłopska
Po cieżkich kilkutygodniowych mękach, przekonywania m do wczasow dzisiaj dokonalismy rezerwacji na wczasy do ... GRECji ( moje wymarzone greckie wakacje) :-) jedziemy na 10 dni na Kretę ... teraz siedzę i czytam o wyspie hehe
Nadiola padła po 8 a ja najpierw prasowanko odwaliłam :)

No dobra - marudzę
Dobrej Nocki

reklama
Jola prawie trafiłaś, jeszcze wyciągnęla wózek z przed 30 lat, mojego M. Niestety jak sie ma wielki strych to tam się wszysko upycha a potem ......sprzatanie kilkudniowe!!!!!!!!!!
bo wiesz dlaczego tak strzeliłam że 20 bo i moja matka też chomikuje na strychy starocie a potem jest problem bo jak dochodzi do sprzątania to wszystko potrzebne a ubrania w które już dawno nie wchodzi zawsze mówi że jeszcze schu8dnie :-D:-D:-D

Jak was czytma to jakbym moja tesciwowa widzila biedna nie ma w co sie ubrac ai na kazdaimpreze kuopuje nowe ubrania a tare wisza i zawsz esie przydadza. Koszmar
Lilianko super ze do grecji edziecie Ja bylam az w Atenach -Pireusie ale to bylo wieki temu Chcialbym sie jednak jeszcz eraz wybrac z rodiznka moze kiedys?

Dzien doby:-)

Marysia je kaszke,a ja wskoczylam na bb:tak:

Wojtusiu powodzenia na sczepieniu:tak:
Lilianko,Kreta,super,super,napewno bedziecie zadowoleni:tak:

Dzisiaj w nocy snila mi sie Mata,czy ktoras z Was ma z nia kontakt?????

Milego dnia babeczki:-)

Ostatnia edycja:
Basiula,ale walnelas posta:tak::-D
ciesze sie,ze Nati wystartuje z poniedzialku do zlobeczka,dobrze to Jej zrobi:tak:
Dbaj o siebie Basia,co to za katarek???i gardlo???pewnie opilas sie zimnej coli:-)
iwqqpeuvso.jpg

Ostatnia edycja:
witam was kochane
Mikołaj wstał mi dziś o 9 :szok: i spał ani razu się nie przebudził :eek:
ja dziś troszkę luzu chłopaki pojechali na montaż wię ja zbieram małego i lecę do rodziców :tak:

reklama
Witajcie kochane, wczoraj po południu milczałam, bo byliśmy w gościach i wróciliśmy dosyć późno... nocka przespana, tylko o dziwo częściej wstawałam do Ani niż do Julki ;-) ale tylko dwa razy... a nad ranem wziełam do łózka dałam papu i lulu do 9 ;-) a Julka wstała o 8.40. Teraz Anusia próbuje zasnąć, a Julka szaleje z dziadkiem, ale pewnie też zaraz walnie w kimono, to ja w tym czasie wezmę się za gotowanie. W planach mam kalafiorową, gotowałam jakiś czas temu to każdemu smakowała :szok:

MAgdziarko, ta dzisiejsza młodzież jest straszna... szkoda słów, naprawdę :tak: trzeba to jak najszybciej utemperować... cholerne wychowanie bezstresowe a dzieciom sie w głowach poprzewracało... masakra nawet widzę efekty wychowania po moich siostrzeńcach :-(

Basiu, zdrówka dla Ciebie i dla Natalki :tak:

a co do napisów, kiedyś na ścianie jednego z wieżowców ktoś wymalował spray'em : od tej całej coca coli ludziom w głowach się ......oli ;-)

Asiowo, gratulacje dzielnej córci!! :tak:

Lilianka, gratulacje wyjazdu!! super!!

Do góry