reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
na ciasto porzeczkowe bo obiecałam Kacprowi, że jutro razem zrobimy. warzywka zamrożone czekają na swoją kolejkę:tak::tak:

ale milo,Ty z nim tyle rzeczy robisz:tak:fajnie tak

Witam z rana:-)

slyszalam,ze w Pl dzisiaj Afrykanska pogoda;-)ale Wam dobrze,u mnie z jednej strony pada deszcz,a z drugiej swieci slonce:confused::cool:ehhh...
Marynia bawi sie w basenie z pileczkami,a ja jem sniadanko i podczytuje bb

Milego dzionka kochane:-):tak:

reklama
Witajcie:-) Ja "już" na nogach. Popijam kaweczkę. Dzieciaczki się bawią. Nocka wyjątkowo z pobudkami. Kubacki obudził się 2 razy i musiałam dać mu pić i bo inaczej nie chciał zasnać. Ale za to chłopcy pospali do 8,30.
Nie wiem co będziemy robić dziisaj nie mam sprecyzowanych planów. Zaraz sprawdzę tylko czy mamy wszystkie składniki do ciasta a jak nie to polecimy do sklepu i jak Kubcio pójdzie spać to bierzemy się do roboty

Marlenko próbuję zorganizować mu trochę czas. Narazie za wielu pomysłów nei mam. Ale mam nadzieję ze damy radę. :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry
U nas nocka ok, tylko Nadia raz obudziła sie z płaczem ale chyba cos jej sie sniło... wstalismy po 8 :-p

Marlenko gdzie Ty masz afrykańska pogodę???? u nas deszcz i 19 st:sorry: hmmm

Agusia zróbcie pyszne ciacho i proszę o nadesławnie kawałka ciacha do kawy :-D

Ręka mnie coś pobolewa od wczorajszych kręgli - dzisiaj chyba też pojedziemy hahaha

Właśnie dostałam SMS-ka od Marty, że nie bedzie jej chyba dość długo bo padła im matryca w laptopie i zapewne trochę to potrwa zanim naprawią. Pozdrawia Was wszystkie

Lilianko to się rozszalałaś. Dzisiaj znów kręgle:szok::szok: Najważniejsze, że dobrze się bawilłaś
A ciasto jak wyjdzie to wyślę Ci:tak::tak::tak: Prześłij mi tylko adres:-D:-D:-D

U nas też pogoda mało afrykńska. Pochmurno za oknem. Zimno nioe jest, ale do upałów dużo brakuje. Tak więć Marlenko nie masz czego żałować:-D:-D:-D

mejdia co dzień piore a czasami po dwa razy te same pranie bo zapominam wywiesić :crazy:
Dziś mam jakiś zalatany dzień nie mam czasu sie po d... podrapać i jeszcze chłopaki okuwali drzwi do szafy i pękły dwa lustra a dziś mają ją zamontować no szlak mnie trafia a szklarz nie ma czasu wyciąć mi drugich i co ja klientom powiem :wściekła/y::-(

WItajcie kochane...
Marlenka, u mnie też do Afryczki daleko... ciepło jest i to bardzo nawet (gdzieś koło 25 ), ale pochmurno i parno. Coś się chmurzy, pewnie zaraz coś lunie...

Lilianko, ciekawe co się Naduni śniło ;-) buźki dla niej z okazji 14 miesięcy :-***** ładnie przespała :tak:

Agusiu, ja też się piszę na kawałek ;-):-p

Buziaczki kochane i zdrówka dla wszystkich chorych :-)

U nas rano byla ulwea i to nie jedna teraz jest tropik Sluchajcie w ciafgu 10 min po ulewie zrobilo sie tak goraco ze szok Noramlnie czulam sie jak w saunie
MY po szczepieniu mioje dizecko nawet nie pisnelo.

reklama
u nas ciepluteńko :-D:-D
Anusia właśnie usnęła. Julka wcześnie zasnęła i też się pokłada... i mam w taki sposób chwileczkę na BB ;-)

Do góry