reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Poza tym od 20,30 do teraz miąlam problemy żeby wejść na BB. Na wszystkie inne strony mogłam zajrzeć ale BB bylo dla mnie nie dostępne.

to chyba bylo straszne:-p

Witan rankiem:-)

klikam z lozka,u mnie dopiero po 7,sloneczko pieknie zaglada mi do sypialni:tak:Marynia bawi sie zabaweczkami w lozeczku,wiec mam chwilke na bb,aaaaaaa no i popijam kawusie,Wy pewnie tez?

Dziewczyny czy macie jakies dobre filmy,ktore moglybyscie mi polecic???

Ja polecam Babilon-sensacyjny
Nie zadzieraj z fryzjerem-komedia

Zdroweczka dla Naduni

Ostatnia edycja:
reklama
hej babeczki!

U nas nawet fajna nocka, bo tylko 4 pobudki i spałyśmy do 8.20 :-p mąż w pracy, w koncu luz blues :sorry: zaraz mykamy na zakupki i jak mała pójdzie spać, to siądę na służej;-)

Dzien doberek Kobitki :-)

My juz na nogach od 7, Ola standardowo pozegnala tatusia wychodzacego do pracy ;-) Zjadla sniadanko, pobawila sie i powinna cos tam odespac, ale slysze ja w lozeczku :sorry: Ja kawunia i bb :-D Wczoraj bardzo leniwa niedziela, na szczęście dość szybko uporałam się rozpakowywaniem :tak: A spaliśmy do 10:30 :szok: oczywiscie z przerwą na Oli mleczko :-p Teraz muszę się zebrać, pokicać przy dvd ;-) a za godzinkę gdzieś będziemy mieć gości :-) moi rodzicie + braciszek + ciotka Oli przyjeżdzaja :-D Będzie wesoło ;-)
Do pozniej :tak:

Mała przed chwilką zasneła zupełnie sama :szok: chyba miałam rację, że te przeboje ze spaniem to z powodu tatusia w domku :-D teraz jest juz po urlopie, więc będzie gościem w domu, tyle pracy sie mu nazbierało :confused2:

ja jestem, a tu nikogo nie ma :sorry:

My już po spacerku,
Wojtuś kimka, :happy:a ja muszę ogarnąć mieszkanko,
bo weekend zapuściliśmy je troszkę! Oczywiście prasowania mam chyba
z 2 tyg. i jak zwykle odkładam to na jutro;-).
Właśnie zaczęło padać, dobrze, że nas nie złapało po drodze:tak:.

Witaj Magdziarka.:-)
Kurcze, to teraz masz znów sporo roboty - przepakowanie na następny wyjazd!
Oby pogoda dopisała!

ja na dziś już mam dość :nerd: zmęczona i spocona zaraz pod prysznic .
Dziś kupiłam Mikołajowi taczkę do pisku ale jeszcze jej nie widział bo od 2 godzin spi jak zabity :eek:

Dziś kupiłam Mikołajowi taczkę do piasku ale jeszcze jej nie widział bo od 2 godzin spi jak zabity :eek:

Kobito, i źle Ci? :-D:-D niech śpi ;-)

u mnie przez dzień Ania dała do wiwatu, aż się popłakałam z bezradności... a uspokoiła się dopiero, jak ją rozebrałam z ubranka, to zaczęła się uśmiechać i gadać do mnie słodkie aguuuuu ;-);-) nockę przespała od 22 do 7 :-D Julka obudziła się koło 5 na smoka, ale mój A wstał, więc spałyśmy dalej ;-) dzisiaj już ładnie spała 4 h zjadła i znów śpi, a przed chwilką Juleczka odpadła na drugą drzemkę, więc mam chwilunię na BB

Martusiu, i jak Dobrusia? grzeczna była?

Witaj, Magdziarko :-D

udanego popołudnia babeczki :-D

reklama
nie kochana nie zle ale myślałam że jak wrócę z miasta to od razu dam mu tą taczkę i zobaczę jak się będzie cieszył a kiedy wstał i zobaczył wcale mu się nie spodobała :-(

Do góry