reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie na wieczór...
Lilianko z centrum do Kielc nie jest daleko a u mnie jest tak gorąco że idzie umrzeć :angry: już mam dość tych upałów!!!!!!

Joasiek, witaj z powrotem :-D:-D:-D:-D

Martusiu, a Dobrusią się nie przejmuj, my marudzimy, że gorąco a co dopiero takie dzieciątko!!! może to ze zmęczenia, nie dość że gorąco to tyle wrażeń... może wreszcie Ci pośpi w nocy :tak:

reklama
Cześć cioteczki:-):-) Ja siedzę sobie popija wineczko i czytam co napisałyście:tak::tak::tak:

Lilianko to chyba główka bolała co? No proszę to się szykuje miły wiczór dla M:-D:-D:-D Musisz mu podziękować koniecznie.

Marta super, że wesele fajnie. Dzokda tylko, że tak krótko. Ale tak to jest z dziećmi. Wszystko kręci się wokół nich. ale tak jak piszesz. Jutro poprawiny odbijecie sobie:tak::tak::tak:

Joasiek super, że pogoda Wam dopisała:tak::tak: Przynajmniej wypoczęliście i nabraliście kolorków. Chociaż jeden dzień mogliście mieć brzydką pogodę to pewnie byście się do mnie wybrali:-D:-D. Ale nie wszystko stracone. Może kiedyś my będziemy w okolicy Wrocka to się wybierzemy.
Ola nie chciała sie kąpać, a mój Kuba jak tylko poczu wodę pod stopami to pchał się do wody, a jak go zabierałam to był krzyk na całą plażę:-D:-D:-D

Aguś ty się nie martw ja też już patrzyłam :-)
I bardzo dobrze. może sie zdecydujecie na wycieczkę do mnie:tak::tak: Nie muszę pisać chyba że zapraszam. A moze gdzieś w połowei drogi się umówimy?

Witam rano, pierwsza :szok:

Martusiu, a Dobrusią się nie przejmuj, my marudzimy, że gorąco a co dopiero takie dzieciątko!!! może to ze zmęczenia, nie dość że gorąco to tyle wrażeń... może wreszcie Ci pośpi w nocy :tak:
oj żeby ona w nocy spać chciała... dzis nurofren w ruch poszedł i nic nie pomogło, budziła sie co chwilę :crazy: ja już z nia wymiękam... w nocy tylko ja i najczęściej tylko cyc... najlepiej jakbym położyła się z cycem do niej do łóżeczka :eek:

Oj Mata kiedy ta Dobrunia da ci pospać ? Choć na zdjęciach widać że to żywioł to co się dziwić
AAA Najlepszego dla Dobruni i Dominisia - dziś 13 miesięcy kończą

Ostatnia edycja:
Cześć kobity,
mi już lepiej, za to m. wczoraj łaził bez koszulki i mały udar go dopadł. :eek:
Teraz leży zdechlak.:-p

Kasiau jak obiecałam tak piszę - obecnie jest tak , że kurs jest ważny pół roku od ostatniego egzaminu, a co trzy niezdane trzeba dokupić pięć jazd doszkalających.Ty robiłaś kurs jak były stare przepisy i być może one Cię obowiązują, ale tego jak było muszę się jeszcze dopytać. :sorry:
Bo kiedy Ty miałaś ostatni egzam. ?

Agusia
, Lilianka- to wieczorek miałyście udany, cio?
Joasiek - fajnie, że już jesteś:-), super, że wyjazd wam się udał, ja troszkę zazdroszczę Wam tych wakacji, ale niestety teraz trza zacisnąć pasa, bo w tym msc. żyjemy z oszczedności:sorry:.
Mata - oj kiedy Ty kobito się wyśpisz!

Wiesz co Mejdia ja tak dokładnie to nie pamiętam ale wydaję mi się że chyba jeszcze miałam jeden po porodzie bo kojarzę że pojechałam z siostrą i jej mężem i mi pilnowali Oli czyli pewnie to było gdzieś w sierpniu zeszłego roku. Czyli starość nie radość bo myślałam że ostatni miałam 2 tyg przed porodem ,och ty moja sklerozo :eek:

Marlenko, kiedyś do niej pisałam i dostałam odpowiedz, ze u nich wszystko ok :tak: Krzysiu rosnie, jest zdrowy a ona niestety nie ma czasu na kompa, no i nadrabia zaleglosci towarzyskie :tak:
dziekuje Joasiek za odp;-):-)

najlepiej jakbym położyła się z cycem do niej do łóżeczka :eek:
:-D:-D:-D

Witam:-)

my juz spacerek mamy zaliczony,wlasnie wcinam salateczke,zaraz wyskoczymy z Marynia jeszcze na rowerek:tak:

Wszystkiego naj,naj dla Dobrusi,Olenki i Dominika

witajcie kochane!!!

Najlepszego dla dzisiejszych solenizantów od wczorajszej jubilatki, jej mamy i siostry ;-)

Lilianko, zaliłam Ci się że nie miałam burzy, tylko wyłączyłąm komputer, a tu jak nie lunie :szok::szok: błysnęło się może parę razy ale przelało całą noc dopiero teraz się wypogadza, ale pogoda pod psem. Ale ochłodziło się w południe było 18 st, a wczoraj 35 :tak:

Mejdia, życzę meżowi zdrówka, oby to słoneczne paskudztwo szybko ustąpiło :tak:

Martusiu, a próbowałaś zamiast piersi np przepajać ją herbatką czy nawet wodą z glukozą? ja tak robiłam a teraz śpi i nawet pić nie woła, jedynie jak jej coś odbije to o smoka woła ;-)

Marlenka, udanego spacerku :tak:

u nas co chłodniej, to wreszcie się królewny wyspały. Julka zaraz fiknie, Ania drzemie już jakiś czas... Gotuję rosołek, jak mała wstanie zjemy i może pryśniemy do mojej mamy...

udanego popołudnia babeczki

Witam kochane kobitki :-D
u nas sobota i niedziele minęła dość spokojnie Mikołaj u dziadków zachowywał się bardzo grzecznie :tak:
A teraz mniej przyjemna wiadomość wczoraj dostałam do koleżanki widomośc bardzo smutną :-( w piątek w ostrołęce zginął chłopieć 1.5 roczku zabił go wujek jak ruszał na wstecznym z garażu :-( autem mały podbiegł :-( nie umiem tego opisać jestem wstrząśnięta :-(

reklama
Dobry wieczór. U nas dzionek leniwy. Od rana do prawie samego wieczora padało z małymi przerwami. Dopiero koło 18 się wypogodziło i wybraliśmy się do znajomych. Ja na godzinkę tylko bo Kubacki był padnięty i musiałam wrócić żeby położyć go spać. Damian z Kacprem zostali i przytaszczyli się do domu przed 22. Teraz już obaj śpią i mam luz.
Poza tym od 20,30 do teraz miąlam problemy żeby wejść na BB. Na wszystkie inne strony mogłam zajrzeć ale BB bylo dla mnie nie dostępne. :-:)-:)-(

Marlenko jak tam wyprawa rowerowa udala się? Spodobała się Marysi przejażdżka?:-):-)

Do góry