reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ufff ale gorąc, masakra jakaś.:cool:
Jak nie będzie burzy to zwariuję!
Wojtek śpi już 1,5 godz.,
ja zdążyłam pomyć okna, pozmywać, umyć podłogi, wywiesić pranie,
wstawić obiadek i jeszcze mnie nosi - @ się kłania!!!!;-)
Teraz przerwa krótka na kawcię a potem może umyję lodówkę!
Trochę chłodniej będzie:-)

Agusia - osa:szok:, o matko kochana, ja się panicznie ich boję!
Dzielny Kubuś!!!:blink:

Bruno przeszedl samego siebie..obudzil sie ok 1:30 i chcial sie bawic i tak szalal do 4:szok:wstal juz o 8ej

Ten następny nocny marek:eek: -
ja nie wiem co tu poradzić na te pobudki, bo Wojtek tez ciągle wstaje w środku nocy i nie chce się położyć.:no:

Basiu my na szczęście nie mamy aż takiego problemu z wodą:shocked2:,
ale do herbaty i gotowania przynosimy sobie Oligoceńską!
Jest o wiele lepsza i zdrowsza, a przy okazji mniejsze zużycie na liczniku!;-)

reklama
Mata w takim razie czekan na relację ze spotaknia z Dauuunia:-):-):tak:

Mejdia to miałaś pracowity dzionek. Nie leniuchwałaś dzisiaj. Ale zbliżająca się @ tłumaczy wszystko.

Wilmek to Ci Bruno:-D:-D Nizeła pora na zabawę:szok: Mam nadzieję, że to tylko jednorazowy wybryk

My zaraz zmykamy do Koszalina na zakupki. Więc będę wieczorkiem:-). Miłego popołudnia. Pa

Witam:-)
u nas standardowo spacerek zaliczony,kawusia z kolezankami,kupilam dzisiaj bodziaki Marysi i getry,teraz sztaram sie odpoczac,ale Marynia jeszcze nie spi:tak:

Milego wieczorku:-)

Ola śpi od 19,30 a ja też dziś kupiłam jej dresik bluza i spodnie za 30 zł i sobie sukienkę i Werci też ..

Hej kobietki!:-)
No,teraz mam troszke wiecej czasu:-)Nareszcie minal piatek,wiec i caly tydzien pracujacy;-)
A w przyszlym tygodniu jedziemy do Polski:-):-):-)Nie wiemy jeszcze dokladnie ktorego dnia,ale juz wzielam wolne:-)
Milego wieczorku:-)

Oj chyba byśmy razem zaszalały :-D:-D:-D
Ja trochę się szykuję nad morze bo wyjazd za tydzień a Ola nie miała żadnych dresów no a przy okazji ....:-D:-D:-D

no wlasnie Kasia ja tez tak mam,niby wiem co mam kupic,co jest mi niezbedne,ale wchodzac do sklepu kupuje bodziaki,getry,mam byc chrzestna jeszcze nie narodzonej dziewczyneczki wiec i jej kilka drobiazgow sprawilam,a do tego garsc balonow na do widzenia,hahahaha:-D:-D:-D

Marynia juz spi,ja popijam herbatke bo jakas taka padnieta jestem,prasowanie na mnie czeka,ale to jeszcze nie dzisiaj,jutro zaloze Mani nowe getry i juz

Maajka ile godzin od Was sie jedzie do Polski???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry