reklama
Dzien Dobry
Ja tylko na chwilkę zeby sie z Wami przywitac
Dzisiaj Fabian wyjezdza na 2 tygodnie, pierwszy raz nie bede miala dziecka tyle czasu:-(
Musze go spakowac, poswiecic mu troszkę czasu na wspólną zabawę, zaraz Nadia zasnie i bedziemy miec czas dla siebie...
Agusia dobrze ze Kubacki nie ma uczulenia na ukąszenia
Basiu no to pecha mialas ....... ups
Magda udanego wyjazdu zyczę
Ja tylko na chwilkę zeby sie z Wami przywitac
Dzisiaj Fabian wyjezdza na 2 tygodnie, pierwszy raz nie bede miala dziecka tyle czasu:-(
Musze go spakowac, poswiecic mu troszkę czasu na wspólną zabawę, zaraz Nadia zasnie i bedziemy miec czas dla siebie...
Agusia dobrze ze Kubacki nie ma uczulenia na ukąszenia
Basiu no to pecha mialas ....... ups
Magda udanego wyjazdu zyczę
J
Jola244
Gość
Witam was kochane u nas nocka dziś super mikołaj spał do 8 00 bez przebudzenia a ja do 10 00 wstyd troszkę ale M zajmował się małym i nawet mnie nie obudził .
Ja już obiadek ugotowany teraz tylko posprzątać bo wieczorem do rodziców na nockę jadę bo M nie będzie w domu bo jedzie do Krutynia na kajaki .
Basia masz racje walcz o swoje
Asiowo spróbuj krochmalu naprawdę super sprawa na pupę
Ja już obiadek ugotowany teraz tylko posprzątać bo wieczorem do rodziców na nockę jadę bo M nie będzie w domu bo jedzie do Krutynia na kajaki .
Basia masz racje walcz o swoje
Asiowo spróbuj krochmalu naprawdę super sprawa na pupę
witam:-)
zaczne od tego co zawsze ze jestem niewyspana:-(ale dzis to Bruno przeszedl samego siebie..obudzil sie ok 1:30 i chcial sie bawic i tak szalal do 4wstal juz o 8ej...teraz zasypia na drzemke ...nigdy wczesniej tak nie robil w nocy....chyba czul ze mamy goscia cos jest inaczej i nie spimy..mam nadzieje ze powtorki z rozrywki dzis nie bedzie:-(
chcielismy dzis pojechac na jakas wycieczke ale pogoda "angielska"...
Lilianko ale bedziecie za soba tesknic
BBkania ale chamstwo z ta woda...ja bym na twoim miejscu cos im napisala..pewnie maja fundusz na takie "odszkodowania" moze cos sie uda wywalczyc..
Agusia materac pociag jak niewiele trzeba zeby dziecko mialo na co czekac:-)
Mejdia zgadzam sie z Majka tez mi sie Twoj styl podobawspolczuje nocki...
Asiowo oby Paulince pupa sie szybko zagoila a goraczka i wysypka minely
zaczne od tego co zawsze ze jestem niewyspana:-(ale dzis to Bruno przeszedl samego siebie..obudzil sie ok 1:30 i chcial sie bawic i tak szalal do 4wstal juz o 8ej...teraz zasypia na drzemke ...nigdy wczesniej tak nie robil w nocy....chyba czul ze mamy goscia cos jest inaczej i nie spimy..mam nadzieje ze powtorki z rozrywki dzis nie bedzie:-(
chcielismy dzis pojechac na jakas wycieczke ale pogoda "angielska"...
Lilianko ale bedziecie za soba tesknic
BBkania ale chamstwo z ta woda...ja bym na twoim miejscu cos im napisala..pewnie maja fundusz na takie "odszkodowania" moze cos sie uda wywalczyc..
Agusia materac pociag jak niewiele trzeba zeby dziecko mialo na co czekac:-)
Mejdia zgadzam sie z Majka tez mi sie Twoj styl podobawspolczuje nocki...
Asiowo oby Paulince pupa sie szybko zagoila a goraczka i wysypka minely
agusia04
Czerwcowa mama'08
Pomogło??Asiowo spróbuj krochmalu naprawdę super sprawa na pupę
Basiu pewnie, trzeba walczyć o swoje. Trzeba postraszyć może w końcu ruszą tyłki ze stołków i zaczną działąć.
J
Jola244
Gość
Tak pomogłoPomogło??
Basiu pewnie, trzeba walczyć o swoje. Trzeba postraszyć może w końcu ruszą tyłki ze stołków i zaczną działąć.
J
Jola244
Gość
i ja siedze zamiast isc
ale ide bo kurcze nie wyrobię się dziś do niedzieli papa
ale ide bo kurcze nie wyrobię się dziś do niedzieli papa
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Basia to super że nie musiałaś płacić tego mandatu
Moja śpi od 11 stej i dobrze zrobiłam ze poszłam szybko na zakupy. U nas jest prawie sklep przed blokiem i zostawiłam małą ze starszą . Teraz wróciłam i pada.
A tak to cała logistyka. Najpierw do mamy po wózek , potem do sklepu , potem z zakupami na górę , potem znowu na dół zanieść wózek i z małą znów na górę.
Moja śpi od 11 stej i dobrze zrobiłam ze poszłam szybko na zakupy. U nas jest prawie sklep przed blokiem i zostawiłam małą ze starszą . Teraz wróciłam i pada.
A tak to cała logistyka. Najpierw do mamy po wózek , potem do sklepu , potem z zakupami na górę , potem znowu na dół zanieść wózek i z małą znów na górę.
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Hej!
My juz po spotkanku z Daria, wieczorkiem napieszę więcej ;-)
Basiu u nas też ostatnio pralka siadła i wystarczyło przeczyścić filtr w miejscu przyłączenia węża z wodą oraz ten filtr na odpadki mam nadzieję, że to tylko o to chodzi (spróbujcie sami, po co za cos takiego fachowcom płacić ;-))
My juz po spotkanku z Daria, wieczorkiem napieszę więcej ;-)
Basiu u nas też ostatnio pralka siadła i wystarczyło przeczyścić filtr w miejscu przyłączenia węża z wodą oraz ten filtr na odpadki mam nadzieję, że to tylko o to chodzi (spróbujcie sami, po co za cos takiego fachowcom płacić ;-))
Podziel się: