reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzien Dobry
Ja tylko na chwilkę zeby sie z Wami przywitac
Dzisiaj Fabian wyjezdza na 2 tygodnie, pierwszy raz nie bede miala dziecka tyle czasu:baffled::-(
Musze go spakowac, poswiecic mu troszkę czasu na wspólną zabawę, zaraz Nadia zasnie i bedziemy miec czas dla siebie...
Agusia dobrze ze Kubacki nie ma uczulenia na ukąszenia
Basiu no to pecha mialas ....... ups
Magda udanego wyjazdu zyczę

Witam was kochane u nas nocka dziś super mikołaj spał do 8 00 bez przebudzenia :-D:-D a ja do 10 00 :zawstydzona/y: wstyd troszkę ale M zajmował się małym i nawet mnie nie obudził :tak: .
Ja już obiadek ugotowany teraz tylko posprzątać bo wieczorem do rodziców na nockę jadę bo M nie będzie w domu bo jedzie do Krutynia na kajaki :happy2:.
Basia masz racje walcz o swoje :tak:
Asiowo spróbuj krochmalu naprawdę super sprawa na pupę :-D

witam:-)
zaczne od tego co zawsze ze jestem niewyspana:-(ale dzis to Bruno przeszedl samego siebie..obudzil sie ok 1:30 i chcial sie bawic i tak szalal do 4:szok:wstal juz o 8ej...teraz zasypia na drzemke ...nigdy wczesniej tak nie robil w nocy....chyba czul ze mamy goscia cos jest inaczej i nie spimy..mam nadzieje ze powtorki z rozrywki dzis nie bedzie:-(
chcielismy dzis pojechac na jakas wycieczke ale pogoda "angielska"...
Lilianko ale bedziecie za soba tesknic :tak:
BBkania ale chamstwo z ta woda...ja bym na twoim miejscu cos im napisala..pewnie maja fundusz na takie "odszkodowania" moze cos sie uda wywalczyc..
Agusia materac pociag jak niewiele trzeba zeby dziecko mialo na co czekac:-)
Mejdia zgadzam sie z Majka tez mi sie Twoj styl podoba:tak:wspolczuje nocki...
Asiowo oby Paulince pupa sie szybko zagoila a goraczka i wysypka minely:tak:

Basia to super że nie musiałaś płacić tego mandatu
Moja śpi od 11 stej i dobrze zrobiłam ze poszłam szybko na zakupy. U nas jest prawie sklep przed blokiem i zostawiłam małą ze starszą . Teraz wróciłam i pada.
A tak to cała logistyka. Najpierw do mamy po wózek , potem do sklepu , potem z zakupami na górę , potem znowu na dół zanieść wózek i z małą znów na górę.

reklama
Hej!

My juz po spotkanku z Daria, wieczorkiem napieszę więcej ;-)
Basiu u nas też ostatnio pralka siadła i wystarczyło przeczyścić filtr w miejscu przyłączenia węża z wodą oraz ten filtr na odpadki :tak: mam nadzieję, że to tylko o to chodzi (spróbujcie sami, po co za cos takiego fachowcom płacić ;-))

Do góry