reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie kochaniutkie!!!
Kasiu, u mnie też słonko i gorrrrrąco jak w ukropie :-D:-D:-D:-D
u nas nocka w miarę, było bardzo duszno i ciężko było spać. Julka coś marudzi, chyba na ząbki, bo znów robi zielone kupska... nie chciała zasnąć, aż w końcu jak usnęła, to budziła się parę razy z przeraźliwym krzykiem :szok::szok: a Anulka znów spała całą noc bez pobudki od 22 do 6.20. Nakarmiłam ją i spała do 9. A o tej 6 rano patrzę przez okno na termometr i było 22 stopnie! załamka!!! a teraz będzie koło 30, bo parno jest jak cholera. Oj, będzie z tego burza!!!

Teraz siedzę w domciu, mała wojuje z rowerkiem, coś mi się kabelek pitoli, nie mogę podłączyć po USB :-( wróci mój A to zrzuci ze swojego telefonu i wstawię obiecane zdjecia :tak: a A sobie wybył do pośredniaka, ciekawe czy coś załatwi... bo już palnuje o której wróci, jeszcze jakieś wyjścia mu wyskoczyły... kurde jak ja nie lubię jak on mnie tak kręci. że nie jest szczery.... wrrrrrrr

życzę Wam udanego dnia babeczki :-D

Dzien Dobry
U nas dzionek sobie mija spokojnie, Nadia dopiero po 13 zasneła ponieważ wstała rano przed 9 i dziecku spac sie nie chciało, zjadła obiadek i padła ...:-D
Fabianek dopiero teraz puscil mnie do kompa, pozniej lecimy do stomatologa...
Mejda fajne foteczki:-)

Melduję się ;-)

ostatnio mniej mnie na bb, bo mąż w domu (a swoją drogą chyba juz za długo siedzi na ty,m urlopie, bo zaczyna mnie denerwować...) i dużo spraw załatwiamy... dzis złożyłam papiery na studia i najprawdopodobniej będę studiowała zarządzanie w administracji i gospodarce publicznej :tak:
jutro rano jedziemy w odwiedziny do Daruni (Bartus juz zdrowy, a za to Darunia po weselu cos chorowała, ale już też z nią ok ;-))
a w sobotę na wesele ( nie chce mi sie :sorry2:)
mała mega marudna i nie wiadomo czemu... w nocy, po 12 budzi się z płaczem co 1-1,5 i najczęściej kończymy na cycu, bo nic nie pomaga... do tego coś spac w nocy nie mogę...
zmykam ogarniać dalej mieszkanko ;-)

To ja znów :)

U nas w dalszym ciągu ukrop :-pjuz sił mi brakuje, Nadia poszła na spacer z tesciową, bo teraz przyjemnie na spacerek.
Fabian jezdzi z mezem na rowerze.. a jutro jedzie z tatą nad morze ...

witam

Ja zaraz mykam na zakupy, bo z mała niestety w domu siedzimy:zawstydzona/y:
na bank to 3dniówka bo dzis ja zaczeło sypać, choc wczoraj meczyla ja biegunka i odparzyła tyłek tak, ze siedziec nie umie:-:)-:)-(
w zwiazku z tym mam pytanko... czy ten tormentiol jest na recepte czy dostane go w aptece bez problemu?:confused:

Jakis sezon na odparzone pupki chyba:zawstydzona/y: w wanience nawet kucała, bo nie umiała usiasc:-( sprobuje ten tormentiol, dzieki Lilianko:tak:

A moderatorem jestem styczniówek...

reklama
Asiowo ja nie wiem ale jak to 3 - dniówka to i krosty przejdą
( tak mi się wydaje )
Ja wróciłam od siostry , odwiozła nas autem . U niej na plaży teraz kicha bo wyławiają te zdechłe ryby ( nie wiem czy słyszałyście o masowym śnięciu ryb na zalewie zegrzyńskim ) brak tlenu.

Do góry