reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kasiu ale fajne suwaczki, od razu widać, że masz modeleczki w domku ;-)
Jolu oby to nie była jelitówka... zdróweczka Mikołajowi
a ja po zakupkach, ufff... kupiłam bluzkę i spódnicę, za to butów znów nie było ciekawych dobrze, że 8 lat temu kupiłam fajne klasyczne sandały do sukienki w uczelni o wszystko dopytałam i egzaminów kwalifikujących nie będe miała :-)
gwiazda nam nawet dużo nie marudziła, jak wrócilismy to poszła spać, na całe 30 min ciekawe czy do wieczora sie jeszcze kimnie (pobudka o 7 ) bo nie wyrobimy z marudą...
Jolu oby to nie była jelitówka... zdróweczka Mikołajowi
a ja po zakupkach, ufff... kupiłam bluzkę i spódnicę, za to butów znów nie było ciekawych dobrze, że 8 lat temu kupiłam fajne klasyczne sandały do sukienki w uczelni o wszystko dopytałam i egzaminów kwalifikujących nie będe miała :-)
gwiazda nam nawet dużo nie marudziła, jak wrócilismy to poszła spać, na całe 30 min ciekawe czy do wieczora sie jeszcze kimnie (pobudka o 7 ) bo nie wyrobimy z marudą...
J
Jola244
Gość
Mata miejmy nadzieje że nie :-(
marlena nad
:)
Witam wieczorkiem:-)
Ewunia trzymam kciuki za Wasza rodzinke
Lilianka udanego wieczorku
Agusia,Kacperek napewno potrzebuje Twojej bliskosci teraz,mozliwe,ze troszke jest zazdrosny o Kubusia
Basiu gdzie TY jestes?????tesknie
Kasia bombowe suwaczki;-)
zdroweczka dla chorujacych maluszkow
Mata,a jakiego koloru kupilas bluzke i fajnie,ze wkladasz sandaly ja bardzo lubie sandaly;-)
Magdziarko witaj
dzionek bardzo fajny,bylismy na plazy,spacerowalam brzegiem i tak sie mega wyciszylam,jak ja to uwielbiam,potem skoczylam na solara,Marynia juz spi,a ja sie rekaxuje na bb
Milego wieczorku kochane
Ewunia trzymam kciuki za Wasza rodzinke
Lilianka udanego wieczorku
Agusia,Kacperek napewno potrzebuje Twojej bliskosci teraz,mozliwe,ze troszke jest zazdrosny o Kubusia
Basiu gdzie TY jestes?????tesknie
Kasia bombowe suwaczki;-)
zdroweczka dla chorujacych maluszkow
Mata,a jakiego koloru kupilas bluzke i fajnie,ze wkladasz sandaly ja bardzo lubie sandaly;-)
Magdziarko witaj
dzionek bardzo fajny,bylismy na plazy,spacerowalam brzegiem i tak sie mega wyciszylam,jak ja to uwielbiam,potem skoczylam na solara,Marynia juz spi,a ja sie rekaxuje na bb
Milego wieczorku kochane
Ostatnia edycja:
maajka
Czerwcowa mama 2008
Witajcie dziewczyny!:-)
Dzis bylysmy juz obie z Maja w zlobku,bo wczoraj juz bardzo dobrze sie czula.Za to dzis zaczela kaslac....No,nic,daje jej syrop,moze samo przejdzie.
Z tymi wymiotami,ewentualna bakteria-poczekamy jeszcze i zobaczymy.Jak sie tak bedzie powtarzac to samo,to cos z tym bedzie trzeba zrobic.Tylko nasza pediatra teraz ma 3 tygodnie urlopu....
Agusia-nie dziwie sie,ze sie martwisz tym ''bratem'' Kacpra,ale moze rzeczywiscie Mejdia ma racje,zeby sie nie przejmowac dopoki ma dobre relacje z rowiesnikami.
Dzis bylysmy juz obie z Maja w zlobku,bo wczoraj juz bardzo dobrze sie czula.Za to dzis zaczela kaslac....No,nic,daje jej syrop,moze samo przejdzie.
Z tymi wymiotami,ewentualna bakteria-poczekamy jeszcze i zobaczymy.Jak sie tak bedzie powtarzac to samo,to cos z tym bedzie trzeba zrobic.Tylko nasza pediatra teraz ma 3 tygodnie urlopu....
Agusia-nie dziwie sie,ze sie martwisz tym ''bratem'' Kacpra,ale moze rzeczywiscie Mejdia ma racje,zeby sie nie przejmowac dopoki ma dobre relacje z rowiesnikami.
marlena nad
:)
Witam z rana:-)
mamy piekna pogode,zaraz lecimy na plac zabaw
zdroweczka dla Natalci i niech te zabki szybko wyjda
zdroweczka dla Mai
Milego dzionka:-)
mamy piekna pogode,zaraz lecimy na plac zabaw
zdroweczka dla Natalci i niech te zabki szybko wyjda
zdroweczka dla Mai
Milego dzionka:-)
reklama
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Cześć kobitki!:-)
Wczoraj mój T. miał urodzinki,
więc z Wojtkiem przyszykowaliśmy prezenty
i w drzwiach mu odśpiewaliśmy sto lat.
Ponieważ wrócił późno ledwo udało mi się Wojtka przetrzymać, bo po tej jednej drzemce wstał ok. 14.00, a była już 19.00. Zaraz potem usnął w try-miga.My za to z piwkiem rozłożyliśmy się na balkonie.
Nie minęło nawet pół godz. a mój Mały drań wstał
i koniecznie chciał z nami świętować.
Prób usypiania było chyba z 5,
a i tak nic nie pomogło, nawet dodatkowa butla!!!
Przetrwał z nami do 23.00
i całą nockę się wiercił.
Wstał przed 8.00 jak gdyby nigdy nic - ja oszaleję!!!
Wczoraj mój T. miał urodzinki,
więc z Wojtkiem przyszykowaliśmy prezenty
i w drzwiach mu odśpiewaliśmy sto lat.
Ponieważ wrócił późno ledwo udało mi się Wojtka przetrzymać, bo po tej jednej drzemce wstał ok. 14.00, a była już 19.00. Zaraz potem usnął w try-miga.My za to z piwkiem rozłożyliśmy się na balkonie.
Nie minęło nawet pół godz. a mój Mały drań wstał
i koniecznie chciał z nami świętować.
Prób usypiania było chyba z 5,
a i tak nic nie pomogło, nawet dodatkowa butla!!!
Przetrwał z nami do 23.00
i całą nockę się wiercił.
Wstał przed 8.00 jak gdyby nigdy nic - ja oszaleję!!!
Załączniki
Podziel się: