reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Gluszku mialam pewnioesc ze to po dicflor bo probowalm kilka razy i za kazdym razem bylo to samo. kazde dziecko inne i nam akurat nie podchodzi ten dicoflor
Witajcie u nas przerabana noc. Wojtal budizl sieco chiwal te 4 mu daja tak popalic ze szok.

reklama
Ola była niespokojna w dzień i wsadzała paluchy do buzi - u nas chyba idzie na dole 2 dopiero , potem zobaczę , może się już coś wykluło

Hejka,
dziś nocka przespana i pobudka po 6.00:-)!
Wczoraj była jedna i to krótka drzemka w dzień,
oj chyba Wojt też się przestawia:tak:.

Mata - och Ci faceci, dobrze, że chociaż pozmywał;-),
mój to owszem na spacer chętnie wyjdzie, albo zostanie z Wojtkiem,
ale muszę mu wszystko naszykować i Małego ubrać.:yes:

Magdalenko oj te czwórki, u nas też idą!!!:baffled:

Bbakania a gdzie Ty się podziewasz?:confused:

Dzien Doberek
Ja wczoraj zaszalałam z tym sprzątaniem:baffled: pomylam okna, poprasowalam...
O 17 pojechalismy na obiadek do Łodzi, maz zabrał swoich dziadków... ehhh cóż tu napisac, obżarlam się :szok::-D
Nadiola jest słaba, nockę przespała bardzo ładnie, kataru nie ma, ale ten kaszel ma nieładny hmm.

Majeczko zdróweczka zyczę!!!! ( cosik długo ma te wymioty)
Jola na pupkę najlepszy jest krochmallub mąka ziemniaczana ale tormentiol tez uzywalam przy Nadii i jest rewelacyjny...
Magdalenkol współczuje - niechaj 4 szybko wylezą ( hmm u nas dlugo wychodziły) ...
Aga ales faceta opitoiliła hahahaha i dobrze hahahaha:-D

Mąz poszedł biegac a ja szybko BB :-D idę zrobić mu sniadanie ...

Hello:-) Ja już posprzątałam, Kubcio bawi się w łóżeczku. I standardzik kawusia i zaglądam do Was:-D:-D:-D:-D Próbuję się dodzwonić do przychodni spytać o te zakichane szczepionki czy już są. Ale tam oczywiście albo numer zajęty albo nikt nie odbiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nocka pięnie przespana. Tylko Kacper robi mi ostatnio wycieczki w nocy. Wciska się do łóżka, albo obudzi mnie i marudzi, że mam przyjść do niego. W ogóle ostatnio jakiaś taka przytulanka z niego się zrobiła. Cały czas by się przytulał, siedział na kolankach. nigdy taki nie był, więc tym bardziej jest to miłe. A w ogóle od jakiegoś czasu ma jakąś fazę i cały czas słyszę że w każdym domu gfzie widzi zabawki na podwórku to miaszka jego brat:szok::szok::szok:. W każdym aucie jedzie jego brat. Zaczęłam się zastanwiać czy to normalne, ale Pani z przedszkola mnie uspokoiła, że to taki jego przyjaciel i powinno minąć. Czasami to mam nerwa bo cały czas klepie jedno i to samo. Najlepsze byłko jak kiedyś przechodziłam koło jednego domku, Kacper wyskoczył z tekstem że tu mieszka jego brat, a starsza pani która tam stała zrobiła wielkie oczy na mnie:-D:-D:-D:-D:-D Ciekawe co sobie mogła pomyśłeć;-);-);-)

Lilianko zdróweczka dla Nadinki. No to zaszalałaś wczoraj z jedzonkiem. Teraz na rower i trzeba spalić kalorie:-D:-D:-D

Dziewczyny oby zębolki szybko się wykluły a Wy żebyście trochę odpoczęły:tak::tak::tak:

Marta tak to jest z tymi facetami. Podobno nie potrafią zrobić więcej niż jednej czynności naraz. Choć podobno zdarzają isę wyjątki:-D:-D:-D

Lilianka albo na męza :-D:-D:-D
Aguś to faktycznie dziwne z tym przyjacielem - może to taka reakcja na brata i próbuje jakoś zwrócić uwagę hmmm....

witajcie

Mam pytanko... czy przy 3dniówce mozna wychodzic na spacery? Czy lepiej zostac w domu? Bo cos mi sie wydaje, ze mała ja własnie przechodzi, okaze sie za 2 dni...
Choc dzis juz spadła goraczka. Jest tak piekna pogoda, dlatego pytam...
i w ogole ja dzis miałam isc na EKG i po skierowanie na badania tarczycy i miałam małą zawiezc do dziadków, nie wiem czy jest sens ja meczyc... :confused::zawstydzona/y:

Aguś to faktycznie dziwne z tym przyjacielem - może to taka reakcja na brata i próbuje jakoś zwrócić uwagę hmmm....
Kasiu też mi się tak wydawało, że chodzi o zwrócenie uwagi. Pani mi powiedziała, że to się często zdarza. Mówiła tylko, żeby mu nie zwracać uwagi. Sama nie wiem.

Asiowo przy gorączce lepiej nie wychoodzić z domku i to się pewnie tyczy również trzydniówki

cześć kochane :-D:-D tak się opisałyście, i mam nadzieję że się nie obrazicie, że będę pisać do ogółu :tak:;-)
no to... hmmm, nie mogę powiedzieć mu ze go nie będę żywić, bo za ścianą jest teściowa - gumowe ucho a nie chce mi się jej słuchać, że jej synusia nie żywię i takie tam... szkoda mi jęzora na ną strzępić. Nie będę się stresować. ale teściówka wie że przegięła bo z dnia na dzień jest coraz grzeczniejsza. ;-) ale ja to traktuję z przymrużeniem oka. wysłałam go do urzędu pracy, ale pojechaliśmy za późno i nie było numerków, ale ma przyjść jutro na 10.15. A powiem Wam numer, po 2 tygodniach mamy już Anuli PESEL :-D:-D huraaaaa :-D a wracając do tematu... nieraz mnie już tak załatwił, że nawet na chleb nie miałam, aby kupić do domu. Ja muszę mieć pieniądze, a on ma a tylko jak musi to daje, jak sie pieluchy skończą czy mleko. A tak to nie jest skory dać na dom, bo to moja działka :angry: jak słyszę takie texty, to mam taką ochotę mu przywalić że szok, że nogami by się nakrył :angry: ale musi się wziąć za robotę, bo ja z pensji kasjerki 4 osób nie wyżywię!!! jeszcze z jego wymaganiami i w ogóle. ale tak to jest jak cały czas był cycusiem mamusi i wszystko było robione pod niego. Kupię coś dzieciom, to się dosiądzie, zje a potem się dziwi że mu awanturę robię :szok::angry: nie mam już siły...
ale ktoś miał rację mówiąc, że chłopy to podgatunek człowieka :-D;-) przynajmniej tak jest u mnie.
a najprawdopodobniej on chyba kogoś ma z kimś się spotyka, bo zauważyłam, ze mnie oszukuje. Tak jak załatwiał sprawy w moprze, wyszedł z domu o 9 a wrócił o 15. A wiem że w miedzyczasie spotkał się z jakąś babą :szok: zaczyna kręcić, oszukiwać, aż w końcu postawię go pod ścianą i pogadam, bo taka niepewność doprowadzi mnie do obłędu.

A temat odparzeń mam jedną odpowiedź TORMENTIOL!!!! zasmaruję dwa razy co zmianę pieluchy i po odparzeniu nie ma śladu :-D:-D na razie walczę z ostatkiem trądziku u Ani... na szczęście potówek nie ma. Dziś u nas gorąco to małe są w body bez rękawków :szok: gorąco jest niesamowite!!!!

życzę Wam udanego dnia babeczki!!!

reklama
Hej babeczki ;-)
ja wczoraj, a właściwie dzisiaj do 4 zasnąć nie mogłam :szok: mąż skorzystał chociaż ;-):-D

Aguś mi też się wydaje, że Kacper tak reaguje na Kubę, ale to chyba lepsze niż miałby go bić, gryźć itd ;-) od razu widać, że bardzo lubi brata :tak:

Majka wczoraj zapomniałam o Tobie :zawstydzona/y: z tymi wymiotami i biegunką to może byc też jakaś bakteria (u nas w rodzinie tak było, że kuzynki 2,5 letnia córka co chwilę miała niby jelitówkę, a okazało się po badaniach, że ma jakąś tam bakterię...)

Mejdija mój to też musi mieć wszystko na spacer przygotowane... od biedy sobie poradzi, ale jak widze te jego ruchy i szykowanie się pół godziny na spacer, to się we mnie gotuje :cool2:

Zaraz zbieramy się i smigamy na uczelnię co nieco pozałatwiać (tyle tych papierów i oczywiście cała masa pytań :sorry2:), a poza tym muszę sobie buty kupić, ale ja szukam zazwyczaj klasycznych rzeczy, a takie w sklepach trudno dostać :dry: no i chcę bluzkę do spódnicy kupić na wesele... (to lepszy zestaw niz sukienka, bo łatwiej małą nakarmić, jakby bardzo się dopominała ;-))

miłego dzionka :tak:

Do góry