reklama
marlena nad
:)
Witam wieczorkiem:-)
u nas caly dzien padalo,teraz jest zimno,wstawilam pranko i zaraz ide polozyc kompres na moje zmeczone wlosy;-);-)pozniej ogladne jakis filmik
Wszystkiego najlepszego dla Nati i Antosia z okazji ukonczenia 13 mcy
Milego wieczorku:-)
u nas caly dzien padalo,teraz jest zimno,wstawilam pranko i zaraz ide polozyc kompres na moje zmeczone wlosy;-);-)pozniej ogladne jakis filmik
Wszystkiego najlepszego dla Nati i Antosia z okazji ukonczenia 13 mcy
Milego wieczorku:-)
marlena nad
:)
Witam rankiem:-)
dzionek zapowiada sie fajnie,najpierw pojdziemy na spacerek,pozniej pewnie z kolezankami na kawusie gdzies skoczymy
Milego dzionka:-)
dzionek zapowiada sie fajnie,najpierw pojdziemy na spacerek,pozniej pewnie z kolezankami na kawusie gdzies skoczymy
Milego dzionka:-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Witam dziewczynki :-) mała dała mi pospać prawie do 7 więc jest ok a poza tym jestem na urlopie od wczoraj :-):-):-) 4 tygodnie :-):-):-)
Wstawiłam pranko , obejrzałam już filmik ( horrorek ) :-):-):-)
mała spaceruje po mieszkanku a ja sobie klikam do was
Wstawiłam pranko , obejrzałam już filmik ( horrorek ) :-):-):-)
mała spaceruje po mieszkanku a ja sobie klikam do was
Witam
My dzisiaj wstalismy przed 8 ale ja z potwornym bólem głowy...
Nadia buszuje po mieszkaniu a ja ogarniam M-4 :-)i ja zamierzam wstawic pranko ale widze ze pogoda sie zmienia i moze zaczac padać ... szkoda...
Kasiau horrorek od rana no no - my wczoraj wieczorkiem oglądalismy ...
Marlenko udanego dnia zyczę
My dzisiaj wstalismy przed 8 ale ja z potwornym bólem głowy...
Nadia buszuje po mieszkaniu a ja ogarniam M-4 :-)i ja zamierzam wstawic pranko ale widze ze pogoda sie zmienia i moze zaczac padać ... szkoda...
Kasiau horrorek od rana no no - my wczoraj wieczorkiem oglądalismy ...
Marlenko udanego dnia zyczę
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Dzień doberek :-)
a my dziś 6.30 - pobudka.
Ja dospałam jeszcze godzinkę bo T. wziął Wojtka.
Teraz Mały śpi, T. pojechał na sparing z kumplem, a ja pichce obiadek.
Potem może na Starówkę pojedziemy
Kasiau - to miłego byczenia przez 4 tygodnie!!!
Leniu**** - a co, należy Ci się!
Marlenko - no to dzionek fajnie się zapowiada!
Lilianko oby ta migrena szybko minęła, ja jak mam
ból głowy to nie moge myśli skupić!
Udanej sobotki!
a my dziś 6.30 - pobudka.
Ja dospałam jeszcze godzinkę bo T. wziął Wojtka.
Teraz Mały śpi, T. pojechał na sparing z kumplem, a ja pichce obiadek.
Potem może na Starówkę pojedziemy
Kasiau - to miłego byczenia przez 4 tygodnie!!!
Leniu**** - a co, należy Ci się!
Marlenko - no to dzionek fajnie się zapowiada!
Lilianko oby ta migrena szybko minęła, ja jak mam
ból głowy to nie moge myśli skupić!
Udanej sobotki!
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Patrzcie - wykropkowało mi słowo... ;-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Hello:-) u nas nocka super. Standardowo pobudka na mleczko o 7 a później spaliliśmy wszyscy do 9,30 Na wybrzeży pada i jest zimno. Nie mam jakiś specjalnych planów na dzisiaj, a coś mi się zdaje,że wybierzemy się na zakupki do Tesco a przy okazji połazimy po centrum handlowym. Dzieciaczki zajmują się sobą to wskoczyłam do Was.
Kasiu ale masz fajnie 4 tyg. urlopu. Dziewczynki będą zadowolone, że mają mamę dla siebie. Odpoczywaj kochana:-):-)
Asiowo widzę, że u Ciebie w przychodni podonie jak u mnie Kiedyś też poszłam i nie mieli szcze pionek a dzwoniłam dzień wczesniej i kazali przyjśc.
Mata będę trzymała kciuki za pracę. Nie wiem, ale mam przeczucie, że się dostaniesz. Obym tylko się nie myliła
Miłego dnia kobitki:-):-)
Kasiu ale masz fajnie 4 tyg. urlopu. Dziewczynki będą zadowolone, że mają mamę dla siebie. Odpoczywaj kochana:-):-)
Asiowo widzę, że u Ciebie w przychodni podonie jak u mnie Kiedyś też poszłam i nie mieli szcze pionek a dzwoniłam dzień wczesniej i kazali przyjśc.
Mata będę trzymała kciuki za pracę. Nie wiem, ale mam przeczucie, że się dostaniesz. Obym tylko się nie myliła
Miłego dnia kobitki:-):-)
reklama
cześć kochane, u nas nocka koszmarna, Ania ma chyba jakieś wzdęcia czy jakąś tam cholerę, nie moze sie załatwic pręży się i jęczy pomasowałam jej brzuszek to aż biedna płakała!!! szkoda mi jej... kupiłam Espumisan ten w kroplach, podaję jej doraźnie... ale nie za bardzo widzę aby pomagały, bo dzisiaj jest powtórka z rozrywki płacze, jest marudna i cały czas prawie wisi mi na piersi :-(
Dziewczyny, może Wy pomożecie, bo kobitki z czerwca 2009 - tam stosują niektóre jakieś krople simplex... używała może któraś z Was? pomagają? bo już coś mi się robi a chcę jej pomóc a nie mogę :--(
Za to Julinka kochane dziecko, obudziła się raz na smoczka i spała słodziutko od 22 do 7
udanego dnia Wam życzę, może u Was jest lepsza pogoda... bo u nas do du***szy:-( może się poprawi i coś ociepli po południu, to wyjdziemy na spacerek...
Dziewczyny, może Wy pomożecie, bo kobitki z czerwca 2009 - tam stosują niektóre jakieś krople simplex... używała może któraś z Was? pomagają? bo już coś mi się robi a chcę jej pomóc a nie mogę :--(
Za to Julinka kochane dziecko, obudziła się raz na smoczka i spała słodziutko od 22 do 7
udanego dnia Wam życzę, może u Was jest lepsza pogoda... bo u nas do du***szy:-( może się poprawi i coś ociepli po południu, to wyjdziemy na spacerek...
Podziel się: