reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U nas w domu wielka radość wróciła starsza siostra i z bardzo śpiącej Oli zrobiła się wersja hulaj dusza :-D:-D:-D ale fajnie się dziewczyny bawią

reklama
Fajnie ze Ola tak reaguje na siostre

Magdziarko Michał je juz wsyztsko, dorosłe jedzenie tez. Tu bardziej chodzi o to ze nie jada słoików - po protstu wole mu ugotowac a to zupełnie inaczej smakuje i boje sie ze nie bedzie chciał mi ich jesc...

Dobry wieczór :-D
Basiu, witaj serdecznie z powrotem :-D:-D super, że już jesteś :-D

Głuszku, dzięki za słowa otuchy :tak: u mnie Julka jak jeszcze jadła słoiczki to bardzo lubiła po 6 mcu kurczak w potrawce z jarzynkami,po 8 mcu pomidorowa z indykiem, po 9 mcu jarzynkowa z kluseczkami... teraz nie daję jej słoiczków więc nie pamiętam wszystkich dań jakie jej podawałam... a u mnie Julka też nie próbowała pomidora, ale jak ugotuję pomidorową, to wcina aż jej się uszka trzęsą :-D:-D

Ps muszę dać radę, jak na nikogo nie mogę liczyć, musze być silna dla moich lalek!!!:tak:

Magdziarko, witaj! gratulacje udanych występów :-) :tak:

A mojej Anulce coś wywaliło ale tylko na buźce, nie wiem co to za cholera, ale przemywam ją solą fizjologiczną i takie jakby bledsze... np jak wstanie to ma całą buzię w takich krostkach :angry: przeymję jej i blednie. nie wiecie co to? ratujcie!!! bo Julinka też to łapie ma parę wyprysków na prawym poliku :angry: i nie wiem co to :-:)-(

Hej hej!
My powoli sie zbieramy i razem z Barta drzemką będziemy jechac!
Do zobaczenia za ok. 2-3 tygodnie... już za Wami tęsknie!
Będziemy w kontakcie!

Mata do zobaczenia w realu!!! Może Ula da radę z nami się spotkac;-)

Buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie laseczki:-):-) Ja znów mam dwudniowe zaległości. Pewnie Wam już pisałam, że do Darłowa przyjechali nasi znajomi więc popołudniami i wieczorkami są u nas. Wczoraj mąż mój miał urodziny więć pogrilowaliśmy w świetnym towarzystwie. Ale, żeby za wesoło nam nie było, to facet puknął nam w auto zaparkowane pod domem. My tam sobie gadka-szmatka i nagle zobaczyłam jak naszym autem zatrzęsło.

Daruuunia udengeo urlopu i fsjnej zabawy. 2-3tyg:szok::szok::szok: Ja byłam pewna że Cię nie będzie max 1,5tyg. Ale się wybyczysz

Witajcie kochaniutkie :-D
u nas nocka w miarę, Julinka przespała całą nockę i spała do 7, a Anulka budziła się raz na żarełko. Teraz młodsza odpadła a Julinka się z nami bawi. Jak będzie mozliwie - nie będzie padać, to może po południu wyruszymy na spacerek :-D
Basiu, chrzest powiadasz... moja Julka od chrzestnej - mojej siostry, dostała złoto, a od chrzestnego fotelik do karmienia. Praktyczne i służy do tej pory ;-) ja kupując prezenty, staram się aby były one praktyczne i służyły obdarowanemu.

a co do tych krostek, to nie wiem co to... ma tylko na buzi i sie to utrzymuje całe dnie. Przemywam jej czy solą fizjologiczną czy wodą przegotowaną, to jedynie to troszkę blednie ale krostki zostają... kurczę nie wiem co to... bo potówki to by miała całe ciałko a ma biedna tylko na buźce... :-(

Daruniu, szerokiej i bezpiecznej drogi :tak::-D

Agusiu, ale bardzo auta Wam nie skasowali? oby!!! :tak:

życzę Wam udanej i słonecznej niedzieli :-D

Kacha a może kup małemu wczesniej gotową zupke i spróbuj mu ją dać
Basia może kup właśnie coś z serii fotelik do karmienia , huśtawka ,itp

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry