reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No właśnie najgorsze jest to ciągnięcie w dół...noszę małego z przodu pleckami do mnie...i w takiej pozycji jest znacznie odchylony ode mnie:dry:. Nosidełko zostanie chyba tylko na szybkie wypady do sklepu. Oglądałam te nosidła ergonomiczne, fajne ale jak dla mnie za drogie:zawstydzona/y:

reklama
Cześc laski.
Ja jestem taka umęczona tym cholernym komputerem......wiadomo dlaczego.

No i moja nieobecność była spowodowana tym samym:tak::tak: A do tego dosżło jeszcze marudzenie Kuby na maxa. W dzień mało spi w nocy często się budzi. Rano usypianie zajęło mi 40 min i kolejne 40 spał. Wieczorem M go kładł bo ja aerobikowałam się;-)i do tej pory zaliczył już 4 pobudki a około północy jak się wybudził to musiałam go dobre 40min kołysać, odkładać i tak w kółko. Ciekawe ile razy jeszcze do rana się obudzi:wściekła/y:. a ja co oczywiście zamiast położyć się to siedzę na BB i patrzę co naskrobałyście:tak::tak::tak:. Tęskniło mi się za Wami i za ploteczkami;-). Mam nawet wyrzuty. Bo niby czasami weszłam zobaczyć co napisałyście, ale w związku z misją którą miałyśmy z Magdą do spełnienia nie udawało mi się nic napisać

Witam z rana :-)

Joan-na ja też często z mężem się popstrykam w nocy jak mała marudzi :sorry2: ja jak jestem śpiąca, to jestem zła i bez kija nie podchodź :zawstydzona/y:

Magdziarko a co myslisz o chustach Mei Tai? Bo ja sie przymierzam do uszycia takiej, bo mi ręce odpadają, cos mi się zdaje, że mała znów zaczęła sporo na wadze przybierać :sorry2: a ona to kocha rączki:dry: no i głupie wywieszenie prana na dworze byłoby szybsze i prostsze :tak: wiem, że MT ma mniejsze możliwości jak chusta, ale w praktyce banalne w obsłudze i nie trzeba sie tak motać jak z chustą tradycyjną :-p

Agusia, Magdziarka nasze strażniczki porządku :-D

Agusia mam nadzieję, że reszta nocy była juz lepsza :sorry2:

U nas w końcu nawet fajna nocka :tak: mała co prawda 0 22 obudziła sie z płaczem i o 23 na jedzonko, ale potem pobudki o 2, 4.30 (tu sie powierciła terochę, pogadała, zaklaskała i poszła spać :rofl2:) i się obudziłuyśmy o 6.30 i do 7 w łóżku, jej juz nie pamiętam tak długiego spania i leżenia w łóżku :-D mam nadzieję, że Jasio tez miał dobrą noc dzisiaj :tak:

miłego dnia mamusie:-)

Cze laski
Ja byłam wczoraj po pracy na mieście całą rodzinkąi Ola strasznie znosi jazdę w wózku. Fakt, że odzwyczajona bo mój z nią nie wychodzi i praktycznie połowę drogi szła na rękach. Może się przyzwyczai - jak będzie lato to już będzie wolała śmigać na nózkach :-) tak w dzień to tylko przy kanapie staje i w boki łazi

Mata moze juz Dobrusi tak zostanie
U nas nocka taka sobie Wojtyek budzil sie chyba ze 3 razy na smoka i raz na jedzenie. Teraz juz wojuje w łozeczku gada sam do siebie
Agusia Ola to mala cawaniara co ma byc wozona jak moze byc noszona.

Witam z rana:-)

Mata oby Dobrusi tak zostalo milo slyszec takie dobre wiesci z rana:-)
Kasiau Ola jeszcze troszke i sama bedzie smigac po dworku:tak:

Milego dzionka:-)

Witajcie!
Jestem lekko zakręcona, głowa mnie boli ale pewnie przez to przeziębienie bo Jasio wtulał się we mnie w nocy więc tylko 5 ray poudka i w miarę się wyspałam :tak:
Pogoda taka sobie zobaczymy jak będę się czuła to może wyskoczymy z małym na spacer :dry:

Moja znajoma ma taki i jest zadowolona ;-) ćwiczy oglądając TV :-D

a'propos nocki cieszę się, że wypoczęłaś

Agusia tym razem współczuję nocy ale mam nadzieję, że w dzień chłopaki dadzą Ci odpocząć :tak:

Kasiau mam nadzieję, że Ola przyzwyczai się do wózeczka i będzie już tylko lepiej :-)

Miłego dnia mamusie ;-)

Witajcie laseczki:-)

U mnie dzisiaj chlapa za oknem:wściekła/y: leje od rana:wściekła/y: i oczywiście przymusowo siedzimy w domu bo jak tu wyjść na spacer:baffled:
do tego lenia załapałam:baffled: a pranie nadal się piętrzy na fotelu:sorry2: może jak M wróci z pracy to najdzie mnie ochota na prasowanie:-p
Aniknulko mam nadzieję że wygrzałaś się nocą i choróbstwo odeszło:tak:
Mata super ale nic więcej nie piszę by nie zapeszyć;-)
Mamoot łyżwy szalejesz:-)

miłego dzionka:tak:

reklama
Witam

U nas noc ok. Nawet się wyspałam. Dziś o 5 mąż pojechał na szkolenie do Łodzi i wróci dopiero w czwartek w nocy. Aż się boję dzisiejszej Arturkowej nocy:confused::baffled::baffled::baffled:

Zapomiałam się pochwalić:zawstydzona/y:;-) Mąż w poniedziałek kupił mi blender Brauna ze stalową końcówką. Maszyna z..... Super wszystko miksuje, końcówka szybciutko się myje. Jest poprostu ekstra. I Arturek zjadł wczoraj prawie 200ml mojej zupki, także jestem baaaardzooo zadowolona.

Wczoraj zrobiłam niezły numer:zawstydzona/y: Jak wyciągałam fotograficzną kartę pamięci z laptopa, to tak mi wyskoczyła, że.... wskoczyła do kubka pełnego herbaty.
smiles_60.gif
Na szczęście działa.:-):-):-)
smiles_354.gif

Do góry