reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Konkurs (wklejam bo wiem że niektóre mamy udział biorą :tak:)
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci

Mata - ja jestem zdesperowana, bo za kilka miesięcy chce jakoś przyzwoicie i szczupło w sukni ślubnej wyglądać... nawet myślałam o głodówce, ale to bez sensu bo później tylko efekt jojo :baffled:
Bbakania - jem słodycze okazyjnie, nie jem już nic po 18 i co? i lipa, waga nawet nie drgnie, a wręcz idzie w górę :angry: rano jem śniadanko (dość obfite), potem podjadam owoce i jogurty, a na końcu obiad...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam to samo, kocham chlebek:confused2: a o słodyczach nie wspomnę - mogłabym siedziec i jesc czekoladę itd itp... :sorry:wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd, ja mam ok 6 kg nadwagi, ale jak na razie nie widze szans. Codziennie sobie mówię - OD Jutra:rofl2:
Bbakania co do tych zaslon - mnie się marzą rolety rzymskie:-pale cena jest powalająca- w tamtym roku laska nam wyceniła okno z balkonem na ok 3 tys złotych - mamy normalne rolety a ja chce cos jasnego w oknach bo teraz mam sliwkowe z tafty zasłony ( są bardzo ladne ) ale pomyslałam, sobie, ze troszkę na wiosnę - lato rozjaśnie w salonie...
A Nadinka obudziła się , zjadła i teraz sie bawi w swoim kojcu .... a ja porządek z ciuchami mam za sobą ufff:eek:

Dziewczyny, help :zawstydzona/y:
Jakiś czas temu coś tam w ustawieniach pozmieniałam i jak się teraz loguję to mam najświeższe posty na pierwszych stronach, a nie na ostatnich... jak wrócić do poprzednich ustawień? może moje pytanie jest głupie ale szukałam i naprawdę nie wiem :baffled: i jak chcę teraz komuś pomóc wysyłając linka to mu się zła strona pokazuje :-(

A my już po spacerku, Bart teraz siedzi w pokoju i sie bawi a ja pędem na bb ;-)

Mata z tym co napisałam to mojej siostry chłopaka rodzina była także sytuacja nieciekawa...
A co do braku nerki, to moja siostra też miała takie zdarzenie(jeździła w pogotowiu), że dziecko zaginęło w parku, a na drugi dzień je w parku odnaleźiono z kartką "bez jednej nerki" i to rzeczywiscie fakt...

Joasiek tak jak napisała bbakania nie jem pieczywa, ziemniaków, makaronu- chociaż od czasu do czasu pozwole sobie na makaron, a ostatnio nawet zjadłam 10 frytek ;-) a do niejedzenia pieczywa już się przyzwyczaiłam... a waga mi spadła- ale dużo od cwiczeń :tak: także wytrwałości życzę ;-)
Na szczęscie ja nie lubie slodyczy ;-)

Dziewczyny, help :zawstydzona/y:
Jakiś czas temu coś tam w ustawieniach pozmieniałam i jak się teraz loguję to mam najświeższe posty na pierwszych stronach, a nie na ostatnich... jak wrócić do poprzednich ustawień? może moje pytanie jest głupie ale szukałam i naprawdę nie wiem :baffled: i jak chcę teraz komuś pomóc wysyłając linka to mu się zła strona pokazuje :-(
Yes, yes, yes!
Uparłam się, poszukałam jeszcze raz ustawienia i... udało się :-D

Hej kobietki!

Wszystkiego naj naj dla Bruna oraz dla Liliankowego Meza:-)

Ja dzis wzielam sie za siebie i mam nadzieje,ze tak mi juz zostanie.Rano jak Maja zasnela wzielam sie za cwiczenia (mam dvd)plus steper,no i wykluczam czekolade z jadlospisu,slodycze tylko z tych zbozowych ciasteczek,no i zmniejszam porcje,ilosc tluszczu.Taka zwykla dieta plus cwiczonka powinny mi troszke pomoc.
Musze jeszcze kupic wage,bo nie wiem nawet ile waze,a teraz chce to kontrolowac.
Ale tych slodyczy tak mi szkoda.....;-)

oj dziewczyny na dietę przechodzą:-) trzymam kciuki:tak:
a tak sobie myślę Darunia jak nie jesz pieczywa to co jesz:-D:confused: nawet razowego:confused:
ja jem do 18-tej i mam -2 kg:tak: a słodycze to lubie najbardziej przed @ a później mogłyby nie istnieć:tak:

Mata mi biust spadł o nr niestety miseczka B:sorry2: ale ja nawet karmiąc nie miałam dużych piersi:no:

A mnie rozkłada jakieś przeziębienie :wściekła/y: oj podejrzewam, że po tych imieninach mamy, wszystko w biegu, złapałam jakieś świństwo a jedna osoba przyszła przeziębiona więc w powietrzu krążyło :wściekła/y: ach szkoda gadać, jestem już padnięta kochane wybaczcie idę pod prysznic i do łóżeczka :tak:

przyznam się też do małego grzechu :zawstydzona/y: zjadłam dziś 2 batony jakiś brak magnezu czy co? :crazy: I szlag trafił moje starania ale od marca idę na aerobik :-D u nas w miasteczku ;-)
Buziaki spokojnej nocy :-)

reklama
Aniknulka zdróweczka, oby nic Ciebie nie złapało :tak:

Lorcia lepszy numer niż wcale ;-) mi biust podskoczył 3 rozmiary i może troszkę spadło teraz, ale nie dużo i mi to przeszkadza, bo muszę duże ubrania nosić i wyglądam o wiele grubiej :dry: już nie mam pomysłu co zrobić, żeby schudnąc... nie słodzę, ograniczyłam słodycze do minimum, ostatni posiłek jem o 18 juz od kilku ładnych miesięcy i nic :dry: tylko u mnie problem polega na zajadaniu nerwów :zawstydzona/y: ale staram się nie podjadać i zamiast kolejnej kanapki to mineralną popijam :sorry2:
oby do wiosny, włącze motorek, cały dzien na dworze, to może cos zgubię ;-)

Do góry