reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ewciu;
lepiej dzisiaj pozostań w dwupaku - lekarze pewnie będą chcieli oglądać meczyk ;-)

Milko;
teraz dopiero doczytałam,że mamy Dzieci z jednego dnia :-) ale fajnie :-) wszystkiego najlepszego dla Córci.

heh u mnie czop jak odpadł to nie dało sie go pomyliś z niczym innym :-D wygladał jak galaretka :baffled:
Daruuunia powiem ci ze ja nawet nie spodziewałam sie ze moge sie tak szybko rozdwoić, 2 dni wcześniej malowałam pokoj i skrecałam meble noc wcześniej byłam w Poznaniu odebrać męża z lotniska:-D a tu nagle taka niespodzianka. :-D choć obiawów jakichkolwiek wczesniej nie mialam!

Co do spania maluszkow ja juz swoja niunie uregulowalam jedzonko co 3 godzinki rowno 12-3-6-9 i nawet nie musze na zegarek patrzec bo idealnie o czasie sie budzi. A w nocy czasem po kąpieli to nawet 4-4,5 godzinki przespi :-D wiec meczol z moim M obejrzymy w spokoju!

Mati w dzień budzi się co jakieś 2 - 3 godzinki a noc prawie całą przesypia :-) nie wiem czy wam pisałam,że śpi z nami w łóżku - z czystej mojej wygody :-) jak się przebudza to zaraz go pomemłam i dalej śpi :-D:-D

Urszula ale masz super z tym swoim maleństwem :tak::tak::tak:
Moja mama mówiła, ze ona tez nie miała zadnych objawów... i z pracy ją zabrali na porodówkę :tak: to bede sie dalej łudzic ze moze urodze w terminie.... bo oczywiscie poszłam do sklepu i wszyscy z taką miną ze ja jeszcze sie przytoczyłam na zakupy :baffled:

Joanno super ze Mati z Wami spi- to takie słodkie - no jakby nie patrzec moj tez z nami spi :-D

u mnie bylo to samo wszyscy w szok wpadalai jak ja w 9 m-cu latalam po sklepach , urzedach, i jeszcze nadganialam remont a juz szczytem wszytkiego byl ten wypad do Poznania. :-D jedna noc a mala urodzilaby sie gdzies na trasie Lubin-Poznań|:-D

Asiu podziwiam ze śpicie z maluszkiem, my z moim M boimy sie ze moglibysmy ja gdzies pacnąc przez sen niechcacy. Oj jak mi sie marzy zeby moja mala przespala choc jedna noc w całości. Ale bym byla szczesliwa i wyspana :laugh2:

Ula;
wiesz jak my śpimy :-) ja na jednym brzeszku - Jacol na drugim a Mat w środku jak Król - dodam,że ma najwięcej miejsca a łóżko jest spore. Kładziemy go na dużej poduszce w usztywnianym rożku - lubi być ciasno owinięty :-)

Ewciu;
lepiej dzisiaj pozostań w dwupaku - lekarze pewnie będą chcieli oglądać meczyk ;-)

Milko;
teraz dopiero doczytałam,że mamy Dzieci z jednego dnia :-) ale fajnie :-) wszystkiego najlepszego dla Córci.

hehe - no ja pisalam ze zapowiada Ci sie super towarzyskie, gadatliwe i energiczne dziecko ze sporym potencjalem artystycznym - takie sa podobno te blizniaki i taka jest moja Agata. To taka mala Bielicka. Nawet kolekcjonuje ....nie kapelusze lecz torebki :-D

my nasza Zuzke też na początku ciasno owiljaliśmy w rozek a teraz to sama sie rozkopuje:-) juz drugiego dnia zycia wiadziala jak wyciagnac łapki i do czego służą paluszki( do ssania :-D) jak czasem kladziemy Niunke miedzy nami to oboje na czujce spimy albo drzemiemy bo ona taka kruszynka.
Dziś mielismy pierwsza wizyte u lekarza. Zuzka rosnie zdrowo, obecnie waży ponad 3 kg i jest 52 cm długa wiec w ciagu 2 tyg przytyla 270gr i urozła 4 cm :-D

reklama
Do góry