reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hihiih Daruś sobie kurna wywróźyć coś nie mogę a myślisz że Tobie wywróże :-) no dooobra, patrze w fusy :-D(żartuję) i kraczę gdzieś na sobotę??;-)
ehhh już mi wali od tego wyczekiwania i siedzenia w domu :baffled: chociaż tyle dobrego że fasolka szparagowa mi się gotuje, koktailik truskawkowy w lodówce się chłodzi :-) a potem się dziwie że kg mi lecąąą :-D

Dzięki Flexy za wróżby ty już 4 dni po to pewnie jeszcze ze 3 jakby dzidzia nie chciała wyjść ?
Oby wam się sprawdziły wasze terminy wymarzone:-).
Ja tam dostałam zwolnienie jeszcze na miesiąc i jak przenoszę to dodatkowe parę dni posiedzę w domku. Na szczęście mam energy więc mogę siedzieć w domku , jak nic człowieka nie boli to super. Przecież małej nie wypchnę na siłę . Jeszcze się nie urodziła a już mamuśki się nie słucha i nie chce wyjść :-):-):-)
Na jutro mam plan wypucować kuchnię po raz kolejny , może jeszcze poukładam w szafkach ubranka bo sama nie wiem co z nimi zrobić i jak je posegregować. Z jednej strony niby przytyłam tylko w brzuchu ( ogólnie 13 kilo) ale licho wie jak będzie po porodzie i nie wiem jak się zabrać za te ciuchy i które odłożyć wyżej na półki.

Aniaw23 gratuluje!!!:-):happy2::-D

Jola244 trzymaj sie, wszystko bedzie dobrze:tak:

Myszko dobrze, ze maluszek juz w domu. Rozpieszczaj go dowoli:rofl2:

Lorcia u mnie polozna tez juz byla. Maly rosnie jak na drozdzach, tylko ja chudne bo przy trojce dzieciakow nawet nie mam kiedy zjesc:confused:

Pozdrawiam, u nas burza i leje mocno sie ochlodzilo to moze z tad ten wysyp.
Pusto sie jakos robi na BB - albio karmia albo rodza:laugh2:

a ze mnie coś powietrze zeszło...:baffled: podoga super, bo ok 18 stopni, deszczyk pada więc super...;-) ale ja taka zmęczona, spiąca i nie do życia jestem:zawstydzona/y: kurcze mnie jakieś dziwne w kręgosłupie łapią i jakaś słaba jestem... a ruszać się juz w ogóle nie umiem... a gdzie tam koniec miesiąca:baffled::baffled::baffled:ehhh...

Zaglądam na chwilkę i widzę same dobre wieści. :szok::szok::szok:. Trudno nadrobić zaległości. nie mam chwilowo czasu, żeby podczytywać na bieżąco bo goście przyjechali, ale staram się jak mogę.

Magdziarko Ogromnie Ci gratuluję. W końcu możesz tulić Antosia. Buziaki

Aniaw23 dla Ciebie również gratulki.

Myszko cieszę się, że już Melcia w domku. W końcu się doczekałaś.

Jola trzymam kciku za Ciebie i maleństwo

Za wszystkie nierozdwojone mamy trzymam kciuki za szybkie i mało bolesne porody. I oby Wasze dzidzie nie wlekały z narodzinami.

Tak z grubsza tylko przejrzałam. Wybaczcie:-( Na weekend już będę sama to postaram się ponadrabiać zaległości.
U mnie dzisiaj była położna pogadała i poszła. Pediatra zjawi się na wyraźne życzenie, jeśli coś się będzie działo. A tak to dopiero zobaczy dziecko na szczepieniu. Nie wiem co to za polityka ale wydaje mi się że to lenistwo.
Mały mój różnie śpi i je. Raz potrafi przespać 4 godz. za innym razem po godz. już nie śpi. A tak go ostatnio chwaliłam. ale co tam. I tak znajduję przy nim czas dla siebie. Czego nie miałam przy Kacperku.

czesc dziewczyny dawno mnie tu nie było bo ostatnie 7 tygodni spędziłam w szpitalu - najważniejsze chciałam sie pochwalić moim synem urodziłam miesiąc wcześniej tak więc czerwcową mamą nie jestem ale mam za to zdrowego wczesniaczka urodziłam 15 maja przez cesarkę ponieważ traciło sie tętno maluszka na KTG mały Karolek ważył 2480 g i miezył 48 cm dostał 10 punków . oboje spędzilismy 3 tygodnie w szpitalu , poniewaz mały sie rozchorował - miał zakażenie krwi, zakażenie dróg moczowych i był na granicy zapalenia opon mózgowych, ale najważniejsze , że juz jest wszystko ok jest zdrowy. pozdrawiam WAS wszystkie i trzymam za was kciuki powodzonka

Mam wiadomość od Limby. Wysłała sms do Magdziarki ale wiadomo Madzia nie miała jak jego odebrać. Właśnie przesłała mi i udało mi się ja odczytać.
No to limba została mamą dzisiaj o 8 rano waga Adasia 3640 Poród trwał 15 minut i to bez znieczulenia!!!!!!!!!!!!
Zdjęcie synka wstawiłam na zamkniętym wątku

Limba gratulacje!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry