reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dołączam się do dziewczyn które mają dość. Byłam na Ktg wszysko ok i nic nie słychać, aby miała się rozdwoić. Z tego wszyskiego kawałeczek ogródka skopałam i posadziłam sadzonki dyni i cukini.

Madziu przepraszam ale jeszcze ci nie krzkałam więc KRA KRA KRA KRA!!!!!!!!!!!!

Magda to i ja na Ciebie nakraczę

A tu krakająca wrona :-D

54crow.jpg

Czesc dziewczyny.Upał taki ze życ sie nie da.Zaliczyłam dzisiaj plaże,dwugodzinny rajd po miescie.Teraz padam ze zmeczenia.Mały siedzi tak nisko ze nie moge chodzic,sikanko co chwileczke.Normalnie krocze mi sie rozchodzi.Bardzo dużo sluzu i czuje sie smiertelnie zmeczona.
Dzisiaj ważny mecz,po meczu Polska Anglia w 1973 ja sie urodziłam a mama ledwo zdązyła na porodówke bo musiała pooglądac do konca,moze po meczu Polska Niemcy postanowi sie urodzic mój bobas;-);-)
Gdyby tak miało byc to wynik meczu bedzie 1-1.;-);-)
Spadam do wanny ze stertą swieczek i książką.Mam przeczucie ze pojade dzisiaj do szpitala,zobaczymy czy sie spełni.A wszystkim przeterminowanym
KRA,KRA,KRA,KRA :tak::tak::tak::tak::tak:

Przestalam ogladac jak juz w 19 minucie nam szczelili, dobrze ze przynajmniej Kubica mozna sie pochwalic. No nie taka akcje Zurawski zmarnowal:wściekła/y:
dorciacz powodzenia
limba szybkiego rozdwojenia
wszystkim, ktore jeszcze czekaja KRA KRA KRA

Moze jednak pojde poogladac, w koncu wazny mecz a dopoki pilka w grze wszystko moze sie zdazyc:confused:

Ja też jeszcze nie krakałam a więc KRA KRA KRA wszystkim gotowym do wypakowania :-)
Szkoda ze chłopaki sie nie popisali w pierwszej połowiie- dobrze ze Roger wchodzi w drugiej- może coś strzelimy?!?! :tak:
Ja też juz sie słabo czuje- nie mam siły- nawet do sklepu boję sie iśc samej :baffled: wczoraj jak wracałam ze sklepu to taki ból mnie chwycił ze zamiast wracac 3 minuty to wracałam z 20 min :crazy: tez juz mam dosyc!

reklama
O Jezu jak oni grają .....
Moja mała kibicka kazała sobie namalować dwie flagi na buzi no i nawet trochę ogląda mecz ale mnie rozśmieszyła bo mówi : o jeju jak oni mogą grać w piłkę jak jest tak gorąco !

Do góry