reklama
dorciacz
Aktywna w BB
Dobre zdjęcie
mata-kow
mama do kwadratu :)
Magdziarko no na Ciebie to rzeczywiście sposobu ni emożna znaleźć, za twarda babka jesteś i tyle ;-)
Dla wszytskich chcących się rozdwoić, a przede wszytskim dla blokujących kolejkę
kra kra kra
no ni edajcie się dłużej prosić ;-)
Dla wszytskich chcących się rozdwoić, a przede wszytskim dla blokujących kolejkę
kra kra kra
no ni edajcie się dłużej prosić ;-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Super fotka :-):-):-)
dorciacz
Aktywna w BB
No i panowie przegrali :-( Szkoda trochę, bo kiedyś by trzeba wygrać z Niemcami. I oczywiście wg panów komentatorów winny biedny Benhaker.
Ale jeszcze dwa mecze i trzeba trzymać kciuki - jak ktoś lubi piłkę:-)
MOja Zuzia chyba lubi, bo rozdawała kopniaki na prawo i lewo;-)
Ale jeszcze dwa mecze i trzeba trzymać kciuki - jak ktoś lubi piłkę:-)
MOja Zuzia chyba lubi, bo rozdawała kopniaki na prawo i lewo;-)
Hihihi ale fajny pomocnik
Mój mąż miał ubaw jak złościłam się na naszych podczas meczu no i mówił że może wkurze się wkońcu tak że zaczne rodzić nużą mnie strasznie pytania czy to już, jak się czuje, czemu jeszcze nie rodzę... no k...urka przecież jakby to odemnie zależało to Majka miałaby już jakieś 2 tygodnie dziś teściowa też rzuciła jak przyjechaliśmy do nich - a ja myślałam że Maja już jest... a ja na to -no jest, u mnie w brzuchu....
Widzę że nie tylko mnie spojenie łonowe boli... momentami wstać z kanapy nie mogę, nie mówiąc już o odwróceniu się w łóżku....
Mój mąż miał ubaw jak złościłam się na naszych podczas meczu no i mówił że może wkurze się wkońcu tak że zaczne rodzić nużą mnie strasznie pytania czy to już, jak się czuje, czemu jeszcze nie rodzę... no k...urka przecież jakby to odemnie zależało to Majka miałaby już jakieś 2 tygodnie dziś teściowa też rzuciła jak przyjechaliśmy do nich - a ja myślałam że Maja już jest... a ja na to -no jest, u mnie w brzuchu....
Widzę że nie tylko mnie spojenie łonowe boli... momentami wstać z kanapy nie mogę, nie mówiąc już o odwróceniu się w łóżku....
marlena nad
:)
Tak szkoda ze przegralismy:-----(Ale jakos duszno dzisiaj pewnie bedzie trudno nam spac w nocypozdrawiam Was dziewczynki
J
Jola244
Gość
witam kochane babeczki nie martwcie się ze przegraliśmy po prostu nasi piłkarze byli dziś zmęczeni .
Magdziarko ja nie będę krakała ale w środe urodzisz Joannie25 wykrakałam to może i tobie mi się uda
Anulko cieszę się że jesteś już w domu
Magdziarko ja nie będę krakała ale w środe urodzisz Joannie25 wykrakałam to może i tobie mi się uda
Anulko cieszę się że jesteś już w domu
reklama
dorciacz
Aktywna w BB
Uciekam do łóżeczka i wszystkim życzę spokojnej nocy - no chyba, że ktoś się ma zamiar rozdwajać.;-)
Podziel się: