reklama
J
Jola244
Gość
Kasiu z tym spaniem to nawet dobry pomysł a jeszcze jak by ktoś tak urodził za mnie i oszczędził mi bólu to całkiem była bym zadowolona
dorciacz
Aktywna w BB
Aniknulka, masz rację z tym brakim czasu po porodzie :-). Ja sobie podczytuję co piszą majówki i jak się porozdwajały ( już prawie wszystkie ), to zaglądają tam rzadziej. Ale z czasem to się pewnie znowu rozkreci i będzie tak jak mówicie o kupkach, pieluszkach, kolkach i cyckach. Ale będzie wesoło ;-)
I ja się dołączam do zawodzenia zmęczonych mamusiek :-) i jak pójdę w piątek do lekarza, to chyba od wejścia mu powiem : Kończymy tę zabawę Panie doktorze ;-)
Jola, smacznego życzę przy tych czereśniach. A czy w cukrzycy można jeść czereśnie ? Aniknulka, może wiesz ?
I ja się dołączam do zawodzenia zmęczonych mamusiek :-) i jak pójdę w piątek do lekarza, to chyba od wejścia mu powiem : Kończymy tę zabawę Panie doktorze ;-)
Jola, smacznego życzę przy tych czereśniach. A czy w cukrzycy można jeść czereśnie ? Aniknulka, może wiesz ?
J
Jola244
Gość
DziekujeAniknulka, masz rację z tym brakim czasu po porodzie :-). Ja sobie podczytuję co piszą majówki i jak się porozdwajały ( już prawie wszystkie ), to zaglądają tam rzadziej. Ale z czasem to się pewnie znowu rozkreci i będzie tak jak mówicie o kupkach, pieluszkach, kolkach i cyckach. Ale będzie wesoło ;-)
J
Jola244
Gość
Alize dzięki za cenne wskazówki
ja tez bym chetnie przespala te dni do porodu najchetniej razem z porodem
maz chodzi za mna i pyta czy bede dzis rodzic bo nie chce mu sie isc do pracy..moze bym i rodzila gdybym sie nie bala
a po porodzie bedziemy glownie chyba wchodzic na BB zeby sie pozalic albo poradzic;-)
maz chodzi za mna i pyta czy bede dzis rodzic bo nie chce mu sie isc do pracy..moze bym i rodzila gdybym sie nie bala
a po porodzie bedziemy glownie chyba wchodzic na BB zeby sie pozalic albo poradzic;-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Najgorsze w tym czekaniu jest ta rutyna która już daje o sobie znać bo układ się zmienił - kiedyś ano - do pracy , z pracy itp , teraz co rano mała do przedszkola , zakupy itp ale ale już jutro czwartek i było nie było prawie tydzień już minął .
Ja to się śmieję że sporo dziewczyn może urodzić w połowie miesiąca i jakiś czas też będzie ciszej na BB.
Co do jedzenia to ja zjadłam dziś arbuza , truskawki , duży obiad - kiszona kapusta też była grana , do tego parę słodyczy - ogólnie sporo tego było , tak jakby organizm zbierał siły na poród.
Ja to się śmieję że sporo dziewczyn może urodzić w połowie miesiąca i jakiś czas też będzie ciszej na BB.
Co do jedzenia to ja zjadłam dziś arbuza , truskawki , duży obiad - kiszona kapusta też była grana , do tego parę słodyczy - ogólnie sporo tego było , tak jakby organizm zbierał siły na poród.
agusia04
Czerwcowa mama'08
Kasiu ja też od kilku dni pochłaniam takie ilości jedzenia, że aż sama się sobie dziwię. Ciekawe ile waga jutro u doktorka pokaże
A na majóweczkach też zauważyłam, że po porodzie rzadziej zaglądają. Pewnie wszystki pochłonięte opieką nad maluszkami, po za tym pogoda sprzyja spacerkom, a wieczorem kładą sę szybciutko spać, żeby mieć siły wstawać w nocy do swoich pociech. (to takie moje wnioski;-))
Pewnie u nas na początku będzie podobnie. Zobaczymy
A na majóweczkach też zauważyłam, że po porodzie rzadziej zaglądają. Pewnie wszystki pochłonięte opieką nad maluszkami, po za tym pogoda sprzyja spacerkom, a wieczorem kładą sę szybciutko spać, żeby mieć siły wstawać w nocy do swoich pociech. (to takie moje wnioski;-))
Pewnie u nas na początku będzie podobnie. Zobaczymy
reklama
Podziel się: