reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczynki, ogromnie dziękuję za wsparcie i za gratulacje i życzenia.:-):-):-):-)

Przekopałam się na szybko przez 40 stron tego wątku, żeby zobaczyć z grubsza co i jak. O porodzie napisze więcej potem, bo teraz spać muszę iść (ostatnie 4 noce to spanie po 5-6 godzin, oczywiście z przerwami). Ale powiem tylko, że jak mi wody odeszły po północy, to jakaś sensowna akcja porodowa zaczęła się po 13.00. Więc tego "konkretnego" porodu to miałam z 6 godzin. Wy mi pisałyście rano, że synek pewnie już przy mnie, a ja chodziłam zirytowana, że nic się nie dzieje.
Dziś wyszliśmy ze szpitala, wszystko ok. Ja czuję sie świetnie, Staś też. Je chętnie i dużo, a teraz smacznie śpi.
Pewnie niestety nie będę miała teraz tyle czasu na BB, bo jak będę wolna o muszę poświęcić uwage Wojciaszkowi. Ja byłam te 3 dni w szpitalu, to już tęsknił i wołał smutno"mamu ne" (czyli nie ma mamy).

A Małża dopingowałam, żeby Wam koniecznie fotkę wkleił, jeszcze w niedzielę!:-)

Magdalenko, Joasiu, Myszko, Julcia - gratulacje ogromne dla Was i dla Waszych dzieciaczków!!!

Myszko, trzymaj się dzielnie!

reklama
Anikulu trzymam kciuki za was!!!!!!!!!! Obyś się długo nie męczyła.

Mamoot witamy po przerwie. Ciesze sie ze jesteś zadowolona i że nas odwiedziłąś. Wszystkiego dobrego i szybkiego powrotu do sił.

Coś cichutko u nas!!!!!!!!!!:-(

Martwie sie o Limbę i Joaś, chyba wczoraj do nas nie zaglądały. A Joaś miał mieć wczoraj chyba wizytę u doktorka.

No i Pani Prezes coś się ociąga z zaglądaniem do nas.:blink:

U Pani prezes dziś godzina zero ale na pewno zajrzy , Aniknulka jeszcze wczoraj długo siedziała na BB a tu proszę - oby się wszystko szczęśliwie skończyło

Superowo Mati że wszystko ok i zdążysz z przygotowaniem wszystkiego na przyjście dzidzi.
Ja chyba też dziś przepakuję torbę i co nie co dołożę a może nawet zrobię 2 - jedną dla mnie a drugą dla dzidzi. Tak chyba będzie wygodniej. Tym bardziej że ta się już nie domyka i więcej nie zmieszczę a muszę kilka rzeczy dołożyć.

Aniknulka trzymam kciuki:tak::tak::tak:

No ciekawe co z dziewczynami???? Musimy uzbroić się w cierpliwość. Może są tak zajęte że nie mają czasu na BB, a może się rozdwajają kto wie??

U mnie dalej nic i d....

Mamociku cieszę się, że już jesteś.

Ostatnia edycja:
Jestem jestem.
Nie chcę mi się z łóżka wstawać i mam zamiar za chwile do niego wrócić tak na godzinkę..bo potem musze się przygotować na 11:30 na to KTG i USG. Mąż został w domku, żeby ze mną pójść.Ale z wczoraj przełożyli mu rozmowę na dzisiaj no nic. Jakoś to będzie.

Mamoo witaj znowu . Fajnie, że juz jesteś w domku i masz maluszka ze sobą...

Agusia - ale masz super napis na suwaczku - jestem szczęśliwą mamą

SMS od Aniknulki:JESTEM PRZYJETA DO SZPITALA. WDY MI ODCHODZĄ. PWNIE DZIŚ URODZĘ. TZYMAJCIE KCIUKI MAMUŚKI. PORAWIAM.

reklama
Do góry