reklama
milkaaa
Czerwcowa mama'08
Milkaaa złóż Agatce najserdeczniejsze życzenia. spełnienia marzń no i wszystkiego naj... naj... naj.... I uściskaj ją bardzo mocno:-):-):-)
serdecznie dziekuje
jak zwabie ja na obiad do domu - pokaze - sama przeczyta
dorciacz
Aktywna w BB
Mnie już wiele czasu nie zostało. Lekarz dał mi dzisiaj skierowanie na cesarkę i w środę mam się zgłosić do szpitala a w czwartek mają mnie ciąć. Z jednej strony cieszę się że już będzie po wszystkim i że w końcu przytulę Adasia ale z drugiej strony mam ogromnego pietra. Czy któraś z was miała taką planowaną cesarkę ? Słyszałam że mąż może być przy mnie?A Czy czuć cokolwiek ?
Byłabym wdzięczna za każdą informację:-)
Gratuluję wszystkim młodym mamom pięknych dzieciaczków mam nadzieję, że już wkrótce do was dołączę i uda mi się zamieścić parę zdjęć ;-)
Amelia, moja siostra miałą planowaną cesarkę w tamtym roku w październiku. Wypytam się dokłądnie i wieczorem napiszę jak było. Z tego co pamiętam bez problemów, starchu i komplikacji
Mnie już wiele czasu nie zostało. Lekarz dał mi dzisiaj skierowanie na cesarkę i w środę mam się zgłosić do szpitala a w czwartek mają mnie ciąć. Z jednej strony cieszę się że już będzie po wszystkim i że w końcu przytulę Adasia ale z drugiej strony mam ogromnego pietra. Czy któraś z was miała taką planowaną cesarkę ? Słyszałam że mąż może być przy mnie?A Czy czuć cokolwiek ?
Byłabym wdzięczna za każdą informację:-)
Gratuluję wszystkim młodym mamom pięknych dzieciaczków mam nadzieję, że już wkrótce do was dołączę i uda mi się zamieścić parę zdjęć ;-)
Jedna z Czerwcówek Lilianka miała planowane cc...ale jeszcze nie dołączyła na dobre do nas po tej operacji bo pewnie by mogła najwięcej ci opowiedzieć....No i JoaannA miała dzisiaj to też jeszcze nic nie powie;-)
Magdziarko myślę, że urodzisz 5 czerwca :-) takie mam przeczucie :-)
Oby się spełniło - wróżko Aniknulko;-)
Milkaaa dopiero doczytałam...ale Twoja córcia juz duża - 8 lat....Złóż jej zyczenia od ciotki magdziary. Szybkiego i pomyslnego końca roku szkolnego i długich oraz słoneznych wakacji..i Didll dla niej. Podobno dziewczynki to lubią
maajka
Czerwcowa mama 2008
No,tez tak mysle,mata.
A ja mam sporo rozstepow ze dawnych lat,kiedy waga bardzo mi sie wahala (sa juz biale).No i nastawialam sie,ze w ciazy mimo kremow tez wyskocza.A tu dlugo nic i nic.Wiec mysle-a noz,moze sie uda...No i skonczyl mi sie dobry balsam,posmarowalam 2 dni takim zwyklym i tanim-i wyskoczyly.
A najgorsze jest to,ze tego wlasnie dnia dostalam Mustele od tesciowki-kurcze,o 1 dzien za pozno!
A ja mam sporo rozstepow ze dawnych lat,kiedy waga bardzo mi sie wahala (sa juz biale).No i nastawialam sie,ze w ciazy mimo kremow tez wyskocza.A tu dlugo nic i nic.Wiec mysle-a noz,moze sie uda...No i skonczyl mi sie dobry balsam,posmarowalam 2 dni takim zwyklym i tanim-i wyskoczyly.
A najgorsze jest to,ze tego wlasnie dnia dostalam Mustele od tesciowki-kurcze,o 1 dzien za pozno!
mata-kow oj chyba nie --podciągłam go chyba z powrotem do serca-lezy sobie prawie poprzecznie.
milkaaa no wysunął sie,połozna zdziwiona bo rzadko sie to zdaża,Ale powiedziała,ze tętno,serduszko wali mocno,dzidzius około 3400 i 50cm-powiedziała tez ze najwyżej zrobią cc,ale ze to nie jest powód do zmartwien.
Przeprowadziłam długą rozmowę z mężem,i czuje sie o wiele lepiej.Niech sie dzieje wola nieba..
milkaaa no wysunął sie,połozna zdziwiona bo rzadko sie to zdaża,Ale powiedziała,ze tętno,serduszko wali mocno,dzidzius około 3400 i 50cm-powiedziała tez ze najwyżej zrobią cc,ale ze to nie jest powód do zmartwien.
Przeprowadziłam długą rozmowę z mężem,i czuje sie o wiele lepiej.Niech sie dzieje wola nieba..
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Kasiu to moze Ty będziesz następna?????????:-)
Podziel się: