reklama
Jotemka
Fanka BB :)
No wlasnie, bo za co tu sie obrazac!A sms z GG , mogą być ja bym się nie obraziła.
Daruuunia - dziekuje za komplementa
milkaaa
Czerwcowa mama'08
u mnie roznica 2 dni - tyle ze biore pod uwage usg z 12 tc - potem dziecko moze byc juz z wieksza masa - uwarunkowana genetycznie
ale 2 dni to zadna roznica
a poniewaz krazy opinia ze wielorodki rodza w terminie lub kilka dni przed - obstawiam u siebie tak jak za drugim razem - tydzien przed - czyli ok 17 czerwca
ale 2 dni to zadna roznica
a poniewaz krazy opinia ze wielorodki rodza w terminie lub kilka dni przed - obstawiam u siebie tak jak za drugim razem - tydzien przed - czyli ok 17 czerwca
azile29
Czerwcowa mama'08
Magdziarko warto sprawdzić jak było z Olkiem. U mnie zawsze było 2-3 dni od terminu z miesiączki.Bo właśnie się dopatrzyłam,że ja z USG mam kilka terminów a z pierwszego USG to termin na 1 czerwca. Z kolejnych USG juz inny bo na 9 czerwca a z OM na 5 ...więc nie wiem jak to będzie do końca. Może wygrzebię gdzieś USG z Olkiem bo nie pamiętam jak wtedy mi się to sprawdziło
Jotemka
Oj, Magdzrka widze ewidentny stresik przedporodowy i... zmeczenie ciaza, koncoweczka... Cos czuje, ze wdarlo sie cichutko zniecierpliwienie... Nie poddawaj sie i nie nakrecaj... Jestes w terminie, to fakt, ale jeszcze 2 tygodnie mozesz sobie dac "w glowie" luzu... Latwiej pojdzie - adrenalina wszystko opoznia, niestety...
azile29
Czerwcowa mama'08
E tam madziu zaraz znajdą sie jakieś sprawy do załatwienia i pewnie przestaniesz tak oczekiwać.
Ja mam kilka terminów w głowie. Pierwszy to miał być 30 maj . nie wyszło to teraz mam 14 czerwiec, jak to nie wypali to 26 czerwiec. Wszystkie dla mnie coś znaczą, a ja z tym pomysłem różnych dat porodu dobrze sie czuje. A dzidzia wyjdzie jak zechce.
Ja mam kilka terminów w głowie. Pierwszy to miał być 30 maj . nie wyszło to teraz mam 14 czerwiec, jak to nie wypali to 26 czerwiec. Wszystkie dla mnie coś znaczą, a ja z tym pomysłem różnych dat porodu dobrze sie czuje. A dzidzia wyjdzie jak zechce.
Jotemka
A ja sie nastawilam na poczatek lipca... A tu wszystko mnie zaskakuje... Juz wiem, ze bedzie indukcja, juz wiem, ze przed terminem....I teraz tylko pytanie: kiedy? a drugie: czy zdaze zrobic to co MUSZE, aby Malutka miala dosc dobrze - no i dzieci starsze tez...
reklama
dorciacz
Aktywna w BB
Mamoot - gratulacje. Dużo zdrowia dla Ciebie i synka !!!
Podziel się: