reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
ech, pospac do 14....marzenie

ja - poniewaz mam duzo czasu w tym tygodniu w czwartek dopiero spotkalam sie z polozna. Obejrzalam swoja swiezo po remoncie porodowke - przyznam ze mile wrazenie zrobila...kazdy pokoj do rodzenia z prysznicem lub wanna i osobna lazienka...
Polozna mnie zaskoczyla - powiedziala ze przy trzecim porodzie jak zaczna sie skurcze - nawet nieregularne - dzwonic do niej a potem odczekac godzine i zbierac sie :confused:

Juhuhuhu!!! Ale czerwiec się zaczął!!!

Magdalenkakol, Myszko, Mamoot gratuluję z całego serca!! Dzielne Mamuśki!!
Myszko trzymam kciuki za Amelkę

JoannA wierzę, że już niedługo

Aniw23 za Ciebie tez kciuki!

A ja termin z Om mam na 18, a z Usg na 19 czerwca. Tego się trzymam, bo wszystko było u mnie regularnie, co 27-28 dni :tak:

Magdziara, nie stresuj się i pozwól organizmowi odpocząć. Może po Twojej bardzo aktywnej ciąży potrzebuje zebrać siły na czekające Cię wyzwanie.
Ja przed ciążą i do 5 miesiąca też byłam bardzo aktywna, ale teraz często ogarnia mnie leniuszek :-).

u mnie roznica miedz Usg a OM jest 4 dni...nastawilam sie na termin z usg bo jest pozniej;-)wiem ze nie mam zadnego wplywu na to ale chcialabym urodzic przed 17tym bo mama przyjezdza a ze to odleglosc ponad 2tys km to nie ma mozliwosci tego terminu przelozyc no ale zobaczymy co maluch zdecyduje;-)
jutro wizyta u poloznej ale pewnie nic nowego mi nie powie:baffled:

reklama
Polozna mnie zaskoczyla - powiedziala ze przy trzecim porodzie jak zaczna sie skurcze - nawet nieregularne - dzwonic do niej a potem odczekac godzine i zbierac sie :confused:
No Bartka, wlasnie rodzilam bez regularnych skurczy!! A teraz jak juz tylko poczuje, ze jest cos "nie tak" mam natychmiast jechac do szpitala...

Do góry