reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam wszystkich jestem tu nowa bo niedawno sie zarejestrowalam tez spodziwam sie córeczki na 10 czerwiec i juz szczerze nie moge sie doczekac. Powioli zaczynam sie czuc tak strasznie ciezka i ciezko jest mi sie poruszac ze chciala bym juz malutka zobaczyc.Przy okazji pozrawiam wszystkie mamusie czerwcowe

reklama
Wilmek takich ramiączek zatrzesienie w Georgu,Ethel Austin i Primarku.Za funt mas zdwie pary,jakies bajeranckie z brokatem,super wzmacniane -max 3f.

Ja do szpitala zabieram wode w sprayu,antyperspirant,perfumke,balasam do ciała,tusz do rzęs,puder w kulkach
Primarku u mnie niet a w pozostalych nie ma :-( moze to moje miasto tylko takie zacofane...
Limba moze mi poddasz pomysl na jakas buteleczke z rozpylaczem na tantum rose? ;-)

Asiu dobrze że dzidzia jest zdrowa i że ty masz tak pozytywne nastawienie bo to najważniejsze :-)

Kasieńka;
zdaję sobie sprawę, że stres tutaj w niczym nie pomoże więc lepiej być pozytywnie nastawionym :-)
Poza tym byłam już w szpitalu i nie było aż tak źle... co więcej, cieszę się na myśl o tym,że kżdy dzionek przybliża mnie do spotkania z Maluszkiem :-)

Martusia;
lekarz mi powiedział, że tak jest bardzo często - jak się bierze rozkurczowe to skurczybyki się pojawiają - natomiast jak się już je odstawia i czeka na poród - skurczybyków nie ma

dobra ciuchy i inne bejbikowe rzeczy mam poprasowane uff - babcia wspomogła... jeszcze tylko dwa prania :szok: + pranie ręczne budki od wózka i pałąków od maty i leżaczka..... jutro się wyprowadzam - wracam w czwartek. A w piątek spakuje moze torbę co?
Skurczy brak, reszty czopa brak, byczę sie cały dzień to i wsyztsko się uspokoiło :laugh2:. Fajnie - oby nie na wieki wieków :crazy:

Dziewczyny gratuluje pomyślnych wizyt!
Joanno - najważniejsze żeby wszystko było ok! W szpitalu będziesz miała fachową opiekę i nie bedziesz musiała sie denerwować!
Snoopy witaj po przerwie! Ucałuj córcie! :-)
Ja za niedługo bede sie zbierać na wizyte- 20.45:-) jeszcze troszkę i zdam ja relacje:tak:;-)
Byłam dzisiaj na zakupach -Ł ma 30ego maja urodziny i sie nachodziłam i umeczyłam :no::szok: ledwo co doczłapałam na tramwaj - ale za to kupiłam dla siebie sukienkę- taką fajną w H&M za 39,9 zł i jestem zadowolona:-);-)

reklama
Do góry