witam wszystkich jestem tu nowa bo niedawno sie zarejestrowalam tez spodziwam sie córeczki na 10 czerwiec i juz szczerze nie moge sie doczekac. Powioli zaczynam sie czuc tak strasznie ciezka i ciezko jest mi sie poruszac ze chciala bym juz malutka zobaczyc.Przy okazji pozrawiam wszystkie mamusie czerwcowe
reklama
Primarku u mnie niet a w pozostalych nie ma :-( moze to moje miasto tylko takie zacofane...Wilmek takich ramiączek zatrzesienie w Georgu,Ethel Austin i Primarku.Za funt mas zdwie pary,jakies bajeranckie z brokatem,super wzmacniane -max 3f.
Ja do szpitala zabieram wode w sprayu,antyperspirant,perfumke,balasam do ciała,tusz do rzęs,puder w kulkach
Limba moze mi poddasz pomysl na jakas buteleczke z rozpylaczem na tantum rose? ;-)
Kasieńka;
zdaję sobie sprawę, że stres tutaj w niczym nie pomoże więc lepiej być pozytywnie nastawionym :-)
Poza tym byłam już w szpitalu i nie było aż tak źle... co więcej, cieszę się na myśl o tym,że kżdy dzionek przybliża mnie do spotkania z Maluszkiem :-)
zdaję sobie sprawę, że stres tutaj w niczym nie pomoże więc lepiej być pozytywnie nastawionym :-)
Poza tym byłam już w szpitalu i nie było aż tak źle... co więcej, cieszę się na myśl o tym,że kżdy dzionek przybliża mnie do spotkania z Maluszkiem :-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Joasiu może przez tego fenka szyjka stała się posłuszna i ani mysli się skracać A Mati już dooszony, więc spokonie możesz rodzić
dobra ciuchy i inne bejbikowe rzeczy mam poprasowane uff - babcia wspomogła... jeszcze tylko dwa prania + pranie ręczne budki od wózka i pałąków od maty i leżaczka..... jutro się wyprowadzam - wracam w czwartek. A w piątek spakuje moze torbę co?
Skurczy brak, reszty czopa brak, byczę sie cały dzień to i wsyztsko się uspokoiło . Fajnie - oby nie na wieki wieków
Skurczy brak, reszty czopa brak, byczę sie cały dzień to i wsyztsko się uspokoiło . Fajnie - oby nie na wieki wieków
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny gratuluje pomyślnych wizyt!
Joanno - najważniejsze żeby wszystko było ok! W szpitalu będziesz miała fachową opiekę i nie bedziesz musiała sie denerwować!
Snoopy witaj po przerwie! Ucałuj córcie! :-)
Ja za niedługo bede sie zbierać na wizyte- 20.45:-) jeszcze troszkę i zdam ja relacje;-)
Byłam dzisiaj na zakupach -Ł ma 30ego maja urodziny i sie nachodziłam i umeczyłam ledwo co doczłapałam na tramwaj - ale za to kupiłam dla siebie sukienkę- taką fajną w H&M za 39,9 zł i jestem zadowolona:-);-)
Joanno - najważniejsze żeby wszystko było ok! W szpitalu będziesz miała fachową opiekę i nie bedziesz musiała sie denerwować!
Snoopy witaj po przerwie! Ucałuj córcie! :-)
Ja za niedługo bede sie zbierać na wizyte- 20.45:-) jeszcze troszkę i zdam ja relacje;-)
Byłam dzisiaj na zakupach -Ł ma 30ego maja urodziny i sie nachodziłam i umeczyłam ledwo co doczłapałam na tramwaj - ale za to kupiłam dla siebie sukienkę- taką fajną w H&M za 39,9 zł i jestem zadowolona:-);-)
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Kasiau30 mnie z kolei uczyli na szkole rodzenia, ze trzeba mieć otwarte oczy, żeby naczynka nie popękały
Podziel się: