reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Behemott wróciłaś ile siedziałaś u tej mamy - ja juz myślałam, że zostałas żeby mama poród odebrała:-D

Jestem już dawno w W. Jestem, tylko m nie nosi- a to zakupki( usiłowałam sobie sprawic sweterek, a wyszłam z H&M z piękną sukieneczką w rozmiarze... 62, do tego body, kaftanik...:-)), a to herbatka u kolezanki, a to wypad do kina, bo przecież za chwile będę non stop w domu... już się nie mogę doczekać!!!:-)

SMS od ULI: Dziś o 6 rano w lubińskim szpitalu przyszła na świat Zuzanna. wazy 2650 i mierzy 48 cm jest sliczna i była bardzo dzielne. Punkty 10 na 10. Jesteśmy szczęśliwi!

Uleńko, gratuluję, ucałowania dla Zuzy!!!

,ostatnio fosforyzujący różaniec:szok:(pochodzenia tego ostatniego znaleziska nie udało mi sie ustalic)

no ładnie szalejecie w tym Liverpoolu ;-)

reklama
Joanna może jednak się zmobilizujesz i dasz nam oko nacieszyć Twoim brzuszkiem;-):-D:-D:-D:-D. Mało czasu zostało do porodu, a napewno wszystkie chętnie obejrzałybyśmy domek Mateuszka:tak::tak::tak::-)

sorrki ze tak wpadam z nienacka:-) my juz w domku:-) malenka jest kochana dwa dni dzielnie lezala w inkubatorku i plakala tylko jak byla glodna lub zrobila kupke:-) nie moge sie na nia napatrzec;-) w szpitalu mialam ochote ja normalnie schrupac;-) a dzisiaj juz w domu jak ja karmilam to tak natretowala ze trzeba bylo przebierac od a do z:-):-):-)
a co do zaleglosci na bb mam nadzieje ze szybko nadronie:-)

Witaj Snoopy!!!!!!!!!!!!!!
Zajrzyj na zamknięty tam na wątku ze zdjęciami czerwcowych dzieci - wrzuciłam zdjęcie co mi je przesłałaś!!!!!

No i koniecznie zmień suwaczek na dzidziusiowy. Booziaki!

Cytat:
Napisał JoannA25
Agusia;
będę o Tobie myślała siedząc na samolocie :-D:-D:-D

Cos z moja glowa nie tak.... Przeczytalam i pomyslalam "a gdzie sie nasza Joanna samolotem wybiera":-D:-D:-D

Ale się uśmiałam :-D:-D:-D:-D
Ja już po wizycie i nic nowego nie słychać u Maleństwa. Głowka nisko czyli jak było, szyjka od ostatniej wizyty się nie skróciła:-(. Tak więc pozostaje czekać. Następna wizyta 05 czerwca czyli dzień po terminie i wtedy dostanę skierowanie na 11czerwca do szpitala na wywołanie. Mam nadzieję jednak, że maluszek wykluje się do tego czasu. Bo skrócenie szyjki do zera moze nastapić bardzo szybko. Więc jeszcze mam nadzieję:tak::tak::-)
A masażu szyjki wolałabym już nie mieć. Nic przyjemnego choć podobno przyspiesza poród. Jak dla mnie okropieństwo.:szok::szok:

Aniknulka, Mamociku super, że po wizycie jest wszystko OK.

U mnie trochę popadało teraz i od razu powietrze inne. Bo od rana bardzo parno było.

Snoopy witaj po przerwie :-) kochaną masz córeczkę :tak:

Agusia gartulacje po udanej wizycie,a brakiem postępów przy szyjce się nie martw, jeszcze masz troszkę czasu, a dziecko może w końcu będzie chciało zobaczyc co poza brzuszkiem się dzieje ;-)

ja też po wizycie;
szyjka jeszcze nie jest gotowa na rodzenie... generalnie wszystko jest ok z wyjątkiem wód płodowych - w dolnej granicy - o ile pamiętam 5,5 :-(
jutro mam iść do szpitala na dalsze badanka. Jeżeli dalej będzie mało wód to mnie zostawią w szpitalu, nawodnią i jak się poprawi to wyjdę - jeżeli się nie poprawi to mam zostać do porodu.
Trochę zdziwiłomnie z tymi wodami i gina też ponieważ codziennie bardzo dużo piję ... być może mi powoli uciekają.
Najważniejsze jednak,że Maluch donoszony - wg. ginowego usg waży 3200 a pewnie wg. szpitalnego będzie cięższy :-)
Jakoś się nie stresuję ani nie nakręca - trzeba bęedzie zostać w szpitalu to zostanę - wiadomo, w takim przypadku lepiej być pod dobrą opieką i kontrolą. Ach, czego się nie robi dla Maluszka :-)
Doktorek powiedział abym wzięła ze sobą torbę.

Agusiu;
cieszę się,że u Ciebie wszystko ok. Może dasz radę urodzić przed 5 czerwca :-)

reklama
Do góry